Атака спира "апетита" на мюфтийството чрез закон

Сидеров призова Йовчев да пази шествията довечера
Обновена: 19 фев 2014 14:23 | 19 фев 2014 14:16, Камелия Цветанова
112
Атака спира "апетита" на мюфтийството чрез закон
Волен Сидеров. Снимка, архив, Булфото

"Атака" се готви да спре имотните претенции на мюсюлманското вероизповедание, съобщи лидерът на партията Волен Сидеров.

„Внасяме в деловодството една поправка в закона, с която се решава причината за напрежението от последните дни, става дума за претенциите на мюфтийството. С една поправка в Закона за вероизповеданията пресичаме апетитите на мюфтийството. Не с камъни, не с трошене, а с една поправка”, заяви той и добави, че става въпрос само за мюфтийството, защото то има абсолютно неоснователни претенции.

Новината от Сидеров идва дни след като в Пловдив се стигна до сблъсъци между полицаи и протестиращи, завършили със 120 арестувани, пострадал служител на реда и двама ранени младежи. Причината за това стана решението на първа инстанция на съда да върне собствеността на карловската Куршум джамия на Главното мюфтийство.

Относно проявите днес по повод Деня на Апостола и информациите за провокации Сидеров призова вътрешният министър Цветлин Йовчев да вземе мерки да не се допускат неидентифицирани групи в центъра на София.
Той увери, че симпатизантите на неговата партия ще вземат нужните мерки, за да няма напрежение по време на шествието на „Атака”.

Според него обаче няма как да спрат организирани групи, ако тръгнат да се смесват с националистите и цялата отговорност ще е на МВР. „Тогава трябва да отидем до сградата на ул. „Шести септември” и да изнесем този вътрешен министър на гръб, защото той очевидно не може да се справя със ситуацията”, коментира още той, ако Йовчев не вземе мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: атаканапрежениеМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
10
 
! Отговори
do 51 преди 10 години
Османската империя няма имоти в България, толкова ли е сложно. Това са имоти на българската държава. Ако мюфтийството е правоприемник на мюфтийството в османската империя, тогава те не са българско мюфтийство и нямат място тук. Правоприменик на османците, само в частта за територии, но не и за геноцид и терор , е Турция. Тогава мюфтийството тук е турско?
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво очаква този шут от управляващите мафиоти да направят управляващите мафиоти , за да е доволен? Да национализират икономиката, да извадят България от НАТО и ЕС, да поискат "военна помощ" от братска Росссия за справяне с "колонизаторите"?
34
7
 
17
 
! Отговори
български И Д И О Т преди 10 години
ОСТАВКА наглец! С националисти като Сидеров, врагове не ни трябват.
33
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо все още не е арестуван този?
32
6
 
13
 
! Отговори
@@@ преди 10 години
Стана милионер от слугуване на руската агентура, а за него гласуват най-бедните и отчаяни *** в България. Не бойсе, ага, шанса го използват добре от ДПС, превзеха напълно държавата. Още няколко месеца им трябват само и... ще може да си носиш официално феса вече, без да се срамиш.
31
7
 
6
 
! Отговори
до късокрачко преди 10 години
-------------- Ю Д А ------------------
30
2
 
9
 
! Отговори
СИСИ преди 10 години
До 123Ако мюфтийството в България не е правоприемник на мюфтийството в Османската империя, то кой е правоприемника на техните имоти?!?!
29
8
 
18
 
! Отговори
клоун си преди 10 години
Тези с автобусите ги карахте и лятото, имам познати и много добре знам за каква пародия става въпрос при вас, електората ви се разбяга като видя за какъв фалш става дума. Намести си феса, че ще ти падне от много навеждане.
28
13
 
20
 
! Отговори
гуфи преди 10 години
до *** от партия юруш - ФЕСОВЕТЕ ДА НЕ СИ ЗАБРАВИТЕ ДНЕС НА ШЕСТВИЕТО.......
27
10
 
24
 
! Отговори
drop преди 10 години
ами златното пръстче..къде ше си го сложиш.. Л И Ц Е М Е Р ..
26
9
 
19
 
! Отговори
До анонимен 30 преди 10 години
Досега Атака имаха безброй възможности да подобрят нещата, но предпочетоха парите! Най-страшният кошмар на *** е да остане извън парламента! Днешната мижава декларация го доказва! Затова в следващият парламент ще е без Атака! И следващият, и следващият.....
25
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЗЛАТНОТО ПРЪСТЧЕТова пръстче ви предложи да махнем двойното гражданство за да не гласуват Анадолците, но вие го отхвърлихте, мили и драги!!!Същите помаци дето си ги изредил бяха и при ГРЪБ, не се заблуджавай!Бойко беше много хитър, той беше едно своебразно ДПС, той общиваше с Турските интереси директно, без никакви посредници!
24
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, атакистче побъркано, спри да чапаш из сайта с простотиите си, партийката ви е повече от жалка, карате с автобуси хора от другия край на България, че не можете да се съберете двайсе миндила като се наложи. Събирате платени келеменца от Овча купел. Лъжите на Сидер ага вървят само пред умствено увредени или финансово мотивирани, ти от кои си? Скрий се, че смърдиш.
23
11
 
17
 
! Отговори
фес преди 10 години
........................Л И Ц Е М Е Р ..........................
22
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров, ISKAME PARVO DELATA, POSLE DUMITE !NIKOI NE VI VIARVA!
21
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фенове на Юруш, толкова ли сте наивни?!
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пепел ви на устата, когато някой предложи нещо полезно веднага започвате да го плюете. Затова сме на това дередже и никога няма да се оправим. Как предлагате да спрем "апетита" на мюфтийството? Да вандалстваме и да хвърляме камъни по джамиите ли? Не става така! Трябват действия а Волен ако трябва ще ги събори от власт, както направи с ГЕРБ, въобще не се съмнявайте в това. Лошото е, че дори и да ги събори ДПС ще останат с позиции в парламента...
19
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен за да мине нещо на АТАКА, трябват гласува и на другите партии.Това някога минавало ли през кухатата ти тиква?!?!?Тройната коалиция е ГЕРБ БСП ДПС. Само кучетата не го виждат.Защо не се поинтересуваш от хронологията на фактическата политика, парламентаризъм и законопроектиране ?Защо?
18
8
 
12
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Воленчо още имаш бяло по устата от свирките дето правиш на доган, а се пишеш националист и правиш циркаджилъци за да си пооправиш имиджа...но българите са *** народ и нищо чудно *** ти номера да хванат дикиш....
17
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички атакисти от София в 19. 20 довечера на паметника на Левски!Хаха., значи ще се съберете десетина души и няколко почитатели на пиците. Сидеров ще е добре скрит зад гърба на жандармерията., защото знае., че никакви маси няма да му помогнат срещу истинските патриоти. Ще оцапа потурите като онзи път на Врабча - Во ле не, ид ва ме, помниш ли ни, ахах.?