Атака спира "апетита" на мюфтийството чрез закон

Сидеров призова Йовчев да пази шествията довечера
Обновена: 19 фев 2014 14:23 | 19 фев 2014 14:16, Камелия Цветанова
112
Атака спира "апетита" на мюфтийството чрез закон
Волен Сидеров. Снимка, архив, Булфото

"Атака" се готви да спре имотните претенции на мюсюлманското вероизповедание, съобщи лидерът на партията Волен Сидеров.

„Внасяме в деловодството една поправка в закона, с която се решава причината за напрежението от последните дни, става дума за претенциите на мюфтийството. С една поправка в Закона за вероизповеданията пресичаме апетитите на мюфтийството. Не с камъни, не с трошене, а с една поправка”, заяви той и добави, че става въпрос само за мюфтийството, защото то има абсолютно неоснователни претенции.

Новината от Сидеров идва дни след като в Пловдив се стигна до сблъсъци между полицаи и протестиращи, завършили със 120 арестувани, пострадал служител на реда и двама ранени младежи. Причината за това стана решението на първа инстанция на съда да върне собствеността на карловската Куршум джамия на Главното мюфтийство.

Относно проявите днес по повод Деня на Апостола и информациите за провокации Сидеров призова вътрешният министър Цветлин Йовчев да вземе мерки да не се допускат неидентифицирани групи в центъра на София.
Той увери, че симпатизантите на неговата партия ще вземат нужните мерки, за да няма напрежение по време на шествието на „Атака”.

Според него обаче няма как да спрат организирани групи, ако тръгнат да се смесват с националистите и цялата отговорност ще е на МВР. „Тогава трябва да отидем до сградата на ул. „Шести септември” и да изнесем този вътрешен министър на гръб, защото той очевидно не може да се справя със ситуацията”, коментира още той, ако Йовчев не вземе мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: атаканапрежениемвр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква е тази поправка бе, мишко? Какво само приказваш. Като стане факт това нещо тогава се бии в гърдите. Да се приказва е лесно, ама мина вече тая болене, налъга ни един път, стига вече евтин ПР...
15
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Между другото да кажа едно браво и аз. Сега стойте и наблюдавайте как "патриотичните" БСП и ГЕРБ заедно с ДПС ще отхвърлят закона и после пак ще си говорим за ибрикчийство.
14
6
 
15
 
! Отговори
Мариян преди 10 години
Този *** пак почна да се прави на голям патриот като видя как рейтингът на допотопната му партия няма и 2% подкрепа. До вчера подкрепяше кабинета на неконституционната според предизборните му речи ДПС, днес щял да се бори за българщината, гнусен лицемерен ***!
13
1
 
6
 
! Отговори
NE VIARVAM NA PRIKAZ преди 10 години
Атака спира "апетита" на мюфтийството чрез закон .BRAVO! чрез закон ISKAM DA GO VIDIA TOZI ZAKON! NE VIARVAM NA PRIKAZKI !Chrez zakon se reshavat neshtata, ne chrez samorazprava.Imame priateli turci, uvajavame se. Ne e neobhodima da iztrepvame zaradi tova che balgarskia zakon ne zashtitava nacionalnite interesi na stranata.
12
9
 
12
 
! Отговори
Мариян преди 10 години
Този *** пак почна да се прави на голям патриот като видя как рейтингът на допотопната му партия няма и 2% подкрепа, лицемерен ***!
11
10
 
17
 
! Отговори
чичопей преди 10 години
Жалко е, когато един народ има такива водачи ( като този страхопъзльо ).....
10
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене, спри се бе, правиш останалите политице да изглеждат като щангисти на шахматен турнир!АТАКА ще ви го подаде много актуално май месец на всички циганофили от ГЕРБ и БСП и ДПС, имайте малко търпение, като се разбие партийния модел на БКП, отивам на предсрепчни септември и следва бой по мутро-***...бой, бой
9
11
 
18
 
! Отговори
BG преди 10 години
Атакистите, само довечера да не си забравите пластмасовите маси ! Я ми кажете, как би реагирал Левски, ако знаеше че след 141 г, министър на българската армия е човек с името Неджми Али, поставен на този пост, благодарение на хора обявяващи се за "патриоти" и "националисти" ! Вашия Волен във Всяка Неделя, направо си каза че "му е добре в този парламент защото сега е фактор". Парламент с турчин министър-предстедател !Заради това че си развалихте далаверите с Герб, предадохте България !
8
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напук на всички герберасти, Волен пак ще влезе в парламента. Целта на Волеб беше да лиши ГЕРБ от властта, това и направи човека. Елементарниците герберасти го обявиха за фес. По това си личи с какъв умствен капацитет разполагат.
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами защо не го "изнесохте" миналата седмица като се гласуваше точно това в парламента - вот на недоверие? !!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
5 точно така "дружно" вие трябва да сте дружно защото иначе ще ви се случи случка!
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
цирка продължава
4
7
 
23
 
! Отговори
Георги Иванов преди 10 години
Сидере,предателю,нямаше да има нужда да правиш какво и да е,ако просто не бе подкрепил това безпринципно правителство.За какво се правиш сега на ощипана девойка, все едно не си знаел какео ще поиска и направи ДПС.ПРЕДАТЕЛ.Скрий се и не се показжай никога повече наглец ***.
3
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не цапайте паметника бе "патриоти"
2
11
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Обзалагам се, че до довечера феса ще спретне някаква провокацийка. Я турци ще го нападнат, я дроги ще го бият, депутати ще го плюят или журналисти ще го клеветят :)
1
13
 
17
 
! Отговори
Бай Янаки преди 10 години
"Сидеров призова Йовчев да пази шествията довечера"Шествията преди 2 месеца бяха вандали и хулигани, ти си за затвора бе предател и страхливец !