Соломон Паси: Янукович трябва да се оттегли и да бъде съден в Хага

Брюксел държа Украйна твърде дълго във фризера, смята бившият външен министър
Обновена: 21 фев 2014 09:49 | 20 фев 2014 21:09,
131
Соломон Паси: Янукович трябва да се оттегли и да бъде съден в Хага
Снимка: Bulgaria On Air

„Задължително е украинският президент Виктор Янукович да се оттегли и след това да бъде съден в Хага“, каза в ефира на Bulgaria On Air бившият външен министър Соломон Паси.

Според него не е ясно дали Украйна ще се задържи като единна държава.“Това е много сложна страна, която е раздвоена. Близо една трета от населението й е руско, друга голяма част е католическо и прополско. Киев дълго време е била столица на Русия и е наивно да мислим, че тази дълбока връзка между двете държави може да бъде разкъсана“, посочи още Паси и добави, че основният проблем пред Украйна е, че самият народ е раздвоен.

 „Брюксел държа тази държава твърде дълго във фризера и когато се сети да я извади оттам, връзката между Украйна и Русия вече беше много трудна за прекъсване. В момента положението на руския президент Владимир Путин също е доста сложно. Причината е, че той не може да си позволи да подкрепя едновременно двама диктатори. Говоря и за режима в Сирия. Международната общност няма да позволи такова поведение, макар и още да не е мобилизиран механизмът Русия – НАТО“, допълни Соломон Паси.

Според него в момента Европа няма обща външна политика, а що се отнася до Украйна, стъпките, които ще бъдат предприети, се свеждат само до ембарго и декларации. „По този начин не се прави външна политика. В крайна сметка трябва да е ясно, че ако Русия и Европа се разберат, това ще сложи край на конфликта в Украйна. Докато Путин не вземе решение, размириците няма да спрат“, каза още бившият външен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
казак преди 10 години
гпаси видяхте ли бандеровцити спречупени кръстове.знаете ли какво е участието на бандеровци в растрела на 20000 евреи в бабий яр.сега наследниците им командват на майдана.вие като гарга знаете да грачите НВАТО.отидете на бабий яр и там грачете нато. вашите деди бащи ще станат и ще изиграят нестинарско хоро за ваше удоволствие .
104
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Ега ти нахалството.Човек,дето влязъл в оградено място/т.е. чужда собственост/ и се хвали с този "подвиг",дето не можа да проумее,че ако народът сега е беден/и духовно и финансово/,той/С.Паси/ е един от виновниците-тръгнал да дава акъл кой къде да бъде съден.Моля!!!
103
0
 
0
 
! Отговори
CCCP преди 10 години
Колкото съдиха Тодор Живков в Хага толкова и сега Яанукович
102
0
 
2
 
! Отговори
Евреен ли е .... преди 10 години
Закачаш го за топките и да виси на дувара.
101
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
a vas koga shte vi sadim .
100
0
 
9
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До АнонименВРЕМЕ Е И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ПРЕХОДАДА БЪДАТ СЪДЕНИ В ХАГАДА ИМ СЕ ЗАПОРИРАТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ В ЗАПАДНИ БАНКИ ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ИМОТИТЕ ДА НЕ ИМ СЕ ДАВАТ ВИЗИ НА ТЯХ И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА, ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ДЕЦАТА ИМ ДА УЧАТ В ЗАПАДНИ УНИВЕРСИТЕТИ..САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯСАМО ТОГАВА НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИА ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ НАСТАНЕНИ У НАС ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И ДА ДАВАТ ЗАПАДНИ ЗАПЛАТИ АКО СА КОРЕКТНИ И ДЕМОКРАТИ А НЕ ДЕМАГОЗИ
99
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ БЕЗКРАЕН ГНУСЕН И ПЛЕСЕНЯСАЛ БКЛУК ОТ СНИМКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО ПОДВЕДЕН ПД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ, СЪДЕН ЕФЕКТИВНО НА МИНИМУМ 15 Г. СТРГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР ПРИ СТРОГ РЕЖИМ И ПРИСЪДАТА ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА НЕЗАБАВНО! ТОВА ВАЖИ И ЗА НЕГОВАТА ПИШМАН ЖЕНА, ДЕТ СЕ ЧЕПЛЕЗИ КАТО НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР НАПЪЛНО БЕЗПЛДНО РАЗБИРА СЕ!
98
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Теб трябва да те съдят Паси, бандит такъв.
97
0
 
21
 
! Отговори
МРАВКА преди 10 години
ЗАЩО МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА НА ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ?ТОЛКО ЗЛИНИ НАПРАВИ НА СТРАНАТА НИ ТОЯ СМРАДЛИВ ЕВРЕИН,А ВИЕ МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА .ПОЗОР ЗА САИТА ВИ.
96
0
 
12
 
! Отговори
Странджата преди 10 години
До АнонименТа той е безродник,този искариотски!.
95
0
 
20
 
! Отговори
yann преди 10 години
Този не се ли страхува да се пиявява на обществени места и да изказва наглите си виждания? Явно все още не сме направили нищо, като нация за да сплашим поме малко нагли създания като това...Един долен евреин на гости в телевизията на ***.Каква комбинация.....
94
2
 
14
 
! Отговори
българин преди 10 години
ЯНУКОВИЧ НА СЪД В ХАГА А ТОЯ НА СНИМКАТА ДО СТЕНАТА И ДЕВЕТ ГРАМА
93
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Освен Янукович да отидат на подсъдимата скамейка всички главорези които спонсорираха тези кръволожки протести, и които организираха преврата в Украйна
92
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма в България друг като този, дето да е причинил толкова вреди на еврейския народ.
91
1
 
3
 
! Отговори
Странджата преди 10 години
До Анонимен Съжалявам,че го няма ефрейтора!
90
1
 
18
 
! Отговори
Странджата преди 10 години
Ей това са евреите!.В Талмуда е казано,че,който е от друга религия трябва да умре. Как си позволява този мръсен и долен безродник да плюе носителите на най-чистото Християнство. Затова ви мрази целия свят,ироди долни.
89
0
 
5
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
Такива политици доведоха до това на зимната олимпиада да ни представя единствения ни спортист Ваньо Ганев - скиор, който се е научил да кара преди 2 седмици на Витоша. Поради икономическата ситуация в България вместо щеки наш Ваньо използва дълги сопи от бук. Танка, самолета, въртолета, войника, олимпиеца, учена - все български уникати. Нали сме уникални...
88
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сюлейман Паси - ВРАГ НА НАРОДА!
87
1
 
4
 
! Отговори
CNN преди 10 години
МУ-ХА-ХАА-ХААА!Който плаща, той поръчва музиката!Анадън му чалга пийпълс?
86
0
 
19
 
! Отговори
superMuzzy преди 10 години
Паси...*** ***,ти трябва да бъдеш разстрелян като куче...гадна долна ционистка подлого!Ти си един от тези,които предадоха и продадоха народа си на чужди интереси!!Този човек един ден народа на Украйна ще го оцени по достойнство...а за теб никой няма да си спомня!