Соломон Паси: Янукович трябва да се оттегли и да бъде съден в Хага

Брюксел държа Украйна твърде дълго във фризера, смята бившият външен министър
Обновена: 21 фев 2014 09:49 | 20 фев 2014 21:09,
131
Соломон Паси: Янукович трябва да се оттегли и да бъде съден в Хага
Снимка: Bulgaria On Air

„Задължително е украинският президент Виктор Янукович да се оттегли и след това да бъде съден в Хага“, каза в ефира на Bulgaria On Air бившият външен министър Соломон Паси.

Според него не е ясно дали Украйна ще се задържи като единна държава.“Това е много сложна страна, която е раздвоена. Близо една трета от населението й е руско, друга голяма част е католическо и прополско. Киев дълго време е била столица на Русия и е наивно да мислим, че тази дълбока връзка между двете държави може да бъде разкъсана“, посочи още Паси и добави, че основният проблем пред Украйна е, че самият народ е раздвоен.

 „Брюксел държа тази държава твърде дълго във фризера и когато се сети да я извади оттам, връзката между Украйна и Русия вече беше много трудна за прекъсване. В момента положението на руския президент Владимир Путин също е доста сложно. Причината е, че той не може да си позволи да подкрепя едновременно двама диктатори. Говоря и за режима в Сирия. Международната общност няма да позволи такова поведение, макар и още да не е мобилизиран механизмът Русия – НАТО“, допълни Соломон Паси.

Според него в момента Европа няма обща външна политика, а що се отнася до Украйна, стъпките, които ще бъдат предприети, се свеждат само до ембарго и декларации. „По този начин не се прави външна политика. В крайна сметка трябва да е ясно, че ако Русия и Европа се разберат, това ще сложи край на конфликта в Украйна. Докато Путин не вземе решение, размириците няма да спрат“, каза още бившият външен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
20
 
! Отговори
222 преди 10 години
Преди да пишете за руските олигарси, прочетете и за Американските. Не си мислете, че в Америка олигарси няма, както и че там ще толерират подобни протести дори 1 час. Идва гвардията с танковете и ще ги изнесат всички на носилки. Нали не сте толкова заблудени и платени, та да си мислите, че силите за сигурност в Америка ще пеят песни, докато ги избиват разни побеснели?
24
2
 
19
 
! Отговори
мими преди 10 години
Ами там едно тъпо боксьорче, като нашото пожарникарче, искаше да се направи на политик и нали видяхте до къде доведе народа си....до гробищата!Но сега точно на този *** Кличко трябва да се потърси отгооврност, и това е най малкото, направо ГУЛАГ!
23
0
 
9
 
! Отговори
gotov преди 10 години
tozi gnusnavec, tozi hibrid mejdu mi6ka i 4ovekopodono trebe da e radost za pandiz4iite, a toi na spec se pravi.
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако скоро се обърне палачинката , на къде ще е г-н Паси? А за Янукавеч има кой да мисли. Трабанта го нема вече , но може да се наложи с него да се посрещне и г-н Путин. Прадизвикателства на съдбата!
21
2
 
21
 
! Отговори
Дончо преди 10 години
Мръсен гаден *** ти си за съд!Колко мизерии направи за България!Вземи бежанците "съкровища"и се измитай в Израел!
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ако такива бандити и псевдо демократи от улицата ми запалят колата и аз ще ги трепя с някоежелязо.
19
0
 
24
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Дъртия *** Паси,- Се тресе здравата от РусофобияУкипедия - ФОБИЯ - (Страх) - Патологичен, натраплив, ирационален и силен страх към обект, но когато този страх се превърне в натрапливо състояние (например, неаргументирено искане оставка) става значим източник на разстройство, повлиявайки социалното функциониране, се приема за психично нарушение.Лечение има, но е трудно.
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я, тази *** можела да говори!
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еврейче гандно и подло ти също но предаде и трябва да те осъдим ЮДА.
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ти предателю на България, трябва да бъдеш разчекнат с два коня - по старобългарски .Гадна еврейска твар !
15
1
 
23
 
! Отговори
Юда преди 10 години
Тоя *** що не вземе да отърве света от себе си .За да не отърваваме света от него.Долен предател - продал България на за 30 сребърника , а без пари.Малко са епитетите с които може да те нарекат..........ама ти сам се сещаш щото те събри......
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
EI PASI TI NAS PREDADE NA USA I TVOITE EVREI SEGA RABOTQT PROTIV UKRAINA I TI TVA BAE6 AI VIJ SE JIVI MO6TI SI OSTANAL OT ZLOBA SKRII SE GNIDO
13
2
 
21
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Мони,- МАСКИТЕ ПАДНАХА...!!!- Откакто свят светува, в ПРЕГОВОРИ ЗА МИР участват водачите на противоборстващите страни... ВИНАГИ...!!!Цитирам:"...Министрите на външните работи на Франция, Германия и Полша и... украинския Президент Виктор Янукович..."Ха-ха-ха...- Къде са евро-санкциите срещу бандитите и терористите който убиват милиционери, грабят, палят сгради и коли, МАЙ отново двоен (Е.С.) стандарт- АКО ИНИЦИАТИВАТА БЕ НАИСТИНА международна, тя е работа на ООН... и ТРЯБВАШЕ ДА УЧАСТВА ШЕФА НА ООН - Бан Ки Мун...!!!.
12
3
 
24
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Мони,Не съм против Е.С., а против Европейски Шовенизъм!Наполеон бил пред банкрут (както Е.С. днес) и Генерал-интендант Шовен предложил решение:- Нападаме Ломбарците банкерите на Европа и им ОТКРАДВАМЕ ПАРИТЕ!- Така и става!ДНЕС Е.С. също е пред банкрут и прилага спрямо Украйна ШОВЕНИЗЪМ, бързат да я приемат, но само икономически, за да я ОГРАБЯТ и с ГОРЧИВИНА гледам как 2 000 МАЙКОПРОДАВЦИ им помагат- А и ние 24г. ГО духаме този Е.С. ШОВЕНИЗЪМ!!!.
11
6
 
28
 
! Отговори
Чифутина паси-ДОЛУ преди 10 години
Вижте, истината е, че САЩ още не са надскочили мисленето от времето на студената война. И събитията след краха на СССР ясно показаха, че САЩ не водят студена война срещу "камунизете", а именно срещу всеки, който не им харесва. Наскоро си припомних кървавите събития в Индонезия при смяната на Сукарно със Сукарто от ЦРУ и стотици хилядите избити и безследно изчезнли - много повече от тези в Чили, след американската намеса. Тези неща не спряха след края на Съветския съюз - войни, смяна на правителства, подривни дейности (само в Ирак избитите са над милион). Навремето ЦРУ финансираше радио Свободн
10
6
 
31
 
! Отговори
Дедо едно ми е казал преди 10 години
На евреин вяра да нямаш.
9
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Соломон Паси е по-скоро за психиатрия, отколкото за съд. Проявете християнско милосърдие!:)
8
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я! Предателят Паси пак изпълзя от дупката си! Страшен продажник и американо-еврейски *** е този.
7
2
 
25
 
! Отговори
Данаил преди 10 години
А ти си чакай антихриста и идващия за теб Срашен Божи Съд!Малко остана ,Монка .
6
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някога и теб ще осъдим на смърт