Реформаторите са различни от досегашните коалиции!

Мислете за Реформаторския блок като за Европейския съюз, зове Кунева
21 фев 2014 20:09, Анисия Иванова
34
Реформаторите са различни от досегашните коалиции!
Пресконференцията на Реформаторския блок в Стара Загора. Снимка БТА

Реформаторският блок е единен политически субект и няма нищо общо с досегашните коалиции. Това заяви в пресклуба на БТА на съвместната пресконференция на лидерите от Реформаторския блок Радан Кънев.

Според него всяка партия има свой облик и се допълват прекрасно. По думите му в Реформаторския блок обаче освен партийни членове от съответните партии членуват и много граждани, предимно интелектуалци, без да принадлежат, към която и да е от партиите, предаде БТА.

Мислете за Реформаторския блок като за Европейския съюз, допълни Меглена Кунева. Искаме хората да имат избор и затова се надяваме, че територията на нормалността ще се разширява, добави тя.

Нито Иван Костов, нито Бойко Борисов определят политиката на Реформаторския блок. Ние също искаме смяна на това управление, но знаем как и какво да постигнем, обяви Радан Кънев.

Според него на конгреса на ГЕРБ не се е случило нищо ново освен това, че Бойко Борисов иска да се върне отново във властта.

Корман Исмаилов предупреди, че ако "Европа се свива в България, по-младите ще я търсят извън страната".

Тази вечер лидерите на Реформаторския блок ще имат среща с граждани в Стара Загора.


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
11
 
! Отговори
ss-waffen преди 7 години
Сигурен съм, че чрез РБ Кунева мисли и се цели в ЕС, но за останали те в България българи нещата не стоят точно така. РБ има по голям шанс без Кунева-лично мнение.
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и кое е различното, като са си същите ***?
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плюя и на двете! ПФУ!