Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков

„България без цензура" вече е с двама депутати в НС
Обновена: 25 фев 2014 14:03 | 25 фев 2014 08:57,
420
Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков
Светлин Танчев. Снимка: архив, ГЕРБ

Бившият гербер Светлин Танчев става вторият представител на "България без цензура" в парламента. Преди него това решение взе колегата му Румен Йончев, който напусна „Коалиция за България“.

Третият ще бъде бившият шеф на НАП Красимир Стефанов, който също напусна групата на ГЕРБ, но тази седмица няма да идва в НС, съобщава в. "Преса".

Новината за Танчев ще бъде потвърдена днес на среща на "България без цензура" и КТ "Подкрепа", съобщава Николай Бареков. Целият му социално-икономически екип ще се види днес с хората на Константин Тренчев, за да търсят допирни точки.

Още по темата
"Няма да ставам член на "България без цензура", но се присъединявам към икономическата им платформа и ще ги представлявам в парламента", коментира самият Танчев.

Двамата с Йончев ще внесат два законопроекта в скоро време - единият е за създаване на агенция "Чисти ръце", която да разследва политиците на най-висши нива, а вторият е за подпомагане на стартиращ бизнес.

Досега петима депутати напуснаха парламентарната група на ГЕРБ, като Владислав Горанов и Йоана Кирова излязоха извън парламента. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов е последният, отказал се от парламентарната група на ГЕРБ, но остана независим. Той ще помага като експерт на „България без цензура“.

Пръв се отцепи Георги Марков, а след него това стори Светлин Танчев. Двамата останаха в парламента като независими народни представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
13
 
3
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 10 години
Още бая ще отидат...и не само гербери :)
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоз месец депутатите са с намаление
17
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на Бареков партията става все по -хубава БРАВО!който гласува за ББЦ е от луд по луд
16
0
 
32
 
! Отговори
sofeto преди 10 години
Как със кинти и медии и без избори, прасе може да вкара в парламента!
15
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези депутати се местят като * от една партия в друга. Народа трябжа да ви намали състава в парламента от 240 на 60 и да взимате минимална работна заплата.
14
0
 
60
 
! Отговори
Дааа преди 10 години
Значи само двамата напуснали парламента са стока! Другите са продажни ***! Щом си избран от листата на ГЕРБ, не може да представляваш партията на Бареков! Като искаш при него, напусни парламента, кандидатирай се от листата на ББЦ, и ако народа те избере, ще си депутат на Бареков! РАЗБИРА ЛИ ГО ТОВА КУХАТА ТИ КРАТУНА? АКО НЕ, ЗНАЧИ ОСВЕН НАГЪЛ, СИ И ***! ПРОДАЖНА ДУШИЦА БЕЗПРИНЦИПНА!
13
0
 
42
 
! Отговори
MKS преди 10 години
Тука не става въпрос за промяна на идеологията в мозъчетата на тези политичета , а за пари ! Много пари дадени от Доганов и сие за да се оформи новата партия заместник на осраната Атака , която да влезе в коалиция с мафията ДПС ! Прекалено много игрички станаха в старната ни ! Според мене тези които се отцепват от дадена партия да им се отнемат правомощията на депутати , тъй като са избрани от електората на дадената партия !
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ave v momenta v koito napusnesh grupata si triabva da izlezesh ot parlamenta! Shto za gluposti sa tova??
11
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи вече този депутат е на заплата при Доган
10
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са национални предатели... Буклуци като тая *** дърпат държавата назад...
9
0
 
65
 
! Отговори
Капут при капута ... преди 10 години
... отива!
8
0
 
59
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
И кое е независимото ,щом отиват при ***? Най мразя предатели,продажници и нагаждачи.Защо не се откаже от политиката и да върви на село да гледа кокошки?
7
16
 
13
 
! Отговори
анал.лизатор преди 10 години
НДСВ=>ГЕРБ=>ББЦ един и същи модел, с едни и същи кукловоди, като всяка следваща версия е в пъти по-отвратителна от предишната.
6
4
 
44
 
! Отговори
123 преди 10 години
Бравус, с една *** по малко в ГЕРБ.56074
5
0
 
80
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
Писна ми вече от продажни политици! Като се махат от дадена група, да изчезват и от парламента! Какви независими се пишат там, като са напълно зависими от извънпарламентарни клики! Е....и и гнусотията! Алооо, барековците и от БСП и от ГЕРБ, вие с кои бюлетини влязохте и се насадихте на държавната софра бе - с бюлетините на ГЕРБ и БСП, нали! Да не мислите, че хората са гласували индивидуално за вас - те са гласували, защото сте представители на тези партии! Махайте се от парламента, предатели!
4
2
 
65
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Юруш към лайнената партия! Нещастници, преди избори прескачат от партия в партия, за да се доберат до по-високи постове! Отврат! Нито партията на Дудуков, нито РБ ще спечелят!
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отива в батака
2
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков KUCHEK LI SHTE IGRAE S NEGO ?
1
17
 
29
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХА преди 10 години
Тиквата има изключителен талант при подбора на кадри.