Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков

„България без цензура" вече е с двама депутати в НС
Обновена: 25 фев 2014 14:03 | 25 фев 2014 08:57,
420
Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков
Светлин Танчев. Снимка: архив, ГЕРБ

Бившият гербер Светлин Танчев става вторият представител на "България без цензура" в парламента. Преди него това решение взе колегата му Румен Йончев, който напусна „Коалиция за България“.

Третият ще бъде бившият шеф на НАП Красимир Стефанов, който също напусна групата на ГЕРБ, но тази седмица няма да идва в НС, съобщава в. "Преса".

Новината за Танчев ще бъде потвърдена днес на среща на "България без цензура" и КТ "Подкрепа", съобщава Николай Бареков. Целият му социално-икономически екип ще се види днес с хората на Константин Тренчев, за да търсят допирни точки.

Още по темата
"Няма да ставам член на "България без цензура", но се присъединявам към икономическата им платформа и ще ги представлявам в парламента", коментира самият Танчев.

Двамата с Йончев ще внесат два законопроекта в скоро време - единият е за създаване на агенция "Чисти ръце", която да разследва политиците на най-висши нива, а вторият е за подпомагане на стартиращ бизнес.

Досега петима депутати напуснаха парламентарната група на ГЕРБ, като Владислав Горанов и Йоана Кирова излязоха извън парламента. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов е последният, отказал се от парламентарната група на ГЕРБ, но остана независим. Той ще помага като експерт на „България без цензура“.

Пръв се отцепи Георги Марков, а след него това стори Светлин Танчев. Двамата останаха в парламента като независими народни представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
11
 
! Отговори
Матей преди 10 години
Мършолин Танчев! Ти си безграбначно, че си Олигарх е ясно но поне малко достойнство би трябвало да имаш. Не съм гласувал, за теб , за да брокерстваш с гласът ми нищожество. Би трябвало ние гласоподавателите излъгани от теб да те Осъдим.
278
0
 
16
 
! Отговори
saraleks79 преди 10 години
ПРОДАЖНО *** ЛАМТЕЕШ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ТОВА ИЗБЯГА ОТ ГЕРБ ТОЯ *** ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ПОЧЕ ПАРИ ЛИ ТИ ДАВА СЕГА
277
0
 
16
 
! Отговори
Оххх преди 10 години
Как е възможно точно на изр*да бареков да се продадеш, бе?? Просто всичко в тази държава се принизява. Какъв пример дава този на народа?? ЮДА!
276
1
 
10
 
! Отговори
хитрец преди 10 години
До БЪЛГАРКА ОТ ATAKA: Денице, ти ли си? Гаджева, теб ли те паркираха днес пред компа? :)
275
0
 
8
 
! Отговори
666 преди 10 години
Eто още един кратунек
274
9
 
2
 
! Отговори
ИВА ГЕНОВА преди 10 години
А Вие г-н Танчев и Вашата партия какво направихте, като управлявахте и имахте цялата власт? Мафията в България създава алтернативи на самата себе си гласовити политици се правят на опозиция, влизат във властта, а след това заиграват с други... Това май е най-точното описание на партия ГЕРБ- бившата ви партия! Колко концесии, договори, банки, фондации .......славно време беше, нали, а сега отивате другаде пак да докарате родината си до фалита, до долу? А по принцип главния въпрос е, какво правите сега в парламента? Какво ми се местите оттук- там... Спадна му гласа на Бойко и не сте толкова гл
273
9
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРКА ОТ ATAKA преди 10 години
Само неадекватна партия като вас може да се гордее с придобивката на човек представлявал ГЕРБ, а и това е гарантирана рецепта за провал, защото добре знаем, че където мина представител на ГЕРБ остава само разруха.......
272
3
 
0
 
! Отговори
Мартина Алексиева преди 10 години
Следваш политиката на Бойко, ли- взимаш си отцепниците от другите партии, за да сформираш новата му партийка? Млад, млад, умен икономист, но *** като политик... Не му прави чест, да напуска ГЕРБ и да ходи в друга ПП,...предателство към лидера и към гласоподавателите си, които са го издигнали!!! Такива хора като вас, господин Станчев нямат място в парламента. Ето, за същото такова предателство говори и ППАтака, избират ги- те крадат, крадат,...после свършат парите и бягат при другите, новите- пак да крадат!!! А за хората, хората които са му гласували доверие, за да подобри начина им на живот,
271
0
 
5
 
! Отговори
иван преди 10 години
Доста парички заработиха тролчетата с тази статия,дори има конкуренция по между им.
270
12
 
3
 
! Отговори
браво преди 10 години
Добра постъпка на Светлин Танчев !!!
269
9
 
4
 
! Отговори
ели преди 10 години
Герб продължават да се разпадат ! Жалки създания !
268
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАЙДЕ НА ЕВТИНИТЕ ДЕПУТАТИ-И-И , НАСАМ МОЛЯ, НАСАМ ! ПО ДВА ЗА ЛЕВ, МНОГО ИЗГОДНО, ЮРУШ НА ЕВТИНИТЕ ДЕУПЕТАТИ ! И без това идва баба Марта, ще хвърляме трушиите !
267
3
 
3
 
! Отговори
Маро преди 10 години
Само неадекватна партия като ББЦ може да се гордее с придобивката на човек представлявал ГЕРБ, а и това е гарантирана рецепта за провал, защото добре знаем, че където мина представител на ГЕРБ остава само разруха
266
5
 
6
 
! Отговори
Борис преди 10 години
Очаквам сега Бойко да ни обясни отново колко много хора имал за даване. Ама като му гледам темповете до другата седмица ще си остане сам в партията
265
1
 
6
 
! Отговори
Алек преди 10 години
Като гледам цирка на Бойко не се разформирова, а просто ще смени мениджмънта и ще е с нов клоун предводител в ролята на Бареков
264
2
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 10 години
Поредния некадърник напуска потъващия кораб ГЕРБ и търси спасение на друго място. Като истински некадърник обаче си намери друг пробит съд
263
3
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
ГЕРБ се разпадат доста скоростно напоследък. Скоро ще останат само Бойко и Цецо в тази лицемерна партия
262
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другото крило на ДПС "България с цензура" си купува продажни депутати на килограм
261
2
 
5
 
! Отговори
Петков преди 10 години
Може би му се ходи в казармата.Нали партията на Бареков това прокламира-задължителна казарма.Като знам как аз съм си загубил 2 години на вятъра ще отида да глсувам за най върлият враг на Бареков.Безумието трябва да бъде спряно и то навреме.Какво ще научат там младежите-да маршируват под строй-безсмислено!Армията ни трябва да е професионална,а не аматьорска.Защо като търсим майстор гледаме да е професионалист,а отбраната на страната да я поверим на аматьори?
260
1
 
3
 
! Отговори
dani преди 10 години
Явно в днешно време хората под думата независимост разбират купен за много пари, а този е един от заблудените