"Атака" чака Давутоглу с плакати "Турция, искаме извинение"

Националистите готвят акция за днешното посещение на турския външен министър
23
"Атака" чака Давутоглу с плакати "Турция, искаме извинение"
Ахмет Давутоглу Снимка: БТА

„Атака” готви поредната си акция, с която да покаже своето антитурско настроение заради официалното посещение на външния министър на южната ни съседка Ахмет Давутоглу.

Чуждият дипломат, който е у нас по покана на Кристиян Вигенин, ще се срещне с президента Росен Плевнелиев, премиера Пламен Орешарски и председателя на парламента Михаил Миков.

Националистите обаче се готвят да посрещнат Ахмет Давутоглу с плакатите, които разпънаха в парламента и по време на визитата на делегация на външната комисия на турския парламент,  които гласят „Турция, искаме извинение”, „Не на Турция в ЕС”, „Турция, дължиш ни 500 милиона за тракийските имоти”.

За да покажат недоволството си, депутатите от „Атака” ще са с тези плакати в 15 ч., за когато е насрочена срещата на турския министър с премиера, пред сградата на Министерски съвет, а в 17.30 ч. пред парламента, защото Давутоглу ще разговаря с Миков.

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров обяви, че е поискал от Миков ръководството на партията му да участва в срещата, за да е сигурен, че ще бъде поставен въпросът за тракийските имоти.

Той призова и ГЕРБ да обявят дали нямат нищо против новините на турски език по БНТ и дали са съгласни Турция да води преговори за членство в ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: атакаахмет давутоглу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
radostina.koleva.35 преди 10 години
Каквото и да правят нашите политици те съществуват благодарение на избитите българи точно от тези наши "комшии" и ние никога няма да се примирим с това. Дано всеки от нас носи болката и омразата към тях с векове та и до сега! Благодаря на Атака
22
2
 
0
 
! Отговори
Петър Петров преди 10 години
За да я има България колко много кръв са пролели дедите ни, а сега няколко ***-политици са готови да я продадат за собственото си благо, но утре собствените им поколения ще ги осъдят. Не съм ***, а човек на половин век и смятам, че нещата за българите ще се влошават, ако Турция влезе в ЕС.
21
2
 
0
 
! Отговори
Петър Петров преди 10 години
Тук трябва да покажем достойнство като българи, а не да се крием зад криворазбрана толерантност, защото турцизмът настъпва в голяма част от България. Трябва да забравим партийни и икономически интереси на групировките, защото такива като Давутоглу искат да направят така, че България утре да я няма. Тогава ще е късно за осъзнаване драги политици. Четете предсказанията на Слава Севрюкова, за която и Ванга казва, че е по-голяма пророчица и от нея! За да я има България колко много кръв са пролели де
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се напрягайте толкова *** фесове.Целият свят знае че исляма е опасен и вреден за човешките ценности!!! Така че спокойно! Турция ще гледа само през макарон ЕВРОПА!!!така че да им е ясно на тъпите ***!!!
19
1
 
1
 
! Отговори
Ниа Маркова преди 10 години
По принцип добрата външна политика предвижда добри отношения със съседките. Но какво добро може да имаме към Турция като те се държат изключително нагло и имат подривна политика за турцизирането на България вътре в страната ни чрез патерицата си ДПС,не желаят да признаят геноцида над българите по време на турското робство и ред други неща. Е как да ги харесваме? АТАКА както и нормално мислещите българи искаме извинение от Турция,сега!
18
4
 
2
 
! Отговори
huk преди 10 години
..TURCIYA I BULGARIYA SA SUSEDI..NIE TRYABVA DA IZGRAJDAME MOSTOVE I PUTIDHTA VZAIMNO! DA ZAROVIM TOMAVKITE!
17
4
 
5
 
! Отговори
Константин Близнаков преди 10 години
Искам да поздравя Атака! Браво- не, на Турция в ЕС, не на ДПС, ние всички искаме Планът Сидеров да влезе в сила час по- скоро, властта да стане изцяло от Атака и да ни върнат 10млд., да се спре тази турцизация.. Тогава Родината ни ще бъде в подем- добре развита, икономически, инфраструктура, здравеопазване и т. н. Това е напълно възможно при управление изцяло от Националисти като вас!!!
16
3
 
3
 
! Отговори
Константин Близнаков преди 10 години
Ама кой му каза на този, че ние , българите- народа искаме да бъдем в приятелски отношения с хора като вас, оооглу? идолите на този известен терорист с писанията си за османската империя, говорят лошо за него, а в случая и лошо за нас.........Браво на Атака за бързото и адекватно решение!!!!!!!!!!!!!
15
2
 
2
 
! Отговори
бедната България преди 10 години
Че Америка е велика и мощна да не би трябва да плаща на бедната България , дето повечето не знаят къде се намира на картата
14
1
 
2
 
! Отговори
FBI на Bселената преди 10 години
А кога ще говорим за Възродителен Процес , като че ли Извънземните взеха Папката , дим да ги нема , та означава че треа FBI на Bселената дa ги разследва
13
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Румен221ами тогава България трябва да плаща на ВИЗАНТИЙСКАТА ИМПЕРИЯ ЗА 1000 години тоест на гърците
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kusno e libe za kitka... Podkrepqsh pravitelstvo na DPS i sega s tretorazrqden teatur iska6 da zabludi6 horata... nqma kak da stane!
11
3
 
5
 
! Отговори
Асад преди 10 години
Избирайте - ГЕРБ или БСП и партньорство с НАТО, Турция, Израел и ССА и Ал-Кайда и Обамаили АТАКА и партньорство с Русия, Унгария, Бразила, Китай и Индия и Иран.Всеки има право на избор, но само когато той е трезвен, прозрачен и неупорочен.
10
5
 
5
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Сидеров е предател.Не гласувайте за АТАКА.ГЕРБ и БСП ще ви управят!
9
8
 
6
 
! Отговори
Исмаил преди 10 години
Турция е съюзник в НАТО .Те са ни приятели.Тия от Атака получават пиците от руските олигарси и колонизатори.Какви патриоти са?
8
2
 
6
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Приятели,Османската държава няма официален наследник... А от нея са се освободили точно 50 днешни държави...!!!Защото, ако има... Първо трябва да плати на България, чакайте да го сметна...:- Бюджета ни е 20 милиарда долара..., по 500 години, това прави - 1 трилион долара обещетение..., само за откраднатите данъци... и още толкова за пропуснатите ползи...!!!- Та кой ще ни плати този дълг...???.
7
4
 
11
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
В България нямаме турци, а само Българи с мюсулманска вяра! Държавата Турция е основана 1923г от червената армия на маршал Тухаченски, а днешният турски език е измислен, през 1927 г., като за азбука с малко мнозинство е приета латиницата, вместо кирилицата- Този изкуствен език е съставен от арабски, кюрдски, български и ирански заемки и НЕ СЕ Е ГОВОРЕЛ ОТ НИТО ЕДНА ОТ 51-та НАЦИИ И СТОТИНАТА ДРУГИ ЕТНОСА в Османската империя.- ТА, КАК БЪЛГАРИТЕ, МЮСУЛМАНИ, МОГАТ ДА ЗНАЯТ ДНЕШНИЯ ТУРСКИ ЕЗИК И КАК ИЗМИСЛЕН през 1927г. ЕЗИК, МОЖЕ ДА ИМ Е МАЙЧИН???.
6
8
 
8
 
! Отговори
500 проститутки преди 10 години
Първо беха 500 години после станага 500 милиона , следва 500 *** на Атака
5
8
 
7
 
! Отговори
само 24 години преди 10 години
този Цирк на Атака може би се цели нещо друго , примерно да се забрави Възродителен Процес при положение че минаха само 24 години и е толкова прясна раната че никой не може да си представи за какво става на въпрос
4
3
 
5
 
! Отговори
argument преди 10 години
Сега е моментът всички, които обвинават Атака за съглашателство, да се проявят, иначе няма кой да им повярва. Хайде да ви видим.