Акцията в общината - Костинброд 2, възмути се Борисов

Манипулация и показност видя лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 фев 2014 18:33 | 28 фев 2014 09:56, Камелия Цветанова
357
Акцията в общината - Костинброд 2, възмути се Борисов
Снимка: архив, БТА

Според лидера на опозицията Бойко Борисов показната операция в Столична община вчера прилича на акцията в Костинброд в деня преди последните избори, когато в печатница на активист на ГЕРБ бяха открити бюлетини.
 
„Удивително напомня „Костинброд” по глупост, манипулации, безпардонност, показност”, коментира той.
Попитан дали разследването в общината, за което се твърди, че е за бивш кмет, се отнася за него, той отговори: „Не зная”.

„Обраха на хората имотите по селата, но и по градовете, а цялата полиция стои пред общината, кого пази, коментира той и добави: „Данчето Фандъкова да не избяга”.

Още по темата
Борисов смята, че няколко месеца след тази акция пак нещо ще бъде върнато за доразследване.
 
„Аз очаквах, че от това, което се случва с Цветанов, да си извадят поуки, а те не си вадят, ще дойде време като Янукович да бягат и то не от нас, ами от хората”, настоя лидерът на опозицията.

Вчера се проведе полицейска акция в района на централния офис на Общинска банка и Столична община.
Прокурори от Софийската градска прокуратура са влезли в общината и са поискали достъп до документи, каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя коментира, че не може да каже защо е проверката в Общинска банка и отказа да уточни до какви точно документи са поискали достъп прокурорите.

От МВР съобщиха, че става въпрос за досъдебно производство, в което службите подпомагат прокуратурата по събиране на доказателства за установяването на факти по различни досъдебни производства, но не конкретизираха дали става дума за действия, свързани с разбития канал за трафик на кокаин.

Относно оставката на шефа на НСО ген. Тодор Коджейков, Борисов заяви, че си го обяснява с натиск върху службата.

Той за пореден път се скара задочно  с управляващите заради липсата на кворум на заседанието на парламента тази сутрин, заради което то не започна в 9 ч., а половин час по-късно.
 
БСП и ДПС трябва да свикнат да работят, даваме им по 2-3  гласа, но те се успиват, това вече е практика, не им се работи, скара се лидерът на ГЕРБ.

Относно призива на лидера на „Атака” Волен Сидеров да се включи в акцията на националистите заради посещението на турския външен министър Ахмед Давутоглу, Борисов заяви: „Сидеров ако напусне парламента, и ГЕРБ няма да идва, няма кворум,предсрочни избори и Давутоглу няма да идва в България, защото няма с кого да се срещне”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом Бате каза,че БСП шабегат като Янукович,значи в скоро време тойи ЦвъЦвъ ша маат гащикъде братя ИзбеГалеви!Сигура е да знайте!Само глейте!
11
12
 
14
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 10 години
Наш Тикве доста "възмутителен" е станал напоследък... Кого ли заблуждаваш???
10
8
 
16
 
! Отговори
Той преди 10 години
До Анонимен 7Махай се долен миризлив ***,само това знаете да пишете,съда има думата.Марш в дупката при съпартийците си от ДПС и БСП, воняща и долна партия,съсипахте България
9
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом Борисов и крадливата некадърна шайка около него ***, значи това е добре за България.
8
7
 
15
 
! Отговори
Кой издъни кокаина? преди 10 години
Този, който скоро ще се събуди с "колумбийска вратовръзка"!
7
13
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
И аз така мисля.Няма начин Давутоглу да дойде втори път, виж ,Борисов ще отиде в Истанбул и да ги поздрави с МАШАЛА АСКЕР????.
6
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха, тия наглеци ли ще говорят за реваншизъм? Заслужават бой, камери и лазене. Забравихте ли как Алексей Петров го арестуваха два пъти цвъцковите милиционери, понеже първия път оператора не беше заснел добре акцията.
5
16
 
17
 
! Отговори
Костинбродски преди 10 години
ТИКВО , ТИКВО, то и на КОКАИН БОЕВСКИ някой му го СЛОЖИЛ в новия куфар, кажи кой го извади, той сега пропя ,,, ИДВАТ ЧИСТАЧИТЕ.....
4
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбирам го Бориссов, Кокаин Боевски - айде 20-ина кила, обаче Орилн - цял тон и половина.За такива количества Сретан реже глави. Съчувствам ти, Бойко ...
3
13
 
20
 
! Отговори
TRAFALGAR преди 10 години
ДПС и БСП е вс друго , но не са евро партии , но обичат еврата.. ОСТАВКА
2
21
 
30
 
! Отговори
Пидал Борисов... преди 10 години
...още не е схванал, че акциите на МВР са заради неговите далавери!
1
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ще дойде време да бягат като Янукович"И ти, и ти...