ДПС депутат с неприличен жест към шефа на Сметната палата

Зам.-председателят Имамов го отстрани от две заседания
Обновена: 6 мар 2014 14:12 | 6 мар 2014 14:08, Камелия Цветанова
49
ДПС депутат с неприличен жест към шефа на Сметната палата
Зам.-председателят на парламента Алиосман Имамов.Снимка Булфото

Депутатът от ДПС Хамид Хамид беше отстранен от две заседания от зам.-председателя на парламента Алиосман Имамов.

Това стана след заплаха от депутатите от ГЕРБ, че може и да напуснат заседанията, ако Хамид не получи подобаващо наказание, защото си е позволил да отправи неприличен жест по време на обсъждането на новия закон за Сметната палата, докато от пленарната трибуна говореше настоящият й председател Валери  Димитров.

Още по темата
 Самият Димитров призна, че си е гледал записките и не е видял какъвто и да било обиден жест.

Йордан Цонев от ДПС въпреки че обяви, че е съгласен с наказанието на колегата си, призова Имамов да не мери с двоен аршин, защото и Валери Димитров си е позволил да крещи от трибуната: „Не ми пука!”.

Имамов коментира, че подобно поведение като това на Хамид е недопустимо и трябва да се санкционира. „За съжаление, подобни случаи имаме много и наказанията трябва да са съответни на поведението на народните представители, независимо от коя парламентарна група са”, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Ромите преди 10 години
ГЕРБ, БСП , АТАКА да си оправат Ромите наречени байчари , власи и така нататат (Дасикане рома) , че никой не знае какви Роми въобще има като цяло в България , ДПС има с какво да се занимава
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И такива негодници определят бъдещето на България!!!!
33
0
 
2
 
! Отговори
Pesho преди 10 години
До marsian:Ами пич, да речем че не всеки харесва футбол, а и да харесва не всеки иска да гледа жалки напъни. Едното няма нищо общо с другото, да не би на Лудогорец и Лацио стадиона да е бил пълен с националисти ;)
32
6
 
5
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Големи националисти сте в нета .Снощи ,на мача на националния отбор на БЪЛГАРИЯ ,имаше 500 човека !!!Като толкова много обичате България ,защо не си подкрепяте националите ?Срам и позор .
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отрежете му ръчичките да видим тогава какви жестове ще прави *** мръсен. Не стига че *** пенсионери ви дадоха цялата държава на тепсия, ами и наглеят мамицата им!
30
0
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Факт е ,че сме криминална държава с високо ниво на корупция и престъпност.Едни и същи от доста години вършеят в народното събрание.Чия е винат за това?
29
0
 
4
 
! Отговори
Дасикане рома преди 10 години
А Ромите които ни крадат какво да ги правим , па и се наричат християни , срам и позор за Българския народ: Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.
28
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 10 години
Това се случва благодарение на любовта към Родината на Бялата Златка а.к.а. Волен Сидеров.
27
3
 
15
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
Един ходи с пистолет и палка в парламента,друг без да има работа там се разхожда с бронежилетка,някакъв фес ни показва пръсти.Хайде стига толкова време е с нашия златен пръст да им покажем вратата
26
0
 
6
 
! Отговори
агент преди 10 години
На който не му харесва да хване пътя светът е голям. Но да обиждате на етническа основа говори лошо, така говорят не образованите,некадърните, хора свикнали на държавна ясла. Докато не избираме правилните хора да ни управляват така ще бъде. Независимо от етническата си принадлежност управляващите трябва да мислят за хората. Ще се оправим когато почнем да мислим за народа и да работим за него.
25
1
 
7
 
! Отговори
Червен Трол Идиот преди 10 години
Спиш ли мамин? Нанкаш ли сладуран пухкаф! Долни до кога ще позволяваме това да се случва в нашата държава? До кога ще търпим тази *** на България?! До кога братя и сестри свестни Български граждани до кога питам?! Вече чашата прелива и трябва да ги изгоним веднъж за винаги тези долни доказани масови убийци , изнсилвачи на непълнолетни деца , крадци , мародери !!!!!
24
1
 
31
 
! Отговори
bobo преди 10 години
Хак ви е ***,като целувахте турците,сега ще им го и ближите!!! ***!!!
23
2
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 10 години
Чшшш...***! :) Не крякай, че мирише...
22
0
 
7
 
! Отговори
Мъка..мъка.... преди 10 години
Сайта Днес.бг още търка коментари и грам не мисли да напусне пещерния нихилизъм като метод и пособие на развития свят.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Теглил им е една маина и те са го пратили да почива у дома,кеф :)
20
0
 
5
 
! Отговори
Медиите се развиват преди 10 години
Всеки читател на ПИК - репортер и фоторепортер!Такава е логиката на новата ни акция "Стани репортер", отворена максимално към вашите сигнали, свидетелства и интереси.Регистрирайте се и създайте свой профил, през който можете да публикувате новини, снимки, видео и да следите какво се случва с изпратените от вас материали.Всеки материал, който излезе от категорията потребителски материали и се публикува реално в ПИК, ще печели награда. Минимум 50 лева. За големите удари - и повече!
19
1
 
41
 
! Отговори
българин преди 10 години
ДА ПОМОГНЕМ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЪЛГАРИ !!!!
18
3
 
6
 
! Отговори
smog6810 преди 10 години
hamid hamid end aliosman li beshe?abe az v BG li jiveia,ili tova sa novite BG imena
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По време на критичните събития в Украйна родните *****фи от ДПС-то нямат по-голяма изгода от това да дестабилизират парламента и държавата.
16
0
 
47
 
! Отговори
чвор преди 10 години
Хамид Хамид,Алиосман,Лютви,Ахмед,Рамадан,бат Сали,това ли е българския парламент!?Ще закриваме май скоро...