Местан: Борисов изпитва панически страх от Пеевски

"Един такъв истински, неподправен, първичен. И има защо"
Обновена: 13 мар 2014 16:50 | 13 мар 2014 16:50, Камелия Цветанова
143
Местан: Борисов изпитва панически страх от Пеевски
Лютви Местан. Снимка: Булфото, архив

„Борисов се издаде – изпитва панически страх от Пеевски. Не от Пеевски сам по себе си, защото, въпреки сатанизирания му образ, той никак не е страшен. Страшни са истините, които таи в себе си“. Това коментира лидерът на ДПС Лютви Местан по повод на интервю на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в седмичника "Ретро", който на въпрос „Отхвърляте Местан, но приемате Пеевски...“ отговаря: „Вижте, когато НЕК фалира, когато цели системи се разрушават в държавата, кой каквото си иска да коментира. Аз няма да го направя“.

„Задава му се въпрос „Отхвърляте Местан, но приемате Пеевски…“, а Борисов отклонява въпроса. Избира да говори за фалиралата НЕК и за други фалирали системи, защото го е шубе. Апропо, ако фактът на фалиралите според него системи е основание да не отговаря конкретно за персони (в случая Пеевски), защо този принцип не се отнася за Местан?! При това без въобще да са го питали за мен. С какво му се набих в устата?!... Отговорих вече - изпитва страх човекът. Един такъв истински, неподправен, първичен. Явно не от Местан, а от Пеевски. И има защо“, посочва Местан.

„ Ако не ми вярвате, опитайте се да провокирате тогова (Бойко Борисов), който задкулисно мениджираше протестите, да го вкарате в конкретен коментар за личното му отношение към Делян Славчев Пеевски. Няма да успеете. Ако все пак постигнете частичен успех, то той ще се изразява в признанието му, че многократно са се срещали с Пеевски, за да говорят „за държавата и регионите“, продължава лидерът на ДПС.

„Аз, Местан, акъл така и не давам. Нося си отговорностите, доколкото мога. Но на Пеевски повторно ще му дам един акъл. Недей да мълчиш. Този не заслужава цената на мълчанието ти“, отбелязва още Местан в отговор на част казаното от Борисов в интервюто: „Просто хората се отчаяха. Трябва да се разбие цялата държава, за да може да се тръгне начисто. Днес българите живеят в паралелна реалност, но всичко ще им дойде след това на главата. Явно като народ си заслужаваме съдбата, щом можем да търпим Местан да ни дава акъл за морал и честност“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
0
 
! Отговори
пипи преди 10 години
Борисов се страхува, това е ясно. Защо? Предстои да разберем. Да не забравяме, че на избори излизат най-тежките лъжи и най-гнусните истини
102
1
 
0
 
! Отговори
дулитъл преди 10 години
А дано проговори най-после и Пеевски! Скачаха, мятаха се проституитиращите на гърба му една година, време е той да ги понастъпчи!
101
1
 
0
 
! Отговори
чочо преди 10 години
Бойко навреме се усети и плати на протестиращите да реват срещу назначението на Пеевски за шеф на ДАНС!Защото знаеше,че ако Пеевски заеме тази длъжност сега Боко заедно с Цецо щяха да са на топло
100
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 10 години
Панически страх да не му издаде кирливите ризи.
99
0
 
1
 
! Отговори
1234 преди 10 години
Борисов и Цветанов бяха "дупе и ***" с Пеевски и медиите му!
98
2
 
1
 
! Отговори
бай х преди 10 години
То беше ясно още от деня в който обявиха Пеевски за шеф на ДАНС. Затова бяха вдигнати всички на крак.Затова бяха тези протести, които сатанизираха Пеевски. За съжаление народът ни както винаги не се усети. Заспал народ - лесно се манипулира. Затова нямя да има осъден политик. Затова , който дойде на власт ще ни ограбва безнаказано.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
boklyci ste ,i vashia red ste doide ,no shte vi ostane mrasotiata
96
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Енимехмедов ще ги оправи тея...
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз изпитвам панически страх от пр*сти политици...
94
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя ,не знае, че е умрял и само си развива чаршавчето !
93
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко ако имаше истински неподправен страх от Свинята, сега щяхме да ядем луканки с осколки. Струва ми се Местан и Доган мноого мразят Бойко за дето разруши на втория барбекюто и изкара на бял свят далаверата с хидроинженеринга ;) Местане, забравяш, че Бойко е стар мафиот и знае как да гърми. Особено пък *** прасета ;)
92
3
 
19
 
! Отговори
рени преди 10 години
Скрий се бе тарикат селски.Не разбра ли ,че вече и турците в България не ти вярват на теб и на вашата измислена партия.Само лъжете бедните хора и те завалиите ви вярваха,но вече започват да им се отварят очите.Ето това те плаши теб много повече от измишльотините които говориш по адрес на Бойко.Струва ми се че и дпс ще гледа парламента през крив макарон като оня откачалник от атака.И спри да ностройваш хората едни срещу други.
91
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Намерил си за кого да казваш, че изпитва панически страх. Съдиш по себе си. На Пеевски никой в тази държава вече не му вярва. Ако смятате, че можете да го използвате като плашило, сбъркали сте. Ставате за посмешище всеки ден с изявите си срещу Борисов. Умирате от страх да не загубите властта и затова така бясно го плюете. Лудостта ви в това отношение няма равна. Не можете да направите едно изказване, без да го споменете. И на сън имате кошмари от него. Вижда ви се края.
90
4
 
2
 
! Отговори
има разминаване преди 10 години
В Уикипедия има разминаване в написаното за Османско , единствено само на балграски език думата ''Osmanli'' очназавала робство , на нито един друг език това нещо го нема , сега започвам да не веярвам на История на България
89
1
 
19
 
! Отговори
Долу преди 10 години
Всички по-големи беди за България през последните десетилетия ни се сервират от антидържавната партия ДПС. Тази констатация вече се доказа напълно и се превърна в непоклатима аксиома. За голямо съжаление тесните партийни интереси на БСП и Атака тези политически формации съзнателно пренебрегват престъпната роля на анадолските мекерета, подкопаващи опасно националната сигурност на нашата страна.
88
1
 
15
 
! Отговори
K.Коцев преди 10 години
Я тоя Местан,все измисля някоя нова и по-глупава смехория ?! И това го прави политик с претенции за култура?! А бре Местане,намерил си кого да го е страх от Пеевски?! Не Бойко ,а ти и Станишев и вашата клика сте в ръцете на Пеевски и не можете нито да мръднете,нито да гъкнете- низки и долни души сте вие и за Пеевски изобщо не е трудно да ви върти на който си пръст иска! Вън от парламента! ОСТАВКА! ОСТАВКА ! ОСТАВКА !
87
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da doidat rysite i shte biagate prez glava izmenici .....
86
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Местанчо ,след изборите и турци ,помаци и българи няма да го искат,освен да свири на дудук на Доган за нищо не става.
85
16
 
8
 
! Отговори
до98 от Българин преди 10 години
Много елементарно, Доган и Местан виновни за това че 2 милиона ги нямало,хайде малко по сериозно че малко ми идва като това, кой ми с.ра в гащите, или за калпавият..
84
3
 
19
 
! Отговори
НИКИ преди 10 години
ch(анонимен) 13 март 2014,21:03 отговориДоган и Местан са виновни за 2 мил. Български емигранти, за последните 20 год. България не е губила толкова хора и през трите национални катастрофи. Само ДПС е партия с кауза в България, но каузата е Турска. Всички,които са плавали в лодката на Доган са политически трупове.Това следва и за Пеевски.Една страна като загуби народа си ,след това губи териториите си.Жалко за България и нейния Народ..........Оценка-0 +0