Андрей Ковачев е втори в листата на ГЕРБ за евроизборите

Следва го Мария Габриел
Обновена: 15 мар 2014 20:55 | 15 мар 2014 20:25, Петя Славова
23
Андрей Ковачев  е втори в листата на ГЕРБ за евроизборите
Андрей Ковачев. Снимка: Булфото

Следващите двама кандидати за евродепутати в листата на ГЕРБ са Андрей Ковачев и Мария Габриел. Това заяви днес в Плевен председателят на партията Бойко Борисов.

Начело на листата е Томислав Дончев. „Ние, за разлика от другите, не си правим сметки. Колкото народът ни даде – толкова места за евродепутати ще имаме", заяви Борисов.

Борисов обясни, че се надява хората да гласуват за евродепутатите на ГЕРБ след успешния мандат на партията. В това лидерът на ГЕРБ е убеден, след като хората за втори път са го поставили на първо място. Той посочи, че другата седмица ще обяви и други трима кандидати.

Андрей Ковачев и Мария Габриел и в момента са евродепутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
5
 
! Отговори
пенсия преди 10 години
Поредното *** . От самолет личи ,че е ***. Всички са маскари и не са достойни за евродепутати.ДСБ.СДС.БСП,ДПС,риформатори разни. Просто няма достойни и честни българи.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
21 - Китките не са две, а е двойна китка .
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо казвате, че Андрей Ковачев е мека китка ?Ами те китките са две !
16
6
 
4
 
! Отговори
гербер преди 10 години
Ако трябва ще преместим КОСТИНДРОД в Брюксел па да ни печата там бюлетините. И пак ще ви бием
15
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** спите ли или имате и нощна смяна хахаха Поздрави от Конго! Тук е много хубаво, защо не дойдете да поживеете малко при мен? Като се пооправи България докато ви няма, след това може да се върнете в родината, че да не вземем да изпреварим случайно германците и да станем трън в очите я на американци, я на руснаци :))) Пожелавам ви тази вечер да сънувате Ленин и компания, и лично да ви каже, че не е руснак, затова и не е братушка. Почти 100 години не можете да го разберете.Бива, бива ама...
14
18
 
13
 
! Отговори
болгар преди 10 години
Ако ГЕРБЕРЧЕТАТА всемат два мандата в евроизборите и това ще им е много. Представям си пожарникарят как ще плаче жалко че там няма костинбродска печатница
13
11
 
4
 
! Отговори
TheCoon преди 10 години
"Успешен мандат"...който свърши с протести и оставки...този комунист не е с всичкия си, а какво да кажем за *** му избиратели?
12
9
 
7
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
До ЖороБат Жоре не заблуждавай хората.... По какво е "страхотен професионалист" Томито Дончев?По философия?! Вероятно.... но това е крайно недостатъчно. Добре че не го направиха финансов министър.
11
14
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Томислав е страхотен професионалист и човек. Лично го познавам. Докато Андрей Ковачев е крайно некомпетентен и говорещ предимно глупости. На няколко пъти е говорил такива неща, че при малко отзвук щеше да има международни скандали...
10
18
 
18
 
! Отговори
Дидо 0 преди 10 години
Бойко Борисов - евродепутат, смях.Че то там няма подкупи от мафиоти и бизнесмени.Ще спиш цял ден и накрая на месеца нек'ви 40 000 лв.Господа моля ви, Бойко може да е всичко, но далаверата в България няма да изпусне .
9
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
андрейка ковачева е чидесен избор за Евролистата на ГЕЙРБ. гейска му работа
8
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво за Андрей Ковачев
7
6
 
22
 
! Отговори
ss-waffen преди 10 години
Чудех се защо се ми непознати имената на втория и третия в листата? А те били, били евродепутати.
6
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината в България е че тук не се гласува за този, който е добър, а за този, който е най-малко лош. И като ги гледам шайката престъпници, от които нито един политик не става за нищо, бойко ми се струва че направи най-много за България. Това е моето мнение и не ангажирам никой да се съобразява с мен, всеки има право на равен глас при гласуването и точно затова ни въртят на шиш 25 години с мизерен прогрес...
5
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов постъпва правилно, а и изборите са добри. Той е нужен на България тук. Не се стреми за бяга като Станишев в Европа. Макар че на лъжата краката са къси и няма как да се изчезне. Дори накрая на света измамата е измама, а моралът е морал. Многото пари не те правят достоен човек, ако не си такъв. Освен това достойният човек има съвест, за да спи спокойно и да има истински приятели, които са като него в отношението си към живота и света. Властта и парите не са всичко. Други неща са по-важни.
4
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Томислав Дончев ми водеше лекции не отдавна и смея да твъртя,че е доста компетентен човек,не съм запознат с личните му неща и т.н,казвам че остави доста добро впечатление,просто като доста грамотен в областа си кадър,преди някой да почне да ме нарича ляв,десен и т.н,просто изказвам мнение от първия ред дето се вика.
3
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Групата на ГЕРБ - банда голи глави.
2
22
 
25
 
! Отговори
Hiter преди 10 години
Жалко,че не е Боко,че да се отървем от него у Брюксел.
1
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Завидно бърза политическа кариера за един човек, който иначе не е политик. Така и не научих дали Д. Т. разбира наистина от нещо, да е експерт по някакви въпроси и да представлява изключително ценен кадър. Грабровци казват, че бил добър кмет, но аз съм бил там и нищо в града не ме е впечатлило. като министър пък беше пълна нула и хубаво, че не оглави финансите, защото те пък са хептен тъмна Индия за него. Ама в Брюксел ще му е добре.... Гласувайте за това, българи!