Борисов прави жалък опит да отпуши анти-ДПС вълна

Местан: Той дълги години е в тежка политическа изолация
Обновена: 15 мар 2014 13:25 | 15 мар 2014 13:09, Камелия Цветанова
88
Борисов прави жалък опит да отпуши анти-ДПС вълна
Снимка: Булфоот, архив

"С тезата "Местан управлява страната" Бойко Борисов прави опит да повтори номера от 2009 г., когато успя да отпуши една много мощна анти-ДПС вълна. Този опит няма да успее и затова го определям като жалък, защото няма как да се внуши на българското общество тезата за "Местанизацията", това е абсолютно невъзможно". Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан в отговор на твърденията на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано настоя, че: „Категорично Местан управлява държавата. Вижте списъка на областните управители. Г-н Доган е най-високият пост в държавата. Той действително разпределя всичко”.

Още по темата
Заради това Местан припомни, че  ДПС участва в кабинета с трима свои министри, от които "един е автентичен депесар - д-р Хасан Адемов". Другите двама министри са от гражданската квота, но не са членове на ДПС.

Партията има и петима областни управители, както и други двама, които, според Местан, са "откровено решение на самия министър-председател и не са членове на ДПС". Става дума за областните управители на Пазарджик и на Пловдив.

"Винаги съм бил коректен да оценявам и позитивните страни на нашите опоненти. Борисов ми се видя по-внимателен, по-обран в изказа си, изненадващо предпазлив. Изглежда самотата вече му тежи. Той дълги години е в тежка политическа изолация и има проблем с партньорството - дори в дясното политическо пространство", заяви Местан.

Лидерът на ДПС съобщи още, цитиран от БТА, че окончателен вариант на листата с кандидати за евродепутати на движението  не може да се очаква преди 15 април, а по-вероятно е това да се случи към 20 април.

Той обясни, че до края на този месец или най-късно до края на първата седмица от април, се очакват предложенията от областните организации на партията.

"След това предстои заседание на централното ръководство, в което с диалог с областните структури ще се подреди окончателно листата", обясни Местан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: ДПСместанборисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
26
 
! Отговори
защо преди 10 години
Ти, за какво си в парламента, освен да правиш интриги, да насаждаш омраза и разделение, а и да саблюдаваш потоците от парите да стигат до шефа
54
1
 
28
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Стига де, стига плаши твоите избиратели с Бойко. Все пак четири години той управляваше даже и тютюна беше по-скъп. Признай Местане, че повече на теб ти трябва враг, защото сте за никаде с тази политика на обръчи от фирми и дружки с мафията.
53
1
 
21
 
! Отговори
интригант преди 10 години
Ама, вие сте си анти от самия си зародиш! Не, Борисов се опитва да отпуши каквато и да било вълна с/у Дпс, защото непоносимостта на хората датира от самото ви създаване. Поради простата причина,че не сте партия а мафиотска организация.
52
4
 
8
 
! Отговори
СУФЛЬОР преди 10 години
Лютви, предполагам, че го знаеш сценария, ама не целия, затова ще ти го цитирам:Бойко, Доган, и Гоцето заедно с Румен Глъвътъ са си първи приятели по ДС линия и по нареждане на Генерал Гоцев требе да го играят врагове за да има цирк и СТАТУКВО за "стадото" Доган се покри зад декора "ПОЧЕТЕН" и те ще трябва сега да обереш горещите кортофи и да извъртиш номер на СърГея под някакъв предлог, за да падне правителството, след което Доган Эфенди да се върне на бял кон арената . . .
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Hа вас все някой друг ви е виновен !! Но най-виновни сме ние,хората които ви избираме,че ви търпим вече 25г. да ни крадете и мародерствате,а не ви строшим главите и да се приключва !!!
50
0
 
28
 
! Отговори
РЕНИ преди 10 години
ЦЯЛА СЕДМИЦА ЧЕТА,БОЙКО ТА БОЙКО.ЗАЩО НЕ ПОТЪРСИШ ВИНАТА В ТЕБЕ И ТВОЯТА ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ? НЕ УСЕЩАШ ЛИ ЧЕ ВАШИТЕ ХОРА ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАТ ДОСТАТЪЧНО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ГИ ЛЪЖЕТЕ НЕПРЕКЪСНАТО? ТАКИВА КАТО ТЕБ И ОНЯ НАГЛЕЦ БАШЕВ ОТПУШВАТ АНТИ-ДПС ВЪЛНАТА.А НА НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ИЗЛЕЗНАТ И ДА ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ ЗА ДА ЕЛИМИНИРАМЕ ТАКИВА КАТО ТЕЗИ СЪС СКЪПИТЕ АКСЕСОАРИ ПО ТЯХ,БИЛО С РАЗЛИЧНИ ЧАСОВНИЦИ ИЛИ ОЧИЛА СЪС ЗЛАТНИ РАМКИ И ДР..И ПАК ПОВТАРЯМ НЕ НАСТРОЙВАЙ ХОРАТА ЕДНИ СРЕЩУ ДРУ
49
0
 
14
 
! Отговори
anti преди 10 години
DALBOKO UVAJAVAM TURCITE ! NO TOZ *** KOGA STE GO OTVEIAT ????
48
0
 
20
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Забелязвате ли как Павел от ДС мълчи по горните въпроси ? Защо ли мълчи ? Проблеми със съвестта ?Павел от ДС каза, че Д. Пеевски нямал нито телевизия, нито вестници, нито сайтове, сиреч нямал пари .Прав е Павел от ДС - Д. Пеески няма нищо, той само пере парите на Доган .А Д. Пеевски толкова се хвалеше, че станал млад милиардер на 33 ...
47
0
 
31
 
! Отговори
ОСТАВКА!!! преди 10 години
Българи, гласувайте, за да я има Майка България! Да не я оставяме в гнусните лапи на депесари и ***! 70 години смучат като кърлежи от изстрадалия народ! Да им покажем вратата!!!
46
0
 
20
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Доган и Д. Пеевски покровители ли са на Пешо сумиста и др. 'килъри' , вкл. и чрез мръсните атаки срещу Цв. Цветанов и зам. - главен прокурор Ася Петрова ?Доган покровител ли е на Брендо, Златко баретата и Маргините ?Ако отговорите на тези въпроси са : ДА ! ДА ! ДА ! ДА ! ДА ! ДА ! ДА ! ДА ! , то тогава на всички ще стане повече от ясно кой и защо назначи Д. Пеевски в ДАНС, сиреч за да прикрие и заличи следите от престъпленията на Доган и подчинените му марионетки .
45
2
 
19
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Кой назначи Д. Пеевски в ДАНС ? Кой ? Кой ? Кой ? Кой ?Но по - важният въпрос е : Защо Д. Пеевски беше назначен в ДАНС ?За да отговорим на втория въпрос / защо / , първо трябва да зададем следните въпроси , на които трябва да получим отговор :Доган ортак ли е с Йосич чрез лицата Хр. Ковачки, Пешо сумиста и Брендо ?Доган ли контролира хероина ?Доган ли контролира кокаина ?Доган сив вълк ли е ?Доган ли контролира проституцията ?Д. Пеевски пере л мръсните пари на Доган и Йосич ?Доган и Д. Пеевски покровители ли са на Пешо сумиста и др. 'килъри' , вкл. и чрез мръсните атаки с
44
0
 
13
 
! Отговори
dedi преди 10 години
siganina v pandela
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
vchera ubiha policai , dnes tir premaza i ubi 4ovek v sofia na peshehodna pyteka, vypreki tova stanishev i mestan tazi vecher shte praviat banket na borovetc
42
17
 
0
 
! Отговори
LILI преди 10 години
IDIYOTI ZAVISTLIVTSI .NIE SME TURTSI NO OT BILGATIYA .I TYA E NASATA RODINA .NIE POVECE OT VAS MILEEM ZA BILGARIYA .DO POSLEDNA KAPKA KRIV STE GLASUVAME ZA MESTAN
41
17
 
2
 
! Отговори
DO PROSTOLIUDIETO преди 10 години
BOIKO I DOGAN SA ZADKULISNI PARTNIORI
40
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще пропътувам на 10 000 километра за да гласувам на 25 май за ГЕРБ. Да му мисли оня *** Местан.
39
1
 
33
 
! Отговори
George1 преди 10 години
Пискливия гей Павел трябва да знае че тая вълна я има от създаването на *** партия ДПС.
38
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като над 50% от българите не са гласували, Местан може да си прави каквото иска. Единствените хора които могат да свалят ДПС от власт (защото те управляват) са хората. С тази политическа апатия, няма да се учудя ако следващите министър-председател, кмет на София или гл. прокурор са от ДПС. Всички дето се пишат родолюбци и не гласуват, са една истинска *** и те дърпат държавата назад. Да са ни честити. Заслужаваме си го и Местан и Доган че и Пеевски!
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kozela ne e napravil nishto dobro za Turcite jiveeshti v Balgariq ! Gavazina se qvqva pred tqh kogato shte ima izbori i gi laje kolko e velika partiikata mu koqto ne trqbvalo dase razpada , inak losho im se pishelo za badeshte !!!
36
1
 
29
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Местан, първо трябва да си част от народа, а после да ставаш депутат на този народ. Та да те питам - на кой народ депутат си ? И в чия държава ? И има ли нещо общо между народа на които служиш и държавата в която живееш. Какъв си в сърцето си ???Не ми казвай само, че по сърце си "политик" и служиш в интереса на народа, като не си част от този народ. Продажен фес бих казал.