НС не включи Украйна в дневния ред, Сидеров загрижен

Миков: Програмата не се приема в сутрешните тв блокове
Обновена: 19 мар 2014 11:22 | 19 мар 2014 11:20, Камелия Цветанова
120
НС не включи Украйна в дневния ред, Сидеров загрижен
Волен Сидеров. Архив: Булфото

Въпреки очакванията, че днес парламентът ще включи в дневния си ред разглеждането на трите декларации, предложени от ГЕРБ, БСП и „Атака” за кризата в Украйна и референдума в Крим, такава точка не беше приета.
Заради това лидерът на националистите Волен Сидеров поиска промяна в дневния ред.

Още по темата
"Аз съм силно загрижен по повод политиката на щрауса, която виждам в лицето на Народното събрание и политическите сили. Такъв важен въпрос не може да бъде отминаван и ние да си крием главата в пясъка”, заяви той.
 
По думите обаче стана ясно, че политическите сили ще се съберат неофициално и ще изготвят една обща декларация, за да избегнат споровете в пленарна зала. Според Сидеров обаче информацията по тази тема започва да прилича на криеница.

"Не можем да разберем за кога е насрочена срещата на върха в Брюксел за Украйна, наложително е Пламен Орешарски да дойде на изслушване и да каже каква ще бъде позицията и поведението на българската делегация. Ние искаме вето на санкциите, които биха били предложени в Брюксел”, заяви още националистът. Според него щетите за България биха били милиони или милиарди.

Преди Сидеров съпартиецът му Десислав Чуколов подчерта, че тази сутрин в сутрешните блокове на телевизиите и в медиите се е появила информация, че парламентът ще разгледа темата за Украйна.

"Г-н председател, вкарайте тази точка, за да може Народното събрание да излезе с позиция и България всъщност да си има позиция какво става в Украйна, а не да оставяме тази важна задача в ръцете на министър Кристиан Вигенин", призова Чуколов шефа на парламента Михаил Миков.
 
В отговор Миков обеща да си помисли, но все пак напомни, че програмата на парламента се приема не в сутрешните блокове, а в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И в Украйна протеста започна от честни хора против олигархията и корупцията както Волен се бори у нас, И както болен има златен прьст и *** на руската енергийна мафия. Атака смекчава тона кьм Мейдана виждам Нова опорна точка
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
г-ж. Алексива докога така ще се снишим и да плащаме най скьпия газ по братски Икономически най угодно е да не сме под нечий ботуш. А то си има цена.
69
2
 
5
 
! Отговори
Мартина Алексиева преди 10 години
Би трябвало и другите да са така загрижени както Сидеров, защото едни такива евентуални санкции срещу Русия, само биха ни смъкнали до под минимума, на който сме заседнали.... Тук, става въпрос за интереси, нашите интереси са засегнати, нашата икономика, не на друга държава.
68
1
 
5
 
! Отговори
Павката преди 10 години
Световния ред се променя и който не е наясно с това ще го разбере скоро... Запада, е време да разбере, че Студената война я спечели Китай и да приеме,че вече не само от него зависи какво ще става по света. И в Украйна протеста започна от честни хора против олигархията и корупцията както Волен се бори у нас, но беше яхнат от ***. Ако Запада залага на подобни ***, за които има основателни съмнения, че са стреляли както по ченгета, така и по протестиращите тогава нищо добро не ни чака и нас
67
1
 
5
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Не включва Украйна, ми да, защото всички са слуги...Утре така ще решат и моята съдба... Браво на Атака и на Волен, сложихте ги всички в малкия си джоб- показахте ни истинските им лица, до един, а те не са български!!!!
66
1
 
5
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
До патриотБЪЛГАРИЯ СЕ ОТКАЗА ОТ РУСИЯ И ИСКАТЕ ЕВТИН ГАЗ.КАТО УКРАИНЦИТЕ ТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ РУСИЯ ПАК ИСКАТ ЕВТИН ГАЗ.РУСИЯ ТРЯБВА ИЗОБЩО ДА НЕ ПРОДАВА ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА ДА КУПУВАТЕ ОТ САЩ ЗА ПО СКЪПО ТОГАВА ЩЕ ВИ Е ПО ДОБРЕ ЗАЩОТО Е АМЕРИКАНСКИ ГЪ*
65
1
 
5
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 10 години
Браво Сидеров, с какъв чист политически замах успя да изправиш до стената на ПОЗОРА всичките наши продажни политици като Станишев, Борисов, Местан и другите български майкопродавци и двуличници, като ги накара пред погледа на народа да декларират отношението си за събитията в Крим.Те и когато са се раждали не са попадали в такова тясно място.Браво, само така се бият магаретата на чужда кладня.
64
4
 
5
 
! Отговори
патриот преди 10 години
Защо ли не можеш да чуеш от устата на Сидеров за руските колонизатори че купуват българска земя и ни пробутват най-скъпия газ в Европа?Защо ли премълчава тези факти?
63
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров сега вече е с дупето на изток ! Чака парички !
62
4
 
4
 
! Отговори
Путин преди 10 години
До СултанСултанеее проклет неме карай да пращам ракетите и танковете , че мамата ви ше разкатая! Сидера е руснак тва е ! СИДЕРОВ при мен в мосвка веднага на съвещание ...искам отчет ! Султане не се обаждай , че да не ти обявя война ей сега и да те помета! С поздрави
61
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този нали беше националист до вчера?
60
6
 
6
 
! Отговори
Султан преди 10 години
До Путинти да мълчиш руска мишко ! Сидеров е правоверен и следва само една вяра Алах! Ще го повишя във визир , чакам само още малко да доизпълни задачите си (тоталното унищожение на всичко святво в България) и го повишавам веднага във визир! А ти руснако плишив сърди се колкото си щеш , удари едина водка за отскок ама да ти е ясно МОЯ РОБ СИДЕР АГА СЕ НЕДАВА НА РУСИЯ!!!Поздрави СултанаKind Regards,
59
4
 
4
 
! Отговори
Путин преди 10 години
До Султанахххх фанах ли ви по долни *** *** ! Сидероооов двуличникоооо! На Султана шпионин си значи а ? А аз си мисля , че за мен работиш ...каде отидоха тогава всичките купчини с пари който ти пратих???? чух аз за брюксел ама рекох то нормално а то ето каде ми отишли парите!! Ти долна сливо няма повече да ти помгам , сърдит съм ти !! А беше толкова красив като руснак! пфиууууу! Заслужаваш си титлата Сидеров! Сидер АГА!
58
1
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Интересно е ,че всички партии са насочили пипалата си към неграмонтните ,ограничени и зависими избиратели.За съжаление те са мнозинство.Жалко е ,че такива хора пишат дневния ред на страната.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам в сайта на Софийския унивреситет, че имало научна конференция Десталинизацията дилемата на едно противоречиво десетилетие (19531964) След 30 - 40 г. ще има пак научна конференция на тема Депутинизацията дилемата на едно противоречиво десетилетие (20142024)
56
5
 
4
 
! Отговори
Султан преди 10 години
Много съм горд със Сидеров и поради тази причина го наградих с ново звание преди време АГА. За Сидер АГА мога да кажа: Точно изпълняване на зададените заповеди. Безупречно правоверен. Велик турчин по сърце. Не навижда враговете си (Българите) повече от най - големите си врагове , качество което трябва да притежава всеки високоуважаващ се псевдотурчин! алах да те дърява с дълаг живот Сидер Ага ти доказа, че си правоверен мюсюлманин и горд турски шпионин!
55
0
 
5
 
! Отговори
миков преди 10 години
не сме получили инструкции от Бареков и Доган как да гласува ДПС и БСП
54
9
 
5
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 10 години
Я Болен ага този пак не си е шил хапчетата. Сестра, бързо донесете усмирителната риза и морфина. Имаме спешен случай.
53
5
 
9
 
! Отговори
Ниа преди 10 години
Естествено,че Сидеров ще е загрижен. Би трябвало и другите да са,но явно не. Това е въпрос засягащ пряко външната ни политика и не търпи отлагане. Трябва да се обсъди положението,да се подкрепи народа от Крим и да се обявим против санкциите на Русия,защото щом Крим е изразил желание да се присъедини към Русия нека бъде така. Това е истинската демокрация,другото е намесване в живота на хора,които са избрали своя път.
52
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля те ,боже,чуй молбата ми.Нека всички онези сидеровци и поклонници на Путин бъдат включени в черния списък на хората около Путин,на които се забранява да посещават държави от Европейския съюз.