Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление

Резултатът от евровота ще доведе до предсрочни избори, смята той
Обновена: 21 мар 2014 22:13 | 21 мар 2014 22:12, Петя Славова
158
Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление
Снимка: БТА

ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление и трябва да го покажем сега на евроизборите, за да може да се стигне час по-скоро до предсрочни парламентарни избори.

Това каза заместник-председателят на партията ГЕРБ Цветан Цветанов пред повече от 150 активисти в открития тази вечер край Кърджали семинар на младежката партийна структура, пише БТА.

Цветанов посочи, че ГЕРБ е най-силната политическа организация, а доказателство за това било бързото събиране на необходимите подписи за произвеждането на референдум, с който ще може да се постигне въвеждането на задължително гласуване, а това по думите му "ще претопи купените гласове и ще гарантира максимална и точна представителност на българските граждани в Народното събрание".

Заместник-председателят на ГЕРБ каза още, че ДПС води масирана реваншистка кампания "за пречупване на интелигенцията в смесените региони". Според него, целта на тази акция е върху българските мюсюлмани, българомохамеданите и християните в тези региони да бъде оказана такава репресия, че "да работят и да  обслужват само ДПС".

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е, но трябва добре да анализира допуснатите грешки по време на управленския мандат. Не постигнахте очакваните от хората резултати в борбата с корупцията. Обещаното трябва да се изпълнява. Няма наказани политици, управленци и олигарси. Никой не смее да пипа там, защото пороците на доста от хората в съдебната система са сериозна пречка, но който се плаши от мечки, да не ходи в гората. Освен това тежестта на прехода трябва да се носи солидарно, за да има търпимост към трудностите. Успех!
115
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ вече е минало.Соломон Паси,Виктор Меламед и Максим Бенвенисти го решиха още октомври миналата година.
114
3
 
4
 
! Отговори
гери преди 10 години
цветанов не е виновен за нищо ***!
113
4
 
8
 
! Отговори
опропасти ми уикенда преди 10 години
Ей, отиде ми уикенда на кино, видя ли мазната мутра на това влечуго и ми ида да строша монитора. Те му гласят поне 30 години на топло по всички обвинения - той продължава да ми се изживява като бащица. Мръсно нечистоплътно човече.
112
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ne spirat hymoreskite na fizkyltyrnika komik, vijte samo fizionomiqta my.
111
4
 
12
 
! Отговори
123 преди 10 години
Каква алтернатива сте бе *** "милиционери"? Има ли още наивници ,които да Ви подкрепят? Наверно само болни антикомунисти и антисемити, защото у нас няма и никога не е имало комунизъм. Дори при бай Тошо. А сега БСП е много по- демократична партия от всички останали, камо ли ГЕРБ, в която се чува само думата на един баш комунист - Б.Б.
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя с форма на картоф в главата защо още не е в затвора ??
109
3
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
Браво Цвъки...браво....Ама знаеш ли какво е алтернатива барем?
108
2
 
9
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Единствената алтернатива ако ГЕРБ дойдат на власт е възраждане на партизанското движение!Да му мислят мандражийте и овчарите........
107
12
 
3
 
! Отговори
сениор преди 10 години
до 140. данчо,Герб построиха цяла автомагистрала, и не само. Там са отишли страшно много пари. Те ще се върнат от Европа след приключване на проекта - такива са правилата. Само че проекта завърши няколко седмици след изборите. Та, действително Герб имат да вземат няколко милиарда от ЕС и те ще си им ги дадат.
106
5
 
19
 
! Отговори
Селянин преди 10 години
Тоя *** с интелект колкото на едноклетъчен организъм не разбра ли най-сетне, че той плюс Бойко Борисов са политически трупове??! И че т. нар. партия ГЕРБ няма бъдеще поради проста причина - тази партия няма ценности и идеология, а е просто една мутренска групировка.
105
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати алтернативата сте Цецо!
104
8
 
13
 
! Отговори
ДАНЧО преди 10 години
До политолог : ИМАТ ОЩЕ 4 МЛРД . ДА ВЗЕМАТ ,ЗА ДА НАВАКСАТ ОСЕМТЕ МИЛИАРДА ,ДЕТО ГЕРБ ,НАЧЕЛО С БЕЗХАБЕРНИКА , ИЗДУХАХА НЕЗНАЙНО КЪДЕ ! ЯСНО ЛИ ТИ Е ,ПАТАРАНЧО ?
103
6
 
13
 
! Отговори
ОГНЯН преди 10 години
МОЖЕ ,НО ТРЯБВА ДА ГИ НЯМА В ГЕРБ ТРИМАТА НЕКАДЪРНИЦИ ! ХА ,ПОЗНАЙ , АПАРТАМЕНТЧО , КОИ СА ТРИМАТА !
102
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най- страшното и ужасяващо твърдение което съм чел до сега !
101
0
 
8
 
! Отговори
ренета преди 10 години
ако сте умни не се подавайте да ви манипулират а гласувайте з който вие прецените а не за две кебабчета и после ви забравят
100
10
 
19
 
! Отговори
Поц преди 10 години
Защо Цветанов и Борисов не са в зандана?
99
3
 
10
 
! Отговори
загрижен преди 10 години
Този на снимката дали притежава ловно оръжие, защото комбинацията от подобно психично състояние и оръжие, наскоро видяхме до какво води?! А "шефа" му дали притежава бойно оръжие, че там нещата са още по - рискови?!
98
8
 
6
 
! Отговори
политолог преди 10 години
В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.
97
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Мира Радеваne badi sigorna 4e ne glasuvat za gerb kakto kaza i ti te glasuvat za tozi koito dava nai mnog a nai mnog imat gerb