Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!

Лидерите на партии отиват при президента за разговори за ЦИК
Обновена: 22 мар 2014 22:01 | 22 мар 2014 18:50, Веселина Йорданова
195
Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерите на политическите партии ще се срещнат в понеделник при президента Росен Плевнелиев, за да обсъдят ситуацията с Централната избирателна комисия, съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с председателя на ДПС Лютви Местан в Кърджали.

Приехме срещата, за която президентът е отправил покана, в 9,15 часа в понеделник към лидерите на партии, да говорим още веднъж по темата", каза той.

Още по темата

Борисов поставил въпроса за зам.-председателското място в ЦИК пред лидера на ДПС Лютви Местан, който дал на Борисов „неговата разбивка по Централната избирателна комисия“.

Считат, че поставени наравно с ПП „Атака” с по двама души, са ощетени, обясни Борисов, цитиран от "Фокус".

„Разбрахме се по тази тема в понеделник при президента да се водят дискусии и се надявам всички партии да намерим разрешение на този казус, защото той касае европейските избори. Наблюдават ни отвън и се надявам при президента да намерим някакво решение”, допълни той.

Борисов се обяви за толерантност, при която всяка една партия ще получи дължимото.

„ГЕРБ е първата политическа сила, победител на парламентарните избори, победител и на миналите избори за евродепутати и имаме своите претенции. Но изборите трябва да се проведат, и то при максимална прозрачност и сигурност и именно такава Избирателна комисия ни трябва, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много. Затова, ще я четем при президента и се надявам да постигнем консенсус", коментира той.

Както Dnes.bg писа президентът, който вчера беше категоричен, че няма да промени указа си за разпределението на местата в комисията, днес отново защитава тезата, че запазването на съотношението между парламентарните партии се отнася за целия състав на ЦИК, а не само за тези членове, които се назначават с указ на президента, каквото е тълкуването на управляващите.

Според държавния глава единственото възможно тълкуване на кодекса е това, което той е направил, и то е в съответствие със Закона за нормативните актове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
0
 
! Отговори
!!! преди 10 години
prav e !
127
2
 
2
 
! Отговори
Тошко преди 10 години
Няма някой с по голямо самочувствие... *** при него е и без покритие..
126
2
 
3
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Ненавиждам самодоволното му изражение..
125
2
 
4
 
! Отговори
Юлия преди 10 години
Не може човек с такива претенции, да има толкова *** изказ...
124
2
 
4
 
! Отговори
Радко преди 10 години
Ходи прочети една книга, се образовай малко....да не говориш такива глупости..
123
3
 
3
 
! Отговори
Сиси преди 10 години
Можеш спокойно да го наричаш " момчето за всичко", не президент....
122
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коалиционните партньори четат закона, както дяволът чете евангелието. Искат да обсебят всичко, що е власт, макар че то вече много не остана. Смятат, че като ги пазят ограждения и като си имат словесни маши в парламента, чрез които започнаха изборната битка, няма кой да ги спре. Манипулациите им са безкрайни, защото винаги са имали зад гърба си ДС, но крещенето на груби обиди и грандоманското поведение ще ги съсипе, преди да са се усетили. И с Бареков губят, че се видя що за търгаш е. ***.
121
1
 
1
 
! Отговори
ййй преди 10 години
АБВ нещо не си на ясно с половете. Като обиждаш не ставаш по-прав. Когато *** няма доводи почва да обижда
120
2
 
9
 
! Отговори
Ива преди 10 години
Не знаех че математиката е роман! Дали да не започна и аз да я чета?
119
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АБВЗащо всеки интелигентен човек в България е наричан гей?Непременно ли трябва да си *** и мутра за да управляваш някого?А между другото се говори, че и между мутрите има много гейове, т.е ако те ни управляват е приемливо,така ли...?
118
2
 
5
 
! Отговори
xxx преди 10 години
Оле , господинът чете математиката, какво ли ще стане ако почне да смята? И такъв човек има претенции да е министър председател или президент.
117
0
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 10 години
Благодаря ти партиьо любима. При бай Тошо родителите ни взимаха по около 80-100 лв. пенсии , а сега 150-200 лв на месец. Така, че и при БКП и при БСП все тая за пенсионерите. Всичко останало са едни празни приказки за ниски цени, великденски добавки и пр. глупости. Добре бяха армията от партийни, профсъюзни и комсомолски щатни активисти. Сега е същото само, че е демокрация.
116
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да чета математика и да смятам литература.
115
5
 
17
 
! Отговори
РЕМС преди 10 години
Каква математика те гони бе *** !
114
4
 
4
 
! Отговори
Един преди 10 години
BTW, искам да попитам тролчетата за истински обективно мнение по въпроса "Кой трябва да управлява и защо?". Искам положителни доводи в подкрепа на личност или политическа партия, не отрицателни доводи против друга личност или партия. Капиш? :)
113
4
 
3
 
! Отговори
Един преди 10 години
Е*ахти гротеската са коментиращите. При това с много еднакъв стил, за да са n на брой различни хора. Мирише ми на Leadway :) Много настървени, знаещи за всички далавери, кое как става, кой зад кой е и кой с какви бюлетини бил спечелил. Много знаещи, много нещо :)
112
7
 
34
 
! Отговори
info. преди 10 години
Четат се букви бе ***!!!Числата се смятат!Това се учи в 1ви клас та дори и в детска градина
111
4
 
13
 
! Отговори
Шоп пита Вуте преди 10 години
Вуте,защо като одя но улиците срещам толкова много хора с изкривени уста. Он му отговаря А, това е лесно,по това можеш да позноеш кой е ДЕМОКРАТ, оти они вече 25 години само ни лъжат и говорят само КРИВИ ПРИКАЗКИ И ОТ ТОВА ВЕЧЕ ИМ СЕ ИЗКРИВИХА УСТАТА и лесно се познават от останалото народ. Погледни нашия президент и лидерите ни около него- и те.
110
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТи виж кво стана от началото на годината.Такова чудо не е било.
109
7
 
25
 
! Отговори
хаху преди 10 години
Като ти гледам мазната физиономия, ми иде да те попитам, от къде твоята Цона намери толкова пари да купува банка...Опс..верно, че ти си бил инкасо. Тя...един Господ знае каква. Мутра скапана, не си мисли и през акъла ти да не минава, че ще спечелиш избори. Ако трябва без пари ще работя, но ще проведа кампания против теб с всичките ти ,,легални" измами с които залъга народа и си прибра милионите. *** скапана. Мислиш, че твоите дружки нямат други пред, които да се похвалят? *** си и това е