Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!

Лидерите на партии отиват при президента за разговори за ЦИК
Обновена: 22 мар 2014 22:01 | 22 мар 2014 18:50, Веселина Йорданова
195
Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерите на политическите партии ще се срещнат в понеделник при президента Росен Плевнелиев, за да обсъдят ситуацията с Централната избирателна комисия, съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с председателя на ДПС Лютви Местан в Кърджали.

Приехме срещата, за която президентът е отправил покана, в 9,15 часа в понеделник към лидерите на партии, да говорим още веднъж по темата", каза той.

Още по темата

Борисов поставил въпроса за зам.-председателското място в ЦИК пред лидера на ДПС Лютви Местан, който дал на Борисов „неговата разбивка по Централната избирателна комисия“.

Считат, че поставени наравно с ПП „Атака” с по двама души, са ощетени, обясни Борисов, цитиран от "Фокус".

„Разбрахме се по тази тема в понеделник при президента да се водят дискусии и се надявам всички партии да намерим разрешение на този казус, защото той касае европейските избори. Наблюдават ни отвън и се надявам при президента да намерим някакво решение”, допълни той.

Борисов се обяви за толерантност, при която всяка една партия ще получи дължимото.

„ГЕРБ е първата политическа сила, победител на парламентарните избори, победител и на миналите избори за евродепутати и имаме своите претенции. Но изборите трябва да се проведат, и то при максимална прозрачност и сигурност и именно такава Избирателна комисия ни трябва, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много. Затова, ще я четем при президента и се надявам да постигнем консенсус", коментира той.

Както Dnes.bg писа президентът, който вчера беше категоричен, че няма да промени указа си за разпределението на местата в комисията, днес отново защитава тезата, че запазването на съотношението между парламентарните партии се отнася за целия състав на ЦИК, а не само за тези членове, които се назначават с указ на президента, каквото е тълкуването на управляващите.

Според държавния глава единственото възможно тълкуване на кодекса е това, което той е направил, и то е в съответствие със Закона за нормативните актове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
10
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
В момента ни управяват хора които нямат нищо българско в себе си, както и нехаят за тази държава и народа и. Боко може да е всякакъв, но поне е част от този *** народ, който за съжаление не умее да мисли въобще. Погледнете връх Околчица в какво състояние е и си правете изводите какви хора ни ръководят и какъв народ сме!
87
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коефициентът на ДПС е 1.95, а не ГЕРБ е 0.86. Според *** Офшорков второто е по-голямо от първото.Ей, това два дни го мислих и пак не мога да го разбера.
86
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боце, а тия 400 хил надиражни бюлетини, ти ли ге сметна или лакейчето ти Чехлю ?
85
4
 
19
 
! Отговори
Безпартиен преди 10 години
Математиката се четяла ахахаха този е пълен клоун.. как може човек с подобни познания и професионални качества да мине през главен секретар, кмет на столица и после да се издигне до най-високия пост. За тези 4 години беше прав за едно.. верно има много кофти матрял в Б-я.. боли ме да го кажа с цялата ми любов към Отечеството обаче.. Пълен *** ГЕРБ имат 5.15 места, което по неговата герберска математика е 6, а ДПС с 1.93 имат 1.. еми не че харесвам ДПС.. но извинете е*ахти глупостта
84
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде бил Питагор от село Банкя.
83
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я, Боко Костинбродския печатар бил и математик !!!
82
0
 
6
 
! Отговори
кольо преди 10 години
аз па като ви слушам всичките тупани , знам че заслужавам повече от вазе!
81
3
 
15
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Браво " Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!"Чети, чети....... трябва да ти дадат нобелова за математика, щото друг едва ли може да "чете" математика !!
80
3
 
11
 
! Отговори
Фалшиви преди 10 години
Фалшиви бюлетинки? Боковицата ще ви обесни какво е това ;)
79
4
 
10
 
! Отговори
Математика преди 10 години
Забрави да извадиш фалшивите бюлетини от печатницата , които не хванаха и ще видиш , че не заслужавате нищо!Мошеници и бандите !!!А като извадите и щетите за 3 и косур години от 8 милиарда , май заслужавате бесило мутро нещастна!!!
78
1
 
4
 
! Отговори
haha преди 10 години
Избори при максимална прозрачност,хаха. Последните избори бяха най-голямата пародия. Плевнята нещо да иска да допълни?!
77
2
 
7
 
! Отговори
Gega преди 10 години
Аз като чета математиката и виждам само самозапалили се българи...
76
0
 
2
 
! Отговори
look venice преди 10 години
BB, ako si malchi 2 meseca i otslabne 10 kilograma, ste mu se digne renometo poveche. da gleda i da uchi ot Mestan i ot muftiata na Kircali.
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политиците-мутри и политиците-селяни от другите партии трябва да разберат,че докато те са помпали мускули в залите,а другите са търсили връзки чрез роднини,земляци и съпартийци,в тази страна тече животът на няколко поколения българи.И Господ ми е свидетел,че докато всички пишеме по форуми на принципа "Цар Траян има магарешки уши"животът ни ще свърши тихо ,жалко и безмислено.
74
7
 
3
 
! Отговори
Стефан проф. Чолаков преди 10 години
Ей, платените от Лиидуей, *** нещастни и плюватели, заспахте ли ? Да не ви се приспинка ? Я цъкайте минуси тук ! Не ви ли е срам ? Как се гледате в огледалото сутрин, а ? Маймуни ! *** нещастни ! Писатели на платени пасквилчета в коментарите ! Я вземете да ми отговорите с някоя опорна точка, да отсрамите дейност по договорчетата, ама ха !
73
7
 
3
 
! Отговори
Стефан доц. Чолаков преди 10 години
Ей, аман от *** с опорни точки в коментарите, които цъкат минуси на хората които казват, че коментарите са пълни с драсканиците на *** с опорни точки - мръсни маймуни *** и платени *** !
72
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все се чудех що наш боко не чете книги, а то просто не му оставало време от толкова четене на математика.
71
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Простакът със селски манталитет отново се изходи ...... ама на материяла това му харесва, защото АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ
70
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на банкянския Питагор много му се иска пак да барне чувалчетата и да анулира едно 700000-800000 гласа,нали не печата бюлетините,с цеко трябва да мислят други схеми
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Главният герой в управленческото уравнение трябва да е народът.Политиците не могат да избягат от клишето на партиите си.Смесеният тип икономика е най-добрият за малка страна,трябва даима консенсус за приоритетните отрасли в икономиката като енергетика,която е добре да е държавна,селското стопанство,което е добре да има напоителна система.Трябва да има дебат и на местно ниво за развитие на отрасли с устойчив разтеж гарантиращи някакво ниво на независимост на стопанството.