Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите

Следват Светослав Малинов и Божидар Лукарски
Обновена: 22 мар 2014 13:15 | 22 мар 2014 12:39,
83
Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите
Снимка: България на гражданите

Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева е водач на листата на Реформаторския блок за евроизборите.

Днес листата беше одобрена на разширен Граждански съвет.

Втори е Светослав Малинов, евродепутат и заместник-председател на ДСБ, трети - лидерът на СДС Божидар Лукарски.

Следват Корман Исмаилов, председател на НПСД, Николай Ненчев председател на БЗНС, Гергана Николова, член на гражданския съвет на Реформаторския блок, и Виктор Лилов.

Последното място в листата по свое решение е заел Радан Кънев - лидер на ДСБ и говорител на Реформаторския блок.

Меглена Кунева изрази убеденост, че листата на РБ е  най-добрата. "Тепърва ще осъзнаваме неустоимата сила на нашето единение", посочи тя. Кампанията трябва да бъде позитивна, защото имаме какво да кажем, отбеляза Кунева. Според нея Реформаторският блок има много паралели с ЕС.

Въпросите "кой" и "защо" движат добрата част от българската политика днес, нашата най-голяма цел е да търсим отговорите, да предлагаме политически решения и да даваме оптимизъм на хората, че България е нормална европейска държава и нейните граждани заслужават нормален европейски живот, отбеляза тя.

Кунева е убедена, че водачеството на европейската листа на блока не е пост. За мен е най-вече опит да бъда полезна на всички, които се събрахме преди година в името на промяната, заяви тя. Кунева изрази убеденост, че бъдещият президент на България е в залата. "Ако не, щом свършим, да започнем да го търсим", допълни тя.

Убедена съм, че Реформаторският блок ще бъде отворена платформа за хора и политически сили, които имат нашата устойчивост и нашите ценности, отбеляза Кунева, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
монархист преди 10 години
Може да е червена кукувица, но водеше дясна политика, а мен това ме интересува. Даже и Вигенин ще ми хареса щом осъжда Русия и не признава референдума. Аз държа на тези неща а кой ги свършва не е от значение. Затова благодаря на Софиянски, на Костов, на Царя, те следваха политиката която искам....
63
0
 
1
 
! Отговори
Tiago преди 10 години
Жалко наистина за Реформатроския блок. Симпатизирам им, но с човек като Кунева няма да направят нищо. Точно тя е причината да не отида да си дам гласа за нея. Никак не е добре положението, щом икономически кръгове тикат Кунева и тук.
62
0
 
0
 
! Отговори
teritorialno_podelen преди 10 години
Да, напълно очаквано и по този начин ще затрие иначе кадърните хора от Реформаторския блок!
61
0
 
0
 
! Отговори
Илияна преди 10 години
Кунева беше мадам "Yes" при затварянето на блоковете в Козлодуй, а после стана член на борда на директорите на френска банка, лобирала за това. Тя договори заробващи условия в договора за присъединяване към ЕС, тя излъга избирателите си за европарламента, но плещи сладки приказки за гражданите на България. Само че тя утре ще се сговори с когото й е удобно, а "люспите" напуснали партиите си, ще са барабар с нея.
60
0
 
0
 
! Отговори
Dora Yankova преди 10 години
Естествено, те още от сега са ги разпределили постовете в РБ. На Кунева основната цел бе да си докопа пак до място в Брюксел. Явно от ДСБ не осъзнават как десните избиратели биха приели тази червена снаха, която за предишния си мандат бе издигната от Станишев. Ама при хора като Кунева, интересът е над политическите ценности.
59
0
 
0
 
! Отговори
койчо преди 10 години
С ОБЩИ УСИЛИЯ - ВЪН КУНЕВА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!
58
0
 
1
 
! Отговори
Лозанова преди 10 години
Ужас, тази жена, единствено може да ги завлече на дъното и нищо добро няма да видят. Вчера я гледах, милата тя като коте мяца пред камерата, толкова много ли е закъсала за пари, че се натиска така на всяка цена да влезе в политиката?
57
0
 
0
 
! Отговори
soma преди 10 години
Тези реформатори няма да влязат в парламента и това си е истината като цяло . Кунева никой няма да я подкрепи , след като затвори двата ни ядрени реактора !
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ku-ku! Masonkata Ku-ne-va.
55
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Десните хора трябва да гласуват за БСП и за Станишев! БСП е дясна партия и Серго си е класи над Кунева, е и двамата не са българи, но кво ви пука, то такава държава вече няма, за 25 години йудеите я оправиха по всички показатели...А ако искате България да възкръсне- само АТАКА!
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато не спрете да слагате небългари в листите, ще седите настрана от баницата и ще се облизвате!
53
1
 
3
 
! Отговори
КРАКРА преди 10 години
АКО РАДАН И ПЕРНИЧАНЕЦО НЕ СЕ ВЗЕМАТ У РЪЦЕ-МИРИШЕЩАТА НА ПРЪС ЧЕРВЕНА КУКУВИЦА С КРИВА ДЖУКА ЩЕ СЪСИПЕ ДЕЗИНФОРМАТОРСКИЯ БЛОК И БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
52
1
 
12
 
! Отговори
Васил Щипе преди 10 години
Какъв блок, какъв квартал бе хораа. Та това са три москвича неуспели шмекери, копнеещи за държавната хранилка. Няма да е изненада, ако цялата им членска маса е събрана на снимката по-горе.
51
0
 
14
 
! Отговори
Гласоподавател преди 10 години
Радане-е, Радане-е-е, и ти, Божко-о-о С такъв водач на листата нищо няма да спечелите, помнете ми думата! Абе ако толкова не можете да се ориентирате в исканията на гласоподавателите, не можахте ли поне да послушате един стар и опитен политик като Иван Костов, който добре каза за нея: ""последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо". Костов може да го обвиняват в много неща, но всички признават, че е хитър и опитен. А вие няма да спечелите. Язък!
50
0
 
13
 
! Отговори
българин преди 10 години
И какво ще спечелим ако Пръмовица отново стане евродепутат?! Тя ще си се шитка из Европата, а ние ще си останем все на този хал! Цялата политика е фалш и лицемерие!
49
2
 
13
 
! Отговори
Билиана преди 10 години
Всички в помпозно озаглавения Реформаторски Блок са луднали с главата! Как може да номинират най-противоречивата личност за първо място в листата! Та това е чиста проба сепуко! Десните симпатизанти досега само мърмореха заради нея, а сега и водач на листа! Луди за връзване, сбогом Реформаторски Блок! Следващият път като тръгнат десните да правят нещо, първо да послушат избирателя. Той не греши. Не сгреши и като даде червен картон на ДСБ и Кунева на предишните избори.
48
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Реформаторският блок си направи харакири с Кунева! Честито! Едва ли с тази политическа *** ще влезете в европарламента!
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жена политик не означава непременно Пръмова-Кунева, Мая Манолова и т.н.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оф, все питам... и отговор няма. Какво стана с оставката на Куневата бе? Нищо не се чу, мина ли конференцията, дето щеше да я разглежда, не мина ли? Отложиха я за след като влезе в европарламента ли, що ли?
45
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разцвета на България ще дойде при жена политик ,която ще измие срама на предишните .Това е казала гадателката Слава Севрюкова