Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите

Следват Светослав Малинов и Божидар Лукарски
Обновена: 22 мар 2014 13:15 | 22 мар 2014 12:39,
83
Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите
Снимка: България на гражданите

Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева е водач на листата на Реформаторския блок за евроизборите.

Днес листата беше одобрена на разширен Граждански съвет.

Втори е Светослав Малинов, евродепутат и заместник-председател на ДСБ, трети - лидерът на СДС Божидар Лукарски.

Следват Корман Исмаилов, председател на НПСД, Николай Ненчев председател на БЗНС, Гергана Николова, член на гражданския съвет на Реформаторския блок, и Виктор Лилов.

Последното място в листата по свое решение е заел Радан Кънев - лидер на ДСБ и говорител на Реформаторския блок.

Меглена Кунева изрази убеденост, че листата на РБ е  най-добрата. "Тепърва ще осъзнаваме неустоимата сила на нашето единение", посочи тя. Кампанията трябва да бъде позитивна, защото имаме какво да кажем, отбеляза Кунева. Според нея Реформаторският блок има много паралели с ЕС.

Въпросите "кой" и "защо" движат добрата част от българската политика днес, нашата най-голяма цел е да търсим отговорите, да предлагаме политически решения и да даваме оптимизъм на хората, че България е нормална европейска държава и нейните граждани заслужават нормален европейски живот, отбеляза тя.

Кунева е убедена, че водачеството на европейската листа на блока не е пост. За мен е най-вече опит да бъда полезна на всички, които се събрахме преди година в името на промяната, заяви тя. Кунева изрази убеденост, че бъдещият президент на България е в залата. "Ако не, щом свършим, да започнем да го търсим", допълни тя.

Убедена съм, че Реформаторският блок ще бъде отворена платформа за хора и политически сили, които имат нашата устойчивост и нашите ценности, отбеляза Кунева, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
10
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Дясната партия в България е ГЕРБ. Всичко останало са беззъби нещастници. Не си хвърляйте гласовете за тия.
43
3
 
13
 
! Отговори
мадафака преди 10 години
Еее не! Еее не! Направо не мога да повярвам на глупостта на Радан и Божо Лукарски. Момчета, стопроцентово губите, а най-лошото е, че губим и всички ние, десните избиратели. За мен лично, да гласувам за такава листа е все едно да гласувам за БСП, ГЕРБ или ДПС. Останалите маргинали не споменавам, понеже за мен те не съществуват. И идва най-важният въпрос - ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ ИСТИНСКИТЕ ДЕСНИ ИЗБИРАТЕЛИ??????
42
0
 
4
 
! Отговори
111 преди 10 години
До АнонименЗа срамотите сте!
41
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо се занимавате с наши вътрешни работи? Какво значение Кунева или Малинов има за теб, след като ще гласуваш за Бареков, Сидеров или БСП? червени,*** *** сте!
40
3
 
6
 
! Отговори
LoL преди 10 години
Друго си е в хАтака и БСП! Истински патриоти, православни християни, проверени путинисти и рубладжии, пламенни анти гейрописти, истински мъже!
39
6
 
15
 
! Отговори
Не ги е срам! преди 10 години
Лукарски, Кънев, Малинов,Няма ли да ви е срам, като представители на сините, да тръгнете към избори с водачка снахата на Пръмови?За да си направи своя партийка, Костов съсипа СДС точно тогава, когато поне една част от сините вече се бяха научили да бъдат политици. Сега вие ще доразпилеете, каквото е останало сплотено в средите на мислещите десни. Платиха ли ви или го правите от простотия?!
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази вместо да се скрие и да си посипе главата с пепел заради поразиите които нанесе на България ,отново се бута напред.Това е пример за нагъл и безсрамен човек.
37
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народа помни а тя знае че нищо не се забрявя: Да върне реакторите на АЕЦ Козлодуй и тогава ще има от народа глас за нея.
36
6
 
9
 
! Отговори
Крас преди 10 години
Кунева е толкова компрометирана личност, че достойно може да се нареди до Борисов и Цветанов. Да не говорим, че още с предишния си мандат се е доказала, че е неподходяща да взима решения и да ни представлява на толкова важно място
35
5
 
7
 
! Отговори
Мариян преди 10 години
Никой не вярва на тази партия и членовете й. Защо изобщо ни губят времето и запълват простраството с действията си?
34
4
 
14
 
! Отговори
Здравко преди 10 години
Реформаторския блок е обречен на провал. Има липса и на идеи и на лидери
33
5
 
13
 
! Отговори
Любо преди 10 години
Като гледам кой им оглавява евролистата провала им е сигурен - Кунева е загубила всякакво доверие сред народа
32
4
 
13
 
! Отговори
Велко преди 10 години
Реформаторския блок, защо изобщо се напъва, като всеки знае, че няма да вкарат нито един депутат
31
4
 
12
 
! Отговори
123 преди 10 години
Изборът на Кунева за водач на листата и на практика - единствен с шансове да бъде избран, няма да добави нито един нов глас към РБ, а ще откаже много от колебаещите се, а може би дори и от твърдите.
30
5
 
13
 
! Отговори
баце преди 10 години
Тези не са никакви реформатори, а са си чисти реставратори.
29
5
 
13
 
! Отговори
ха преди 10 години
Ече то главната и основна цел на Реформаторския блок е да върне Кунева на служба в Брюксел. Те затова и го направиха.
28
3
 
1
 
! Отговори
Ahahahaha преди 10 години
POREDNOTO DOKAZATELSTVO,Drugari, 4e moje da vi qzdi koito si pojelae. Pozdravi ot beliq svqt!
27
5
 
9
 
! Отговори
саруман преди 10 години
ГОЛЯМА ГРЕШКА, за пореден път! Тази е единствената и най - натрапваща и компрометирана стара мутра в РБ и баш нея да сложат за водач.Спорно е кой щеше да откаже повече хора от РБ тя или Касим Дал... Очаквано, но разочароващо...
26
1
 
3
 
! Отговори
външен преди 10 години
До 23. 'Y', А защо не предлагаш затвор за Р.Овч. и строителите на Белене. Там се откраднаха стотици милиони. ЗАщо не се вгледаш малко в избора за главен съдебен инспектор? От БСП предложиха една , дето и 300 години затвор ще са и малко. А сега вече от всичкото юрист няма нито един кандидат за тоя пост. Защото "щели да ги очернят", или май защото ще лъсне че човек от там без далавери няма ! И защото срещу мафията във властта не може да се пребори.
25
2
 
1
 
! Отговори
РБ и ДПС конкуренти преди 10 години
Конкурентите на ДПС са много жадни за пари и власт, но няма да видят нищо, защото ДПС ще вземе турските гласове, а за тях ще останат дръжките.