Първанов нямал проблем да пие кафе със Станишев

"Традиционните играчи трябва да си починат от участието в управлението"
23 мар 2014 17:57,
30
Първанов нямал проблем да пие кафе със Станишев
Снимка: БТА

Президентът в периода 2002-2012 г. Георги Първанов заяви, че няма проблем да пие кафе с лидера на БСП Сергей Станишев, както вчера направиха Лютви Местан и Бойко Борисов в Кърджали.

"Това е израз на едно толерантно поведение, но нека нашата толерантност да не се изразява в подобни епизодични, понякога малко показни действия", призова Първанов. Нека да я има има всеки ден, да я има в парламента, да я има в управленските действия, да я има в отношенията между управляващи и опозиция и вътре в съответните партии", допълни той. 

Българската политика ще спечели, ако традиционните играчи си починат от участието в управлението. Има претоварване с власт, има преяждане с власт, особено на определени политически сили, има злоупотреба с власт и за да се избегнат тези явления, най-доброто е да има промени, най-малкото да има нови политически сили, които да бъдат своеобразен гарант, че досегашните практики в българсата политика и управление ще бъдат преустановени, смята Първанов.

Национална гражданска инициатива АВБ провежда разумна, спокойна кампания за предстоящите евроизбори, която се надява да е и печеливша, посочи Първанов на срещата си с представители на обществеността в Благоевград днес, в които участваха също евродепутатът Ивайло Калфин, Румен Петков и Емил Кало като представители на АБВ.

Първанов съобщи, че се финализира работата по формирането на коалицията, с която АБВ ще участва в изборите за Европейски парламент. Буквално до няколко дни коалицията ще бъде обявена и заедно с нея ще обявим и листата на АБВ, която ще включва максималния брой кандидати за евродепутати, каза той.

„Този състав ще бъде добре балансиран и силен. В него участват доказани личности, лидери в своите професии, които ще правят икономическа политика. Вярвам, че ще спечелят доверието на българския народ”, изтъкна Първанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЪЗДАТЕЛ НА ДПС-*** Е ПЪРВАНОВ
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-добре да не го изтипосват повече отпред оня евреин от "Шалом" Емил Кало, за да не дразнят хората с откровенията си!
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
После ще ми разправят че кафето не било вредно
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце се опитва да хързулне ПЕС@ с едно кафе !
17
1
 
3
 
! Отговори
ВЪПРОС??? преди 10 години
ЗАЩО СЕ СМЕЯТ НАСИЛА??? СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ ИМ Е ТЪЖНО А СЕ СМЕЯТ - АЗ ЛИ ИЗГЛУПЯВАМ ИЛИ ТЕ?????????? МАЛКО СА ЖАЛКИ КАК ВИ СЕ СТРУВА???
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Що не се махнете от очите на хората и да си пиете където и каквото искате?
15
1
 
2
 
! Отговори
111 преди 10 години
Доколкото виждам юдеите не са пропуснали да застанат зад поредната си партия, с която да ни лъжат и доразграбват...Справка най- дясно Емил Кало.
14
1
 
0
 
! Отговори
БСПар преди 10 години
Я стига бе. Не чувствате ли ,че не само сте предатели ,но и започнахте да се нас...те ?Господата от медиите не ви поглеждаха ,бяха ви забравили ,до като не се отделихте ,до като не предадохте БСП.Сега се радвате на внимание ,на ухажване и погледнете от кои медии ? Въпреки това бъдете сигурни ,че ви очаква забрава ,че ви очаква презрението на тези ,които ви вярваха,а вие се оказахте едни "властитутки"
13
0
 
0
 
! Отговори
N преди 10 години
То остана и да имат проблем да пият кафе заедно.Нали заради това се разедениха за да разединят и народа и при първа възможност да се прегърнат.
12
0
 
0
 
! Отговори
брадваро преди 10 години
т'ва за белия чаршаф е бръснач т.е. изисквам обратно:))а т'ва за което намекваш е хващане на дракона или на местопрестъплението сиур по ваше:))обвинението е несъстоятелно, па ако съм 95:))
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не беше БСП Първанов нямаше да бъде два мандата президент и сега им се отблагодарява! БРАВО!
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!
9
1
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Питкоф пак на 4 уискита на снимката! Забавно му е!
8
0
 
7
 
! Отговори
Ужас преди 10 години
Леле мале....румбата петкочич с всеизвестният прякор - пикаещият във фонтани. Типичен образ на бай *** - работи главно по банкети и кьор софри и доказан битов алкохолик и голям борец за правда с чаша вино или ракия в ръка.
7
0
 
7
 
! Отговори
Първанов с фес преди 10 години
За турски мекерета не гласуваме. Първанов не само е турско ***, а е и баща на ДПС. Преди да ги хули той трябва да отговори защо връчи мандат за съставяне на правителството на антибългарската и противоконституционна партия ДПС ???
6
1
 
3
 
! Отговори
;) преди 10 години
Предлагам инициатива "Кафе с политик" за политици и граждани. От политиците кафето, от гражданите "битата сметана".
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А аз бих седнал с Боко на по бутилка ракия да ми обясни тоя селянин какво е лош материял!И да го пробвам на каратистките му умения на по бутилка ракия! Ха ха...Кви са тея кафета,ликьори направо на твърдо...
4
2
 
8
 
! Отговори
дани преди 10 години
Първанов, че ВИЕ СТЕ БИЛ ПРОСТО ЕДИН ОБИКНОВЕН ПРЕДАТЕЛ И ГЬОНСУРАТ1
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айдееее, почна се. Дойде пролетта и държавните "мъже" ги удари хормона.
2
0
 
8
 
! Отговори
гадна скапана държав преди 10 години
До Тихомир ТомовКакъвто народа, такива и политиците. От развалено мляко хубаво сирене не става.