Два протеста пред президентството преди КСНС

Единият е на "Атака", другият подкрепя президента Плевнелиев
Обновена: 24 мар 2014 09:55 | 24 мар 2014 09:41, Камелия Цветанова
204
Два протеста пред президентството преди КСНС
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Два протеста се събраха пред президентството преди началото на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента заради кризата в Украйна.

Единият е организиран от "Атака", а другият е на граждани, които искат да покажат подкрепата си за президента Росен Плевнелиев.

Демонстрацията на националистите е под надслов: "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България".

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов заяви от трибуната на митинга, че Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са най-големите разединители на народа.

Има издигнати плакати, на които пише: "Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия", "Санкции за Турция, не за Русия", "Не на Европа".

Друга група протестиращи, но с искане за оставка на правителството, са ситуирани също до сградата на президентството, но са разделени с полицейски кордон от протеста на "Атака".

МВР беше подготвено и за двата протеста и мерките за сигурност са засилени.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков и лидерът на ДПС Лютви Местан вече пристигнаха в президентството. Протестиращи срещу кабинета ги посрещнаха с викове "Оставка".

Продължават да пристигат и останалите участници в заседанието на КСНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
1
 
! Отговори
националист преди 10 години
ПП Атака единствената партия в България, която излезе с ясно и адекватно решение относно кризата в Украйна и с това решение защитават българските национални интереси! Само те показаха, че искат за съюзник православна и братска Русия, а не САЩ и ЕС, които са последователи на дявола!
152
2
 
4
 
! Отговори
antiES преди 10 години
мислих си ,че по-смешен президент от Жельо Желев не сме имали,обаче тоя направо обира точките
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото един човек е по-малък, безличен, незначителен и слаб, толкова повече подскача и "и шумно и яростно се бори " за някакви си ценности . Това важи още повече за политиците!
150
2
 
5
 
! Отговори
Борец преди 10 години
Давай Волене ний сме с тебе ЗА ПОБЕДА ИДВА ВРЕМЕ
149
3
 
5
 
! Отговори
Tiago преди 10 години
Плевнелиев страшно много рискува с тази позиция относно Крим, Русия и Украйна. Нищо чудно да ядоса руснаците и да ни отрежат за всякакви отстъпки и преференции, които ползваме от тях. Няма да се изненадам рано или късно да се стигне до "импийчмънт", така както я е подкарал Роската!
148
3
 
5
 
! Отговори
Black Widow преди 10 години
Много хор аискат оставката на Росен, няма значение дали са от Атака или не. Той тотално показа партийната си принадлежност из адкулисни интереси, особено в последното си интервю пред BBC
147
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало-о, цяла батарея сте ангажирали да плюят Българския държавен глава, Вие сте БАШ ПАТРИОТИ ПУТИНОВСКИ ! ХВАЛА !!!
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
- Сахалин? Ало? - Тук, тук. - Какво решихте? - Всичко е наред, всичко е наред. Гласуваме. - Какво гласувате? Какво така изведнъж? - Към Япония преминаваме, да, с всеобщо тайно гласуване. - И как се разделиха гласовете? - Никак не се разделиха. Единодушно към Япония. - Против няма ли? - Има, има, японците са против, но вече е късно, ние вече се присъединихме..
145
3
 
2
 
! Отговори
Chicho Pey преди 10 години
Само разгледайте "личностните характеристики и "възход"" на участниците в "прехода" и тяхната ПРИНАДЛЕЖНОСТ и ще разберете! Ще разберете,че повечето са масони-ционисти,религиозни *** и подвластни.
144
4
 
0
 
! Отговори
e преди 10 години
Слушайте внимателно-за да знаете ! В моомента САЩ и ЕС се отървваат от Злокачествения Карцином на масонствата и ционизма.Обаче Орешарски в недоумение се изнесе от КСНС като незадоволен женски полов орган.Росен си е винаги бил "Презерватив"
143
3
 
5
 
! Отговори
Mаcintosh преди 10 години
Плевнелиев не е антикомунист, той е античовек. Живеем в тежки времена. Народът е разединен и за това много допринесе и самия президент който като има протести и заема страна.
142
4
 
6
 
! Отговори
анастасия преди 10 години
Няма ли сме по - неадекватен президент от този. Не се ли осъзнава, че не е за този пост.
141
4
 
2
 
! Отговори
Django преди 10 години
Само така, гусин президент, турете тези подлеци на мястото им, както направихте с жена си Юлианка! Опа, грешка, там не успяхте...
140
3
 
4
 
! Отговори
xxx преди 10 години
Тиквата дълго се колебал между магарето и Плевника. Магарето обаче заявило, че си има достойнство и в подобен фарс отказва да участва...
139
1
 
0
 
! Отговори
bnews.bg/article-831 преди 10 години
Misho e za zatvora !
138
2
 
4
 
! Отговори
borkoslav преди 10 години
По време на антиправителствените протести за свалянето на кабинета Борисов се чуваше и името на Росен, ама той се направи на защитник на интересите на тълпата и отърва кожата. Дали викат под прозорците му или не, все тая, рейтингът му обаче продължава да се срива главоломно.
137
1
 
2
 
! Отговори
Марин преди 10 години
Надявам се, че представителите на истинките партии ще спомогнат да бъде изградено разумно решение, че ако чакаме на ГЕРБ може и до война да се стигне от некомпетентността им
136
3
 
3
 
! Отговори
Бошето преди 10 години
Този човек е на поста си абсолютно незаконно - поставен от картела ГЕРБ, чрез подмяна на вота на народа
135
3
 
1
 
! Отговори
Весо преди 10 години
Дано президента не оплеска и това събрание, че всички знаем, че е талантлив
134
3
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 10 години
По-правилно е да се каже, че Бойко го е свикал, защото всички знаем, че президента е само марионетка управлявана от пожарникарските му ръце