Сидеров смъмри КСНС за Украйна: Идиотски твърдения!

Прогнозира народно движение, което да свали BG управляващите
Обновена: 24 мар 2014 14:23 | 24 мар 2014 14:00, Златко Желев
356
Сидеров смъмри КСНС за Украйна: Идиотски твърдения!
Сидеров пред симпатизантите си. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров разкритикува пред журналисти докладите на Националната разузнавателна служба и на службата "Военна информация" във връзка с кризата в Украйна, след като напусна КСНС, присъединявайки се към митинга на партията му, който продължава пред президентството.

"Двата доклада са изключително неудовлетворителни. Те не посочват кой всъщност извърши преврата в Киев“, заяви националистът и ги определи като изключително казионни, тенденциозни и "все едно написани в американското посолство".

По думите му те съдържат констатации, като се посочвало, че за България няма пряка военна или друга заплаха. В същото време Русия се анализира като враждебна страна, каза Сидеров и добави, че това е изключително непрофесионално и едно разузнаване не би трябвало да си позволява да анализира важен партньор на България като Русия като враждебна държава, а това присъствало и в двата доклада.

Още по темата
Той определи проекта на становище, който бил предложен на заседанието нта КСНС от екипа на президента, като "категорично неприемлив".

По думите на Сидеров в становището се говори за военна агресия на Русия в Украйна. "Абсолютно невярно и изключително идиотско твърдение", категоричен бе той.

По думите му в точките на становището имало и такава: "Министерският съвет да предприеме мерки за прилагане на наложените санкции срещу Руската федерация". Тук, освен отричане на референдума, има и потвърждаване на санкциите - нещо, което за мен е категорично неприемливо", допълни лидерът на "Атака".

Според него рисковете за България не са обсъдени пълноценно и професионално в дискусиите.

Сидеров видял в цялата обстановка на КСНС "тревожна атмосфера на васално поведение спрямо американското посолство".

Лидерът на "Атака" прогнозира възможни "глупави и неразумни постъпки", които ще ни скарат с един мощен партньор в лицето на Русия, от когото България зависи енергийно и като икономически обмен.

Според него стремежът на българското държавно ръководство да угоди на една антируска и проамериканска политика е изключително вреден и ще ни вкара в голям капан.

"Оттам нататък прогнозирам много силно народно движение в България за сваляне на това управление, за подмяна на целия политически елит, който, за съжаление, просто вече се е предал на т. нар. евроатлантически промасонски талмудически кръгове", заяви Волен Сидеров.

На въпрос дали дава знак, че "Атака" може да заеме една много по-критична позиция към правителството, той отговори утвърдително и добави, че могат да заемат всякаква позиция.

Отвън пред симпатизантите си Сидеров обяви, че на КСНС не е чул ясна позиция на премиера Пламен Орешарски дали би наложил вето на евентуални санкции на ЕС към Русия.

"Той се колебае, може би няма да наложи вето. Ако направи това и за него ще трябва да кажем: "Оставка", коментира лидерът на "Атака".

По думите му две трети от българите са против такива санкции. Скарването на България с Русия винаги е било пагубно за страната ни, отбеляза той.

"Атака" иска българската политика да се прави суверенно и независимо", посочи Сидеров.

Според него българският политически елит е "заразен" от бацил, който се нарича "евроатлантическа лъжа". По думите му Европа няма да е същата и сега битката била не между лявото и дясното, а между глобализъм и антиглобализъм.

Волен Сидеров бе категоричен, че партии като "Атака" не трябва да се определят като крайни и националистически, а като партии в защита на християнските ценности.


356
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поздравления за Волен Сидеров, единственият политически лидер със позиция отговаряща на националните интереси на България, за мен той е пример за български политик и патриот.
200
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислехме го за безопасна игла Росен, но излезе страшно вреден за държавата. Трябва да му бъде свален имунитетът и да бъде разследван! Кукла на конци, която единствено обслужва интересите на Бойко. Бе избран с измама, трябва да бъде свален по-скоро!
199
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ози инфантилен *** Плевльо не спира да вреди на държавата. Присвои милиони, излага ни пред света, пречи на правителството да си върши работата, слугува на ГРОБ, лъже постоянно...а сега и този скандал! Да се маха, Бийн!
198
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро ще свиква КСНС заради евентуална война с Русия, заради *** му изказвания на *** Маринкин!
197
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам дали Плевналиев го уважават в Европа,но мисля,че е по-важно какво мислим ние тук.За Украйна-неутралитет и без това НИЩО не зависи от нас.Без "поклони" към ЕС и САЩ...
196
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ--*** ДА МУ ГО ДУХАТ
195
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дянков вече отиде да пляска руснаците, сега и Росен Пастирката се намесва, става страшно за Путин. Тия хора не осъзнават ли колко са смешни с напъните да се правят на някакъв фактор?
194
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевника е измислен президент, избран с измами и костинбродски номера. Вън от Президентството долния мошеник!
193
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пастирката Роска дали помисли за бесарабските българи преди да почне да говори? Или го е грижа само за кримските татари помачето жалко?
192
5
 
3
 
! Отговори
Знаещ преди 7 години
До Анонимен--200 ; "Волен е международната подкрепа на *** ***" ВОлен е Руски"националист и патриот". Навремето ни учеха че патриот е тоя който обича Русия.Големи са превъплащенията на това мекере.В началото на промените пишеше; САЩ и АРМИЯТА ИМ СА НОСИТЕЛИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА.Той казва ;Русия не Европа освободи Б--я.Да ама не.САЩ организира ЦАРИГРАДСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ и ЕВРОПА РАЗРЕШИ НА РУСИЯ ДА ВОДИ ВОЙНА С ТУРЦИЯ.РуСИЯ НЕ ДОЙДЕ ДА НИ ОСВОБОДИ, а да седне на мястото на ТУРЦИЯ.
191
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
проклети да са всички гласували за Сидеров ага както и той самияанатема анатема анатема
190
5
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 7 години
До ВладВиждаш ли какъв си манипулатор! Сидеров и съпартийците му се регистрираха, И ТОЙ ГЛАСУВА ПРОТИВ БСП И ДПС
189
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Волене, повечето българи споделят отношението ти към Русия, а не това на Пухльо, Мутрата и останалите слуги на Запада.
188
3
 
7
 
! Отговори
Ф-1 преди 7 години
Какви ли не глупаци са били пробутвани на хората по различните уизбори, но за *** като тези- трябва ти сам да си такъв, за да гласуваш!
187
3
 
6
 
! Отговори
Влад преди 7 години
До Атакиста ние сме слепи и яден доматето с колците нали? :)) Как ще него е подкрепял та нали заради него има правителство днеска бе *** промит! :)
186
6
 
6
 
! Отговори
Онзи преди 7 години
Всек който издига в култ чужда държава без значение какво е направила за неговата е без съмнение предател! Човек който защитава интересите на чужда майка а не на собствената си без съмнение е предател и комунист! Няма друга възможност! И болшенството в България хора са много збъркани !! Как може да защитавате днескашна русия същата тази русия която ви взе македония същата тази русия по чийто заповеди са избити стотици хиляди наши бащи ,майки, сестри и братя! Как може да защитавате това животно!?
185
8
 
8
 
! Отговори
Атакист преди 7 години
До Анонимен 200НИКОГА НЕ Е ПОДКРЕПЯЛ ПРАВИТЕЛСТВОТО, СТИГА С ТИЯ ИЗМАМИ!!!
184
7
 
8
 
! Отговори
неутрален преди 7 години
мислех да не гласувам, но ще дам един път гласа си на Воленчо, да видим, може пък да стане нещо
183
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tazi fotografiq ot zavedenieto na 4-ti kilometur li e?
182
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
атака ще дръпне много гласове на изборите хората се плашат от диктатурата на САЩ и много негласували досега за никои ще гласуват за АТАКА също много симпатизанти на БСП ще гласуват за АТАКА имаики предвид двустандартната и лиземерна политика на БСП и многото крадЦи в БСП ДРУГ ИЗБОР НЯМА ВСИЧКО ДРУГО Е ПРЕДАТЕЛИ И ГРАБИТЕЛИ, КРАДЦИ,ИЗМАМНИЦИ