Манолова няма да вади "закононарушителя" от кашата

Тя отново вини президента, че е нарушил Изборния кодекс
115
Манолова няма да вади "закононарушителя" от кашата
Мая Манолова. Снимка, архив Булфото

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова (БСП) отново обвини президента Росен Плевнелиев, че е нарушил Изборния кодекс, като назначи шестима души от квотата на ГЕРБ в ЦИК и отне едно място на ДПС.

Тя обаче отказа да даде отговор на въпроса дали БСП ще внесе промени в Изборния кодекс, каквато идея имаше лидерът на ДПС Лютви Местан.

Още по темата
"Законът е ясен. Президентът го наруши брутално, като ощети ДПС. Не виждам защо парламентът трябва да вади един закононарушител от кашата, която забърка, защото утре всеки закононарушител ще идва и ще иска парламентът да му променя законите, за да му санира безобразията. Много жалко, че това го прави българският президент”, лаконично коментира Манолова, която оглавяваше временната комисия, подготвила кодекса.

Както Dnes. bg писа вчера Лютви Местан обяви, че с ГЕРБ имат нагласа за промени в закона, с които да се увеличи съставът на ЦИК и така движението да има още един представител в комисията. Днес обаче той съобщи, че няма да внесе такива промени, защото от БСП са му предложили движението да вземе едно от местата на левицата в ЦИК, което пък ще наруши закона.

Въпреки че се отказа от третото място в комисията, Местан обяви, че депутатите от ДПС ще подкрепят кандидата на опозицията за заместник-председател на комисията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Високомерна, арогантна,вихреща се простотия.За нея сигурно не съществува българин , когото да не може да излъже.Всички са с излъскани мозъци, само тя е истината.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано не гасне тока в квартала,че това ако го видя ще падне бегане и ужас.
8
1
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Тази чапла поп няма да може да опее защото и тогава ченето и ще плещи врели и некипели.Противна и отвратителна жена.
7
2
 
19
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Не мога да кажа нищо добро, ама то е само злоба и жлъч, няма нищо човешко.В тази партия няма ли кой -кой да я оправи .......Майчето де
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв коментар, то това коментира ли се,нема такова животно - епа нема.
5
3
 
15
 
! Отговори
Нелегитимно НС преди 10 години
Народното събрание е нелегитимно, защото всички партии които са в парламента представляват едва 39% от имащите право на глас!Избирателна активност 51.33%! Сумарно влезли в парламента партии са 75.75% от гласувалите или в парламента са представени само малко под 39%.
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То това на снимката не е човек,то е дзвер аууууууууууу
3
3
 
20
 
! Отговори
Кой-Той преди 10 години
Егати вампира е станала Мая,то бива ама това е в повече.Тази злоба и гнус дето лъха от нея е гадост
2
3
 
4
 
! Отговори
Тъпа овца преди 10 години
Разликата между БСП и ГЕРБ е същата като разликата между ДПС и АТАКА!Така че на който и да дадат допълнителен член на ЦИрК все няма да е справедливо!
1
3
 
29
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Еталон за некадърност - ЕДНА МАЯ.