Без "мъртви души" в изборните списъци за евровота

Няма да има проблем, сигурна е Терзиева
Обновена: 27 мар 2014 12:06 | 27 мар 2014 12:05, Веселина Йорданова
17
Без "мъртви души" в изборните списъци за евровота
Десислава Терзиева. Снимка: БТА

В избирателните списъци няма да има проблем с така наречените "мъртви души", коментира пред журналисти министърът на регионалното развитие Десислава Теризева.

Още по темата
Терзиева ще координира извършването на дейностите по организационно-техническата подготовка на изборите.

Тя допълни, че главна дирекция ГРАО, която отговаря за подготовката и за отпечатването на списъците, извършва в определените срокове процедурата, която се изисква.

По въпроса за грешките в преброяването, министърът напомни, че избирателните списъци се правят на базата данни на населението в ГРАО, предаде БТА.

По-рано министърът участва в конференцията "Стратегическа инфраструктура България 2014".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
националист преди 10 години
Tова е много добра новина така няма да се правят разни измами на изборите с мъртвите души и освен това ще се покачи избирателната активност като ги премахнат да се надяваме да ги махнат ще видим на изборите!
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Цвъки нямаше значение дали костинбродската бюлетина е пусната от жива или мъртва душа. Важното е чувалчето да се носи от услужлив гербер в полза на бременна членка на избирателната комисия!
12
0
 
1
 
! Отговори
Ey преди 10 години
:-))))) za martvi dushi amerikanskite targovski banki ne sa okupirali obstinite i kmetstvata na malkata Bulgaria.amerikanskoro razuznavane mnogo dobre gi e orientiralo kade - v koi sela i gradove da otvaryat targovski bankovi klonove - kadeto ima izplateni ot EU zemedelski pari za tutuni, zemi, blagorodni metali, jivotni... miliardni garantirani levovi/? obroti, kadeto se vartiat...bednite 3-4 milioni bulgari s 130? mesechni dohodi da spasyvavat bogatite amerikanski firmi ot faliti?!:-)))
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гласувайте за Путин вижте още на втория ден вдигна заплатите и пенсиите в Крим а тук ни крадат едни и същи 25г и пак има заблудени овце да гласуват за тях
10
4
 
3
 
! Отговори
Радо преди 10 години
АЗ ЗА КРАДЦИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.
9
2
 
0
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
Предлагам всичките българи да направим така,че да гласуваме за Ердоган.Той ще забрани интернет в Турция и ще върне турците в средновековието.Така както турците гласуват за Станишев и Местан та ни връщат нас българите в каменната ера.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ДАНО, АМА НАДАЛИ.
7
0
 
12
 
! Отговори
ии преди 10 години
Тази държава знае ли точно колко лични карти има издадени от нея и на кого са издадени ?Лична карта = човек = човек > 18 = глас по регистрацияКойто няма документ за самоличност издаден от нашата страна и не плаща данаци в България? Има ли изобщо моралното право, на глас как ще се управлява страната ми?
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МЪРТВИ ДУШИ СА ТЕЗИ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА МОЖЕ И ДА СА ПОЧИНАЛИ , НО СЕ ВОДЯТ ЖИВО ЗАЩОТО ЗА СЪЩИТЕ ЛИЦА В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЪСТАВЕНИ АКТОВЕ ЗА СМЪРТ
5
1
 
2
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До ИСТТова е едно и също!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да наричаш "мъртви души" нелегитимните бюлетини подадени от името на мъртъвци е гнусно.Независимо кой го е измислил - депутат или журналист.Все едно да наричаш мъртвец "гласоподавател".
3
3
 
17
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Мъртви души няма да има.Ще има само купени души от БСП.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в списъците но в БСП е пълно с мъртви души
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
problema ste vie v sofia moshenici.