Защо Първанов не критикува Борисов, чуди се Курумбашев

Може би не го усеща като опонент, предположи социалистът
31 мар 2014 16:37,
35
Защо Първанов не критикува Борисов, чуди се Курумбашев
Снимка: БСП

Продължавам да слушам с интерес критиките, които АБВ отправя. Досега обаче не съм чул един път да критикуват с нещо ГЕРБ. Надявам се Първанов да отправи поне толкова критики към Борисов, колкото към Станишев. Това заяви на пресконференция в Шумен кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Петър Курумбашев.

„Интересно защо не сравняват своята листа с основния си опонент ГЕРБ? Може би не ги усещат като опонент, а като коалиционен партньор”, каза още Курумбашев.

Още по темата
Кандидатът за член на Европейския парламент коментира и въпроса с пречиствателна станция за питейна вода в Шумен.

В тази връзка той припомни, че преди около 3 седмици е излязло решение на ПУДООС да бъде финансирано предпроектното проучване на пречиствателната станция и установяването на вододайна зона с 850 хил. лв.

Курумбашев допълни, че общата стойност на проекта възлиза на 12-15 млн. лева и че се надява в рамките на 2-3 години станцията да бъде изградена, за да могат шуменци да пият качествена вода.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 10 години
Най посредствената личност е Курумбашев! Да си затвори устата ,че заради него в община Оборище социалистите се отказаха да гласуват!
29
0
 
10
 
! Отговори
Башемкурев преди 10 години
А защо Бареков не критикува Пеевски?
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами защото не е на власт бе тролейче комсомолско!Или не сте се сетили да пишете, че е на власт той, а не тройката!Не се притеснявайте, то скудоумния ви електорат ще го приветсва като да е наистина!Пеевски как не се сеща да разпореди на медиите си?
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Курумбашев много се чудиш токувиж и тез избори изгубихте:))) поредните вече не знам за кой ли път Трябват нови Мутри Курумбашев нови Мутри
26
1
 
4
 
! Отговори
66 преди 10 години
И аз снощи не спах .Чудех се същото.
25
1
 
3
 
! Отговори
Бреееееее преди 10 години
Сигурно е забравил :)
24
1
 
7
 
! Отговори
До №14 и 17 преди 10 години
А такааа ! А В Ивайловград кой мислите произвежда зелен ток. И после защо си гласували 0.20 ст . И защо не извадят производителите на зелен ток и синчетата....
23
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не го критикува най-вероятно защото познава греховете на БСП най-добре. Когато човек иска да поправи нещата, започва от най-големите престъпления за разрухата. Прекрасно е информиран кой най-дълго е бил във властта и кой носи вината за разрухата и всичко, което следва след нея. Когато се прилагат некадърни политики, нищо добро не следва за обществото. Лява партия с дясна политика - извор на корупция. Трябва да се отговаря, г-н Корумбашев. Включително и Вие - един от многото милионери отникъде.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Номер 19, май си в грешка. Първанов не спретна номер на Дянков и Борисов, а САМО на Дянков и в удобство на Борисов. Още от средата на мандата Борисов действаше, да бъде сатанизиран Данков, за да има кой да опере пешкира и да остане виновника в главата на хората. Е то така и стана.
21
5
 
17
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
Първанов не критикува ,защото в редиците си няма такова недоразумение на природата като Мая Кюстендилска.
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първанов не се бори за електората на Бойко, защото няма шанс. Интелигентни хора не биха гласували за него. Първанов се бори за електората на БСП. Там има голям шанс. При това положение бившият президент няма нужда да хаби ресурси и медийно пространство за да влиза в конфликти с Борисов. Но от стратегическа гледна точка критикуването на ръководството на БСП е напълно оправдано. Курумбашев трябва да е много *** за да задава тактва въпроси
19
4
 
10
 
! Отговори
lupi преди 10 години
Наистина ли разчитат,че паметта ни е къса? Такъв номер, какъвто спретна Първанов на Дянков и Борисов никой досега не е правил. Така че Курумбашев не манипулирай хората.
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АНОНИМЕН 14Петър ***-ум-баш-ев е един от най-богатите социалисти и крупен производител на зелен ток.На ден печели толкова, колкото вие за 2 години.
17
1
 
3
 
! Отговори
ochevidec преди 10 години
Kolkoto si iskam, nali?Mnogo si smotan.;-)
16
2
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Абе икономист-пенсионере в колко теми ще го пействаш тва бе? Не че не съм съгласен че са *** ама платените капаняци като тебе са по зле и от тях. Аман от скапани *** по всички форуми. Да можех да те намеря само пръстчетата криви ще ти начупя.
15
1
 
5
 
! Отговори
ochevidec преди 10 години
Koi trie komentari?kurumbashev pie kafe s Kostov v dragalevci.A???
14
1
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
От човек циркаджия ,който се изгаври с цял народ и излъга като брадат *** в едно предаване преди години за атомна авария в Козлодуй не искам и да чувам ,защото там където отиде да лиже задните части на червените ,са още по голями лъжци и крадци.
13
3
 
12
 
! Отговори
www преди 10 години
ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ...
12
15
 
6
 
! Отговори
боби преди 10 години
Видяхме ги Бойко и Първанов колко струват.
11
8
 
7
 
! Отговори
иво преди 10 години
Първанов е *** бил цял живот затова няма да каже нещо срещу Бойко а само срещу бившите му другари.