С ДПС не си търсим сметка кой с кого пие кафе!

Възможно е да поискаме импийчмънт, заплаши и Мая Манолова
Обновена: 1 апр 2014 11:48 | 1 апр 2014 11:01, Камелия Цветанова
58
С ДПС не си търсим сметка кой с кого пие кафе!
Мая Манолова. Снимка: БТА, архив

"Да поискаме импийчмънт на президента Росен Плевнелиев е една евентуална и възможна стъпка, но след като Конституционният съд се произнесе по жалбата, която сме подготвили против указа на президента Росен Плевнелиев, с който назначи Централната избирателна комисия". Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова от БСП но Нова телевизия.

Още по темата
Левицата заплаши още миналата седмица, че ще внесе жалба в КС заради указа, защото според социалистите с него държавният глава е нарушил закона и е ощетил ДПС, като е отнел едно място в комисията в ползва на ГЕРБ.
 
„Президентът ощети ДПС, като й открадна един полагащ й се член, с цел да угоди на партията, която го е излъчила за президент”, коментира Мая Манолова и допълни, че е време Росен Плевнелиев да си понесе отговорността, защото „той не е издържал поредния тест на почтеност и демократичност“.
 
„ДПС не са политическа сила, която би променила позициите си след един разговор на кафе. Това нямаше атрибутите на официална среща“, каза тя по повод срещата на лидерите на ДПС и на ГЕРБ Лютви Местан и Бойко Борисов, след която движението подкрепи зам.-председателя на ЦИК, излъчен от опозицията.

Отношенията ни с ДПС не са такива, че да търсим сметка една на друга с кого пием кафе. Всяка една от двете партии има своите приоритети, смята тя.

Според нея ГЕРБ като че ли предварително се страхуват от резултатите и целят да бойкотират изборите, за да обяснят след това защо са им ниски резултатите.
 
Бюлетините за евроизборите ще се печатат от печатницата на БНБ, както и от други печатници, които са лицензирани да печатат ценни книжа след конкурс, назначен от МС, и ще има изключително строг контрол от страна на ЦИК и на БНБ, увери още Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес е 1-ви април, не хелоин.
6
3
 
31
 
! Отговори
Елена преди 10 години
Плаши гаргите само..... и с приказките и с външния си вид..... Ох, как искам да им видя муцуните след изборитееее. Ако трябва само за това бих си пусна гласеца за ГЕРБ :)))
5
0
 
26
 
! Отговори
Стар Краставичар преди 10 години
..."не търсим сметка кой с кого пие кафе"...защото го плащаме НИЕ !
4
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мая, не забравяй че наркотрафиканта, контрабандиста и убиеца Бойко Тиквата ортак с Цветелин Кънчев ще стане само и само пак да може да лети с авиоотряда, да си показва простотията в национален мащаб и пак да може да нарича народа кучета и да го праща да копа картофи на село.
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Маноловааааа , ти като си много печена юристка , защо се правите на неразбрали че ДПС е етническа и съответно антиконституционна партия ????? Защо не спазвате Българската Конституция ?????
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bqgayte Erdogan idva!
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възможно ли е или ще поискате импийчмънт?и това кафе не беше ли удар по вас?