29 партии и коалиции в битка на евроизборите

Срокът за регистрацията им в ЦИК изтече
21
29 партии и коалиции в битка на евроизборите
Снимка: Булфото, архив

За участие в евроизборите на 25 май се регистрираха 18 партии, 6 коалиции и 5 инициативни комитета. Срокът за подаване на документи за политическите формации изтече в 18 ч. днес, а за регистрацията на инициативните комитети, които ще издигат независими кандидати, е до 14 април.

Още по темата

ГЕРБ,  "Синьо единство", БАСТА, Българска комунистическа партия,  "Атака",  Българската левица, ДПС, Национален фронт за спасение на България (НФСБ), "Глас народен", "Зелените", Съюз на комунистите в България, Зелена партия, Християндемократическа партия на България,Партия на Зелените, Национал-демократична партия, Българска демократична общност, Българска национално-патриотична партия, Партия на българските комунисти са подалите документи партии.

Коалициите са Реформаторски блок, „България без цензура", Коалиция за България, КОД, ОБ, НДСВ, СДП, АБВ, Националистически партии на България - "Свобода" и "Либертас България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
puf paf преди 10 години
Тома Белев въздесъщи кога ще черпи? Или сме на събитие на Прокопиев? Да го обяват публично , за да има и за нас нормалните граждани.
17
0
 
0
 
! Отговори
Е дойде време преди 10 години
Изненадай вечно управляващите - гласувай за извън парламентарна партия
16
0
 
0
 
! Отговори
кукли на конци преди 10 години
Там като отидат,че като ще почнат да се срамуват от нас, а и ние от тяхГласовете не им се чуват,ама зор-кандидати
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както е тръгнало на този етап ще пратим в европа сигурни гей и ***.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шаран така правиш услуги на бсп и дпс с твърдия им електорат който винаги гласува. А може би си от троловете и опорните точки на овчев.
13
3
 
7
 
! Отговори
Призив преди 10 години
Гласувайте за когото си искате но не за турци, комунисти и сидерасти за да спасим България.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
https://youtube/watch?v=usY-uRi2UMA
11
4
 
2
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Битка се бият, защото има *** да им *** задниците и ходят до урните да гласуват! Ако разсъждават нормално, гражданите на РБ не трлябва да припарват до изборните секции! Тогава целия свят ще разбере що за управници имаме, НО ние сме *** !!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези "избори" са важни за партиите, за да демонстрират в Брюксел численост и представителност. Иначе дУпетатите ни го играят масовка, трето храстче в седма редичка. Някой нещо да е направил за интересите на България?????
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега, като се започне с едни предизборни лъжи, колко е важно да имаме "представители" в Европарламентa, колко много ще "работят" за интересите на България...Направо не е истина!
8
0
 
8
 
! Отговори
Баба пена преди 10 години
Чумата черна да ва яде хайдуци...
7
1
 
7
 
! Отговори
Колко много васали! преди 10 години
Така, както е тръгнало, ще ни карат под оръжие да им гласуваме, само и само да се доберат до тлъстия европейски кокал...
6
5
 
13
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ В САТАНИСТКИЯ ЕВРОСЪЮЗ! СВИКВАЙ РЕФЕРЕНДУМ, РОСЕНЧОООО, НАЛИ СИ ПО ТИЯ РАБОТИ??????
5
0
 
2
 
! Отговори
wind ofshor преди 10 години
polzata ot segashnite bg evrodeputati = polzi na evdeputati ot energyinite bg monopolisti. ottam idvat ogromnite zaplati na evrodeputatite po 30 000 ? i otgore.a za bg narod - 170? zaplati i evropeiski tseni na stokite v BG. bon apétit!
4
0
 
6
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Поредните кандитати който ще си оправят финансовото си състояние, но за избирателя обещанията за повече евро средства. Преценявай избирателю. В България всичко е трудно причината е некомпетентността и бюрокрацията.
3
4
 
4
 
! Отговори
прокурор преди 10 години
Последните обири показват колко много не са наясно другарите какви процеси вървят в Държавата. Да обереш генерал от разузнаването е повече от позор за това управление. Следващите ще бъдат Станишев, Местан, Доган , Сидеров, Миков и всички крадци от БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ. Няма такава Държава в Европа. Каквито и опорни точки да пише мутреса Моника, такова чудо нямаше при управлението на ГЕРБ.
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха ха ха , ще се изтрепят за големите брюкселски заплати.Досега не съм видял някой от хрантутниците които са във Европарламента , да е направил нещо стойностно за България.Регистрират само присъствие и лапат заплатките.
1
0
 
19
 
! Отговори
Каква полза? преди 10 години
Българските политици толкова не можаха да разберат, че хората няма да отидат да гласуват за евродепутати, които да получават по 10.000 Евро на месец, а избирателите да продължават да духат супата!