Борисов бяга от дебат, поканата ми все още е в сила!

Преди избори партиите, които нямат шанс, истеризират, заяви Станишев
Обновена: 11 апр 2014 19:15 | 11 апр 2014 19:11, Красимир Ангелов
159
Борисов бяга от дебат, поканата ми все още е в сила!
Сергей Станишев посети Монтана. Снимка: БСП

Бойко Борисов упорито бяга от дебат, поканата ми все още е в сила, заяви по време на посещението си в Монтана лидерът на БСП Сергей Станишев.

"Тези избори са важни и за Европа, и за България. Както за това как България седи в Европа, какви интереси има и как ги отстоява, така и за вътрешнополитическата ситуация“, посочи лидерът на социалистите.

"Нали Борисов казва, че тези избори са много важни за вътрешната ситуация, най-нормално е, когато имаме две партии, които си съперничат, защото това е голямата интрига на предстоящите евроизбори – между БСП и ГЕРБ, всичко останало е гарнитура, хората да чуят европейски дебат между лидерите на двете най-големи партии, да чуят кой какво ще предложи и как ще постигне”, продължи Станишев.

Той допълни, че не знае защо Борисов толкова упорито бяга от такъв дебат и посочи, че не е вярна тезата, че няма арбитър, защото по думите му арбитър ще са хората, които ще гледат дебата.

Лидерът на БСП посочи, че не приема сериозно пиенето на кафе между лидерите. "Работа трябва да се върши, а не политически игри да се играят", категоричен бе Станишев.

Помолен да коментира твърденията, че се върви към предсрочни парламентарни избори, социалист №1 посочи, че преди избори някои ръководители на партии истеризират и се държат предизборно. "Това особено личи на някои малки партии, които нямат шанс. Това са по-скоро мечтания”, категоричен бе той.

Още по темата

Станишев посочи, че следващата седмица на първо четене ще се гледат промените, които засягат Закона за конкуренцията и специално търговските вериги, за да бъдат защитени и българските потребители, и българските производители.

"Да, в този парламент се работи трудно, особено когато най- голямата парламентарна сила целенасочено се опитва да саботира работата на парламента”, каза още той. Според него въпреки трудностите, това НС е приело изключително важни промени.

По думите на Станишев от изключителна важност е да бъде приет и законът за Черноморското крайбрежие, защото в противен случай ще се затруднят всички черноморски общини и туристическият бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
2
 
! Отговори
Крив си ! преди 10 години
До 125 Това е темата на дипломната работа на Серьожа - "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия", защитена в Ленинската школа - Москва. Какво ще кажеш? Май по-полезно е да можеш да се оправяш с маркуч в гориста местност, отколкото да броиш копчетата по шинела на Путин.
117
15
 
6
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Какъв дебат бе Станишев ?На каква тема ? Та Б.Б. две смислени изречения не може да "върже" ти искаш дебат.Не се занимавай с него. Остави го да ни разказва за "Геле седмичката" за южната тангента ,за метрото и магистрала " Тракия"... Ние това заслужаваме ,защото "най- много мразим да мислим".
116
14
 
7
 
! Отговори
к-н Бомбов преди 10 години
бат Бойко е толкова ***,че за него всеки дебат би означавал пълен резил...та те за тва и бяга от подобни словостълпкновения:)
115
4
 
14
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
Няма смисъл да се водят дебати с комунисти,които са ОБУЧАВАНИ как да манипулират! Достатъчен преврат спретнахте предизборно,излязохаСРС-ТА само на Герб,а нито едно на човека,който най-много се оплакваше от това -Станишев,после Йовчев напусна работа при пресидента,щото имал други планове и след това беше назначен за министър.А за отвличане на вниманието спретнахаКОНТРАпротест!-типични комунистическиНОМЕРА!
114
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв дебат може да стане с тебе бе празнодумец!
113
1
 
14
 
! Отговори
.... преди 10 години
До 95-та година няма БГ гражданство,защо е тук.Причината е много проста баща му е бил дясната ръка на Живков,но ако имаха поне малко от неговия акъл може би нямаше да сме ТАКА.
112
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев бяга в Европа с висока скорост. За по-сигурно ползва самолета. Даже вече с Моника и ново жилище там избират. Ще се установяват трайно там.БСП и коалиция съсипаха през тези 25 години България. Пъчи се за дебат, от който той лично не зависи. Ще се изложи безвъзвратно, както много пъти до сега, но друг ще му пере пешкира. Само тази наглост му остана. С другарите - милионери си вършат корупционната дейност - сигурен път към тотална разруха у нас. Не го докосва нищо, затова така е надебелял.
111
4
 
19
 
! Отговори
Ед.Хувър преди 10 години
До Анонимен 121 ПИЧ , ЩОМ ЛИДЕРА ТИ Е ЗАВЪРШИЛ ИСТОРИЯ НА ШЕВА И КРОЙКАТА НА РУСКИТЕ УНИФОРМИ , ДА СИ ХОДИ В МОСКВА И ДА ПРЕПОДАВА НА ПОДРАСТВАЩИ КОМСОМОЛЦИ И КОМУНИСТИ ...
110
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХонорикХахолик , колко пари взе от Позитано 20 за възхвала на гея ???
109
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бсп и герб са едно и също
108
21
 
5
 
! Отговори
Хонорик преди 10 години
Тиквата винаги е бягал понеже е гузен и страхлив.Единственото което прави е да насъсква хората един срещу друг да водят битка помежду си.Дано занапред вече нито той,нито подобен *** не управлява страната!
107
6
 
27
 
! Отговори
Искам много!!! преди 10 години
Искам дебат на всяка цена, да си кажа ОПОРНИТЕ ТОЧКИ дето Моника ми написа!Ще ги изпея наизуст!!!
106
9
 
27
 
! Отговори
Мери преди 10 години
Ама за какво да дискутира Борисов с теб?! Дискутирайте си с Цацаров,който ви доведе на власт, с Местан и Сидеров, с които управлявате! Дискутирайте с Мая Манолова, Кутев, И.Йотова, Дъбов, К.Добрев, Орешарски и онзи некадърник Овчев, който вчера обясняваше,че може детето в Поморие да не е отвлечено, а то вече беше убито!
105
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво да си говори Борисов с този долен гей?
104
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе фен на Бойко казва,че на Станишев му било смешно образованието.. ахахахаха единия е завършил история в Москва, а другия за пожарникар в Б-я.. ама вие съвсем изтрещяхте
103
9
 
27
 
! Отговори
Ед.Хувър преди 10 години
ЗА КАКВО ЩЕ СИ ГОВОРИТЕ ??? ЗА РУСКИ УНИФОРМИ ЛИ ???
102
1
 
10
 
! Отговори
квестор преди 10 години
Администрацията крие информация, която трябва да е публична, но усвоява по 1 млн. лв. месечно за прозрачност, откакто сме членове на ЕС chara.blog.bg/politika/2014/04/11/otkrito-ili-skrito-upravlenie.1255958
101
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв дебатКой ще ви гледаИ двамата си отивайтеЛустрация!!!
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снаиперист
99
5
 
21
 
! Отговори
Е, затова се махнах преди 10 години
Докъде доживяхме? Другарите да ни изправят срещу Русия!!И ти мръсно *** Станишко се пишеш са социалист.***, трябва да ви разстреляме, майка ви кожодери. Обрекохте хората толкова време на глад и мизерия, а парадирате, че сте с леви виждания. Кожодери. Крадели сте преди, крадете и сега.Да *** дано, вашта мама.