Доверието на Сидеров към кабинета се изчерпвало

Лидерът на "Атака" ще води листата на партията за евровота
Обновена: 11 апр 2014 21:02 | 11 апр 2014 21:00, Красимир Ангелов
190
Доверието на Сидеров към кабинета се изчерпвало
Волен Сидеров ще води листата на "Атака" за евровота. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще води листата на партията за евроизборите на 25 май, обяви самият той в интервю за предаването "Седмицата" на Дарик радио.

Националистът посочи, че започва да се изчерпва кредитът на доверие към правителството на Пламен Орешарски и призова кабинетът да се захване "с народополезни неща“, защото в противен случай неговият живот може да бъде само до есента.

"Дали ще има предсрочни избори, може да зависи до голяма степен от нас. От доста време говоря, че правителството и мнозинството, което го подкрепя - БСП и ДПС, трябва да си правят много ясни изводи, да приемат неща, които са народополезни“, заяви Сидеров.

Той заяви, че в момента обстановката е по-спокойна от есента и тя веднага трябва да бъде подплатена с конкретни решителни мерки.

"Не виждам такава решителност. Позицията на кабинета спрямо санкциите срещу Русия беше много неправилна. Орешарски на практика застана зад санкциите", заяви още лидерът на "Атака“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
6
 
! Отговори
МИНЧО преди 10 години
ХА , ТЯ ПОЗИЦИЯТА НА ОРЕШАРСКИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДРУГА , АМА КАКВО ДРЕМЯТ БСП И ДПС ? НЕ СИ ЛИ ДАВАТ СМЕТКА ВЪВ ВИСШИЯ СЪВЕТ НА БСП ,ЧЕ ЕДНА ТАКАВА ПРОТИВОБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА ,ДЕТО ВОДЯТ СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ ИМ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ / НЕ ГОВОРЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ/ ! ИЛИ , МНОГО РАНО ПАК СЕ НАКОМАНДВАХА И ВДИГАТ БЕЛИЯ БАЙРАК ! ПОДАЙГЪЗОВЦИ СА ВСИЧКИ ,ОСВЕН СИДЕРОВ ! НЕ СЪМ МУ ПРИВЪРЖЕНИК,НО ФАКТА СИ Е ФАКТ !
98
2
 
4
 
! Отговори
55 преди 10 години
Да бе, ние се хващаме на болните ти бръщолевения..
97
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Сидеров е ***.
96
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНе позна, нямам нищо общо нито с гербераси нито с ***. А платени турски предатели сте вие фалшивите патриоти и предателски *** от атака - депесарското творение. Мислиш, че само аз го виждам ли? Всички им е ясно, толкова е очевидно, че няма накъде. Само атакистите сте толкова кухи, че не го виждате?Някои го виждат, тези които си вземат турските лири всеки месец.
95
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен е пример за продажник и лицемер. Продадена и прекупена политическа уличница. депесарска креатура и фалшив патриот. Турция ще го използва още малко време и ще го изхвърли като носна кърпа.
94
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Де са ви 500-те лева пенсия о 1000-та лева минимална заплата бе ***? Или май пак ви преметна тоя туркофил? Ердоган ли ще му ги даде?
93
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКретен, не на мене тия, ясни сте ми като 2 и 2. Туркофили и предатели на щат към посолството на Турция.
92
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идеите на този туркофил са:1. Да се продадем на... на който даде повече.2. Да обиколим плажовете и5-звездните хотели с партийната субсидия от бедния ни електорат.3. Да крепим ДПС, да им затягаме електората, за да затягат и те нашия.4. Да подведем ***, че сме спасители на България и патриоти.5. Да яхнем всяка "вълна" - русофилство, туркофобия, НАТО-фобия...
91
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТуркофили и предатели, смърт за вас. Всички до един сте изметта на обществото:Бюлент Сидероглу, Деница тъпата ку*ва, Пикай ми на мустака, Десо Орангутана...Такива ако не се продадаъ на "майка Турция" няма да ги вземат и за продавачи на вестници.
90
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНе съм гербер, нещастнико, като не ти харесва веднага лепиш етикети. Такива парцали-атакисти като тебе са утайката на обществото. Кой друг освен *** би се хванал на лъжите на този предател-туркофил. Познавам няколко атакисти - всички до един пълни ***. Нещастници, озлобени от собствената си простотия и мързел.
89
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКакви идеи има тази протурска ***? Евреите ***? Турците вън? Големи идеи, няма що. По противен безродник няма. Ако не беше тоя предател, ДПС отдавна щяха да гледат парламента по телевизията, нали се спасяват едни други.
88
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКой крепи сегашните *** на власт и размахва златен пръст. За да може да води любовницата на 5-звездни хотели? Докато ти с 2 лева в джоба ходиш озлобен. Кой-върти флейти на депесарите? Кой им затяга електората? Пудел е на Доган разбира се, само *** атакисти не го виждате. Партията на селските *** и градските ***.И Болен и Деница и Мустака са на щат към Анкара. Ердогански инструменти.
87
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИЗБИВАТ ДЕЦАТА НИ,ВСЕКИ ДЕН ЛУДИ ИЛИ ОТЧАЯНИ ХОРА СЕ БАРИКАДИРАТ ИЛИ САМОУБИВАТ,А ВЧЕРА НА ПРОТЕСТ 300 ЧОВЕКА. НЕ НАРОД,А ***
86
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТози догански пудел е патриот колкото аз съм от Мадагаскар. И явно добре успява да манипулира *** като теб, щом го мислиш за патриот. Беше гл. редактор на в. Демокрация, за този период говоря, може и да е било повече от 10 години. Следя го от тогава, чорапите си не сменя толкова често колкото идеите. Ако има такива изобщо. Илия Павлов от Мултигруп го създаде да е пудел на Доган и да плаши турците.
85
3
 
1
 
! Отговори
жоро преди 10 години
Не знам дали знаете, но същия тоя "патриот" преди 10г. беше върл про-ЕС и про-НАТО. *** що се изказваш неподготвен я ходи си земи надницата и не коментирай това от което не си компетентен
84
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 116Кога Сидеров е бил ЗА Нато и ЕС съюз бе, *** скапан????Дай ми пример от негово изказване, *** нещастен!Сидеров още 2007-*** година плюеше по ЕС ,когато България се присъедини към него, нещастен *** такъв!
83
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Платен туркофил, яхнал вълната на русофилството и анти-натовщината.Харесвайте си го, ***. Само утре да не се завърти пак на 180 градуса.Не знам дали знаете, но същия тоя "патриот" преди 10г. беше върл про-ЕС и про-НАТО.
82
2
 
3
 
! Отговори
жоро преди 10 години
не плюите атака бе *** неграмотни ще ви спрат комисионите и .....кой ще плюете после платени ***
81
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КНСБВиж бра'тчед, за сега Сидеров е единствения политик в Булгария, мислещ за България! Поне така той казва, а ние не сме имали възможност да разберем истина ли е или лъжа!Не знам защо е предател, според теб, но всички останали политици предадоха и продадоха България, заедно с теб и мен!Помисли над това!
80
5
 
6
 
! Отговори
КНСБ преди 10 години
И нашето към теб ОТДАВНА се е изчерпало !!! Знайно е какво заслужават предателите и преди всечко ВЕЧНО ПРЕЗРЕНИЕ !Ти опозори България и се подигра с доверието на хората! Че и заплашваш на всичкото отгоре?! Скоро историческата вълна ще те измете от политическата сцена и тогава сбогом перчене,а като бивш народен изедник мястото ти в коя да е болница за душевно болни е ВИНАГИ ОСИГУРЕНО!!!