Няма нищо взривоопасно в кандидатурата на Пеевски

24 000 българи му гласуваха доверие, подчерта министър Искра Михайлова
12 апр 2014 10:44, Александър Попов
116
Няма нищо взривоопасно в кандидатурата на Пеевски
Искра Михайлова. Снимка: Булфото

Не виждам нищо нередно или "взривоопасно" в номинацията за депутат в ЕП на Делян Пеевски, заяви министърът на околната среда и водите Искра Михайлова пред bTV.

Тя подчерта, че 24 000 български граждани са го избрали за депутат в Народното събрание.

"Това значи, че те са му дали доверието си и е напълно нормално да бъде номиниран отново и за евродепутат. Едни хора протестират, други ни подкрепят. Ние чуваме и тези, които ни подкрепят", коментира екоминистърът.

Както е известно, Делян Пеевски бе издигнат като кандидат-евродепутат от няколко областни структури на ДПС - в Кърджали, Смолян, Бургас, Хасково, Кюстендил.

Искра Михайлова коментира и незакриването на незаконните сметища с липсата на действие от отговорните лица и с поставянето на икономическите въпроси над екологичните.

Тя посочи, че подобен е проблемът и със софийския завод за боклук, който според плановете е трябвало да бъде пуснат през 2013 г.

"Вече е сключен договор с изпълнителя и сроковете в него са ясни – средата на 2015 г. Проектът се финансира от Оперативна програма „Околна среда” и ако не се реализира в срок, ще загубим средствата за него", каза министърът.

Тя отново подчерта, че т. нар. "проект Карадере" е все още намерение и няма гаранции, че ще се реализира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИВАН Иване колко си неграмотен неможеш да пишеш колкото един турчин имаш правописни грешки.
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе. Конфиденса пак се обажда не на място. Щото така е свикнал. Доган вече е разпределил порциите, но иска да даде и на новите около Бареков. Парите там се леят из ведро. Врътки преди изборите. Иренка - мама продава медиите си на НЛО, появило се само преди 2 дни. Резилът - Пеевски не интересува корумпираните властници. Те са свикнали да не обръщат внимание на нищо извън интересите си. Аругантно настъпват, че даже и към ЕС, без да им пука за общественото отрицание. За това безочие прошка няма.
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Взривоопасно е да ви търпим и ден повече!
81
0
 
10
 
! Отговори
Искрена и лична преди 10 години
Прочетете коя е Искра Михайлова, кой е мъжът й, запитайте се защо е на министерски пост, защо се заиграва с проекта за Карадере и ще си обясните много неща за днешна България. Ще си отговорите и на въпроса какво ни чака оттук нататък. Пеевски е само елемент от пъзела.
80
0
 
9
 
! Отговори
Боже, пази България! преди 10 години
Тази жена е толкова фалшива, че е неприятно да я гледаш. Непрекъснато извърта и лъже. Нека си го изберат Пеевски, той и тях ще ги измести, наистина е много способен. Искам да погледна в очите поне един, който НАИСТИНА харесва Пеевски като човек и специалист, и смята, че има заслуги и качества, по-добри от тези на другите кандидати.
79
11
 
5
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
ПЕЕВСКИ Е ЛОШ И ОМЕРЗАН ЗАЩОТО ИСКАШЕ ББ И ЦЦ ДА ДОКАЖАТ ДОХОДИТЕ СИ.... ЕВРОДЕПУТАТИ НЕ СЕ ИЗБИРАТ ОТ КОКУРС ЗА КРАСОТА....
78
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
24000 души и всичките неграмотни, нали?
77
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко им е изписано на лицата....По тях ще ги познаете..Тази лела от Горно Нанадолнище - може ли да каже ДРУГО...Ами НЕ разбира се....
76
7
 
1
 
! Отговори
До 89 преди 10 години
Ще ти го обясня като на *** с пример от футболен мач-играе се мач между отбора на ГЕРБ и сборен отбор на БСП и ДПС..Мача завършва 5:3 за сборния отбор но Бойко Борисов и ти *** твърдите ,че всъщност победителите сте вие въпреки ,че сте получили 5 гола ,защото вашите 3 сте ги отбелязали само вие,а петте са отбелязани от сборен отбор.Кажи сега при резултат 5:3 кой отбор е победителя-този отбелязал 5 или този отбелязал 3.А победителите управляват.Победените хленчат
75
3
 
9
 
! Отговори
изроди преди 10 години
ИСКРА И ТЯ Е ОТ ИЗБРАНИТЕ,ЩОМ ПЕЕВСКИ СВИНЯТА,МАЙКА МИ ИРЕНА СА ПЕРАЧИ НА НАШИТЕ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,НЕ МОЖЕ ТАКИВА УБИЙЦИ ДА КАЗВАМЕ,ЧЕ СМЕ ГИ ИЗБИРАЛИ,САМО КАТО ТЯХ ХОРА МОЖЕ ДА ГИ ЖЕЛАЯТ,ДО СЕГА ДА ГНИЯТ ПО ЗАТВОРИТЕ,А ИМА КОИТО ГИ ПОДЪЖАТ,КАТО ТЕБЕ ИСКРО,ДАНО ГОСПОД ГИ НАКАЖЕ.
74
1
 
4
 
! Отговори
Иво преди 10 години
по повод статията и изказването в нея: ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
73
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО ПЛАТЕНИ *** СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПЕЕВСКИ . А КАЖЕТЕ С КАКВО ПЕЕВСКИ Е СПЕЧЕЛИЛ ТЕЗИ ДЕТО ГО НОМИНИРАТ ? ДА НЕ БИ ДА Е МНОГО УМЕН ?-ЗАЩОТО ДОКОЛКОТО ЗНЕМ ДИПЛОМАТА МУ Е КУПЕНА. ДО СЕГА ВСИЧКО ,КОЕТО Е ПОСТИГНАЛ КАТО СЛУЖБИ Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРИТЕ НА МАЙКА МУ. ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ СКОЧИХА СРУЩУ НЕГО ? ЗАЩОТО ТОЙ Е ОЛИЦИТВОРЕНИЕТО НА БАЙ-ГАНЮВЩИНАТА В ПОЛИТИКАТА. МНОГО БИЛ УСПЕШЕН БЕЗНЕСМЕН АМА ПРЕДПИЧАТА ДА СЕ НАРЕДИ НА НАРОДНАТА ЯСЛА.
72
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кои са тия 24 хил., посочете ми поне един?!
71
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
24 000 x20лв = 480 000лв, Доган дава месечно по 47 000лв само за поддръжката на Сарая си, според вас дали го боли фара за тези половин милиона лева които е взел от НАС?
70
3
 
14
 
! Отговори
bluEyes преди 10 години
Тези хора трябва да бъдат вкарани в затвора, жалкото е че дори и там редовия гражданин ще ги храни... Все си казвам, че това подобие на държава няма как да стане по-зле и всеки нов ден успява да ме убеди в обратното...
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mafqtaBSP pak steshe da go lapa neizmit zatova 24 chasa predi izborite napraviha postanovkata s Kostinbrod
68
1
 
4
 
! Отговори
кмнкмк преди 10 години
До лупи НЕ МАГАРЕ А ПРАСЕ!
67
2
 
20
 
! Отговори
???? преди 10 години
Тия 24000 граждани са го избрали за депутат,защото им е било казано в кой номер квадратче да сложат ченгелче. Заради същите тези граждани промениха новата изборна бюлетина,защото не могат да асимилират за какво е квадратчето вляво и за какво вдясно. И тези хора ще ми избират евродепутати ????
66
2
 
23
 
! Отговори
нннмм преди 10 години
Направо се *** с нас! Абе тиа от бсп да не са мазохисти че непрекъснато си го вкарват!
65
0
 
4
 
! Отговори
До 82 преди 10 години
Не знаех, че за да спечелиш избори трябва да събереш над 50%, ама все пак ми кажи това от къде го научи, че да се образоваме малко.