ГЕРБ-ер икономист ще отиде към Бареков

Ангел Джамбазки вероятно ще е втори в евролистата на партията
Обновена: 13 апр 2014 18:52 | 13 апр 2014 16:20,
128
ГЕРБ-ер икономист ще отиде към Бареков
Снимка: ББЦ

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков обяви, че бъдещият ГЕРБ-ер, който ще премине в редиците на неговата партия, също е икономист, което ще остави Борисов без хора в икономическия си екип.

Преди два дни Бареков съобщи, че още един депутат от ГЕРБ напуска и ще се присъедини към "България без цензура" след Великден. Тогава той го описа като млад и смел, но не спомена име.

„България без цензура“  изсмукала всички симпатизанти и електората на Иван Костов, каза още лидерът на ББЦ след областното събрание на формацията в Благоевград.

Още по темата
Бареков коментира и думите на Бойко Борисов, че ГЕРБ е като школа за трансферни кадри на „България без цензура“. „Борисов в скоро време ще остане без хора, защото при него няма чуваемост. Членовете на ГЕРБ, които идват при нас, не носят куфарчета с пари“, посочи лидерът на ББЦ.

„Навремето Борисов хвърли една камара пари, за да направи ГЕРБ. Той ползваше и ресурса на общината. Сега, когато хора го напускат, никой не идва заради куфарите, а заради желанието за промяна“, обясни Бареков.

„България без цензура“ е третата политическа сила в Благоевград, коментира още Бареков. „За момента в града действат само четири партии. „България без цензура“ е трета и съвсем малко е изпреварена от БСП. Най-солидната е ГЕРБ, но ние с упорита работа можем да се окажем на челна позиция и Благоевград да бъде един от нашите бастиони“, посочи лидерът на ББЦ.

Същевременно стана ясно, че Николай Бареков ще предложи заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде втори в евролистата на "България без цензура". Бившият журналист ще предложи номинацията на коалиционен съвет. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
6
 
2
 
! Отговори
Киро преди 10 години
Вижда се, че мутрите са се активизирали напоследък, защото започнаха да изпълзяват от дупките си миризливи ***, които дращат в защита на мафията. Колкото и да ви е яд, изборите наближават и скоро вашите работодатели може да се озоват в затвора. Париците от белия прашец ще свършат!
89
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Давай, Ники - размажи Мутрите !
88
2
 
18
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Ангел Джамбазки режи ли вече и той като Калината Крумова къде ще си установи поврътливия ***....Това момче е истинското олицетворение на фурнаджийска лопата....Спомняте ли си как водеше протеста срещу добива на шистов газ,а преди няколко месеца седна на една маса и представи американския ***,който прокарваше идеята за добив на такъв газ в страната и лансираше американска фирма за изпълнението на проекта...Е каже те ми драги избиратели ако това не е ***......ска работа,незнам кое е.
87
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо не мразя повече от еничарите.....
86
4
 
19
 
! Отговори
ДУДУК ,ДУДУК... преди 10 години
...НА ИЗБОРИТЕ --2% ...И СИ ДО ТУК!!!ЩЕ СИ ГОВОРИМЕ ПАК ,...ХА,ХА,ХААААААААААА...*** ПЛОВДИВСКИ ***!!!
85
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дудук, а бе герберите били такива и онакива, а ги присламчваш и ги слагаш на възлови места . Що така бе Миме ?
84
4
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Следващия който ще отиде при Барека сигуно ще е е Цецко ушето! Тази нова партия вече заприлича на завод за отпадъци!
83
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В дън земя да се продъният барека и безносия и ликьосания, заедно със станишев и сидерага и доган.
82
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков обяви във Варна и своите номинации за български еврокомисар. Това са Петър Стоянов, Соломон Паси и СимеонСтари к.р.ви в нов бар.да.Ама свод..ците зад океана така наредиха
81
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кунева - Пръмова станала водач на листата на някакви люспи, самонарекли се "реформатори". Тая сбирщина и с дявола ще стане ортак в мераците си да се докопа до власт, но не би. Пръмова да каже как и защо затвори реакторите на АЕЦ Козлодуй, да каже като какъв "реформатор" се явява, след като цели 8 години беше във властта в две правителства като министър и еврокомисар, и предаде националните интереси на България. Да каже защо продаде ЕРП-тата на чужди монополи и така скочи главоломно цената на тока.
80
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМА НАИСТИНА ГОЛЯМ *** Е ТОЗИ БАРЕКОВ ,ДОКАТО БЯХА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ГЕРБ БЯХА ПРОСТИ НЕЩАСТНИЦИ А СЕГА КАТО ОТИВАТ ПРИ НЕГО СА СМЕЛИ И ДОСТОЙНИ. ТОЧНО НОМЕРАТА НА БСП- ВСИЧКИ КОМУНИСТИ В ТЯХНАТА ПАРТИЯ СА ДОСТОЙНИ А ТЕЗИ КОИТО НЕ СА В ТЯХНАТА ПАРТИЯ СА КРАДЛИВИ ,БАНДИТИ,МУТРИ ПРОСТИ ,КАТО БОРИСОВ НАПР. КАКТО ИМ ИЗНАСЯ. НИЕ СМЕ МАСКАРИ АМА И ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ТАКИВА!
79
1
 
23
 
! Отговори
Петното преди 10 години
К'во искате сега ве? Вие провокирате ли ***? Никога не съм имал нещо общо с Корнелия Нинова. Само й носех шампанско докато се нахлузваше на Барека в джакузито му у оная къща дето я е купил на изплащане с дебелите зидове.
78
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие оставете бъзика с тоя ***, но на парламентарните избори когато и да са те дали тази година или 2017-та тоя ще влезе в парламента. Нямам думи какъв *** народ сме!Овце не сме даже, а ***!Заслужаваме си съдбата.
77
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков е кукла на конци,но не на Пеевски а на Доган.Затова ми е толкова омразен тоя нахален самозванец.
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв брат бе дудук брат брата избивали освободиха уж от османското пък ни заробиха те,защо изгубихме земите си нали щеше плитно до нас а какво направи нацъска румунците сърбите и гърците и омежду си разделиха земите ни уж срещу турците.От възрастните слъшахме че при турците са живеели Българина истински като чорбаджия.Питасе от кога е сиромах Българина.
75
1
 
27
 
! Отговори
дядка преди 10 години
С този гербер ще цъфнеш и вържеш. Това е поредната къртица при дудудка
74
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един е Барек и Петното с Милиционерчето са негови пророци!
73
2
 
36
 
! Отговори
поета от нета преди 10 години
УФ...Боже,въведи им"квоти" и "лимит"им наложи,че така се размножи този свят на ***,долни ку..и и лъжи.Как крадци и мафиотиса"каймака"в обществотои бандити неграмотниса най-умни и имотни?Комунисти,атакистии продажни журналистини налазват като ***......Боже,нещо направи.
72
1
 
15
 
! Отговори
от село преди 10 години
Бареков много взехте да ги изсмуквате тия полит. трупове , та да не видите другата страна на народната любов. Докато споменавате Паси ме губите !
71
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ББЦ или Борисов ,Бареков , Цветанов това е партията на Бареков от първият ден от създаването си на тази поредна манипулация на българският народ не съм се съмнявал че *** и тиквата са заедно от километри си личи как Бареков има същият стил като Борисов когато яхна народното недоволство през 2009 г . Е този път няма да стане ДУДУК!