ГЕРБ-ер икономист ще отиде към Бареков

Ангел Джамбазки вероятно ще е втори в евролистата на партията
Обновена: 13 апр 2014 18:52 | 13 апр 2014 16:20,
128
ГЕРБ-ер икономист ще отиде към Бареков
Снимка: ББЦ

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков обяви, че бъдещият ГЕРБ-ер, който ще премине в редиците на неговата партия, също е икономист, което ще остави Борисов без хора в икономическия си екип.

Преди два дни Бареков съобщи, че още един депутат от ГЕРБ напуска и ще се присъедини към "България без цензура" след Великден. Тогава той го описа като млад и смел, но не спомена име.

„България без цензура“  изсмукала всички симпатизанти и електората на Иван Костов, каза още лидерът на ББЦ след областното събрание на формацията в Благоевград.

Още по темата
Бареков коментира и думите на Бойко Борисов, че ГЕРБ е като школа за трансферни кадри на „България без цензура“. „Борисов в скоро време ще остане без хора, защото при него няма чуваемост. Членовете на ГЕРБ, които идват при нас, не носят куфарчета с пари“, посочи лидерът на ББЦ.

„Навремето Борисов хвърли една камара пари, за да направи ГЕРБ. Той ползваше и ресурса на общината. Сега, когато хора го напускат, никой не идва заради куфарите, а заради желанието за промяна“, обясни Бареков.

„България без цензура“ е третата политическа сила в Благоевград, коментира още Бареков. „За момента в града действат само четири партии. „България без цензура“ е трета и съвсем малко е изпреварена от БСП. Най-солидната е ГЕРБ, но ние с упорита работа можем да се окажем на челна позиция и Благоевград да бъде един от нашите бастиони“, посочи лидерът на ББЦ.

Същевременно стана ясно, че Николай Бареков ще предложи заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде втори в евролистата на "България без цензура". Бившият журналист ще предложи номинацията на коалиционен съвет. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
11
 
! Отговори
Ясен преди 10 години
За пореден път Бареков се изказа в типичния си помпозен, но лъхащ на откровенна лудост, стил на 7-годишен бавноразвиващ се
49
1
 
8
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Не ми се вярва Бареков да успее да промие мозъците и на хората от Благоевград
48
9
 
3
 
! Отговори
Владо преди 10 години
Те всички от ГЕРБ се преместиха в ББЦ
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
огромни пари се наливат в партията на цензурата. много ще се изкефя да видя какво ще направят с *** господарите му,ако се провали
46
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков събира цялата *** ама все някой трябва да харчи парите на Пеевски.
45
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите.Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правопис
44
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБЕРИТЕ ИЗНИКНАХА ОТ НИЩОТО И ЩЕ ОТИДАТ В НИЩОТО
43
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберасчета, рано или късно ще ви просветне това, дето ви го разправям от 2009-а насам - Бойко е кучето на олигархията, Цецо е нашийника. Ако кучето (има шанс да )не слуша - скъсяват и затягат нашийника. Наближават избори и Бойко знае, че оставане извън властта значи сигурна ревизия от съда на годините му като мутра, главсек, кмет и премиер. Това го плаши, а отчаяните търсачи на спасение са податливи на изкушения, склонни на измяна. Затова сега се затяга и скъсява нашийника - за да не се опита Бойко да се спаси със сепаративен съюз и да предаде интересите на мутрите и олигарсите,
42
3
 
13
 
! Отговори
герберунгел преди 10 години
Голяма работа пък. Бойко е най-големия икономически експерт от сичките други!
41
4
 
16
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
А Бареков дали си е свалил данъчната и банковата си тайна за финансите му? Доколкото си спомням този индивид тръбеше навсякъде, че финансите му са публични, а се оказа, че това хич даже не е така!Шмекер!
40
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАРЕК ПРАЗНИ ТИКВИ ЦЕПЕШЕОТ БАНКЯНСКОТО WCЖАЛЕН ВОЙ СЕ ВИЕШЕ
39
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***,*** и ограничен!
38
4
 
9
 
! Отговори
баси гнусняра преди 10 години
Май за да си политик в БГ трябва да си по-гнусен от останалите,иначе не ставаш!макар че знам че тоя к.*** ще му купят меата в парламента,ще се зарадвам много ако спука к.пута тоя гнусняр!
37
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ББЦ - ПОРЕДНИЯ П Р О Е К Т НА ДС,бсп,кгб Не гласувайте за този червен ***!Не става и *** за зеле от него...
36
3
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
И какво като някакъв световно неизвестен *** от ГЕРБ е отишъл при Капу*а? И самият Буда да отиде, няма да ме е по малко гнус и от двамата.
35
2
 
22
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Бареков, Бареков, обираш политическите предатели и мислиш, че партия правиш! Ха ха ха! Ти си пълен провал бе! Със стари к.....и нов бардак ли си мислиш, че ни предлагаш? Ха ха ха! И като провалиш парламента и управлението да не мислиш, че ще седнеш на държавната хранилка с всички тези "прелетни пребоядисани птички" бе! Гнус ме е от такива като теб и около теб!
34
14
 
4
 
! Отговори
Tanq преди 10 години
В ГЕРБ куче да вържеш, ще избяга!
33
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хем грозноват,хем нахален,хем ***,хем ла'нен и подкупен!
32
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко-тиквата - сит търбух за наука глух какво да искаш от човек еднокнижник - за БАН е котило на старци
31
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ники *** си купува партийни предатели. Значи бъдещата му партия ще е съставена от предатели. Въпросът е ние избирателите искаме ли такива хора да бъдат в парламента? Веднъж щом си предал някого, значи ще го направиш пак.