ГЕРБ-ер икономист ще отиде към Бареков

Ангел Джамбазки вероятно ще е втори в евролистата на партията
Обновена: 13 апр 2014 18:52 | 13 апр 2014 16:20,
128
ГЕРБ-ер икономист ще отиде към Бареков
Снимка: ББЦ

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков обяви, че бъдещият ГЕРБ-ер, който ще премине в редиците на неговата партия, също е икономист, което ще остави Борисов без хора в икономическия си екип.

Преди два дни Бареков съобщи, че още един депутат от ГЕРБ напуска и ще се присъедини към "България без цензура" след Великден. Тогава той го описа като млад и смел, но не спомена име.

„България без цензура“  изсмукала всички симпатизанти и електората на Иван Костов, каза още лидерът на ББЦ след областното събрание на формацията в Благоевград.

Още по темата
Бареков коментира и думите на Бойко Борисов, че ГЕРБ е като школа за трансферни кадри на „България без цензура“. „Борисов в скоро време ще остане без хора, защото при него няма чуваемост. Членовете на ГЕРБ, които идват при нас, не носят куфарчета с пари“, посочи лидерът на ББЦ.

„Навремето Борисов хвърли една камара пари, за да направи ГЕРБ. Той ползваше и ресурса на общината. Сега, когато хора го напускат, никой не идва заради куфарите, а заради желанието за промяна“, обясни Бареков.

„България без цензура“ е третата политическа сила в Благоевград, коментира още Бареков. „За момента в града действат само четири партии. „България без цензура“ е трета и съвсем малко е изпреварена от БСП. Най-солидната е ГЕРБ, но ние с упорита работа можем да се окажем на челна позиция и Благоевград да бъде един от нашите бастиони“, посочи лидерът на ББЦ.

Същевременно стана ясно, че Николай Бареков ще предложи заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде втори в евролистата на "България без цензура". Бившият журналист ще предложи номинацията на коалиционен съвет. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Ники - смачкай неграмотните арогантни мутри.Разкатай им фамилията. Честните българи ти вярваме и ще те подкрепим на изобрите.България има нужда от промяна, но истинска - не да се редуват комунопроизводните БСП и ГЕРБ.
9
25
 
1
 
! Отговори
Емил преди 10 години
Свестните хора от ГЕРБ отиват при Бареков, защото в ББЦ де работи здраво и има идеи.
8
22
 
9
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Не съм за Бареков , но той е враг на Борисов, а аз мразя Борисов! Така че враговете на моите врагове са мои приятели! Мачкай Ники !!!
7
19
 
10
 
! Отговори
Фидоска Цачева преди 10 години
ГЕРБЕР-ТОВА Е НАЙ-ПРОСТОТО БЕЗГРЪБНАЧНО СЪЩЕСТВУВАЛО НЯКОГА!
6
4
 
25
 
! Отговори
Кой преди 10 години
Минават изборите и Бареков изгуби,интересно къде ще отидат тез бягащи мишоци?
5
2
 
13
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Я чакайте малко, какви тона НС, кви са тея закони бе. Няма ли да се спре вече тази политическа проституция. Който напусне ПГ с която е влезнал като народен представител ще напуска и парламента. Кой е гласува л Балгария без цензура да е в парламента, а, има ли такива. Ми няма, заото на последните избори просто те не съществуваха. И как така става така че сега имат депутати. А??Ббили независими, айде бееее, ама от тях ще зависи утре кворума, нали!!
4
15
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Да не е луд човека да стои в ГЕРБ?! Там са само мутри и ***.
3
1
 
28
 
! Отговори
Нено преди 10 години
България без цензура "изсмукала" симпатизантите на Костов. НЯМА привърженик на Костов който дори теоретично да си помисли да гласува за Бареков - човек който 4 години ласкаеше, лижеше, мажеше и лъскаше егото на една мутра и само за 24 часа му стана по голям противник от БСП и ДПС, Няма дори прости атакисти и неграмотни депесари които да се излъжат да гласуват за тоя лакей.
2
3
 
19
 
! Отговори
гост преди 10 години
Този гювеч на БЮРЕКОВ се събира защото им мирише на власт, като видят ,че няма място за всички отново ще се цепят и така до края на света.
1
2
 
18
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 10 години
Направо да си отиде в сараите.