Ще имаме повече евродепутати от ГЕРБ, сигурен е Станишев

Борисов да почне да ходи на работа, за 10 месеца има едно изказване, сочи той
14 апр 2014 12:20, Красимир Ангелов
136
Ще имаме повече евродепутати от ГЕРБ, сигурен е Станишев
Снимка: БСП

"Ще имаме повече членове от ГЕРБ в Европейския парламент. Не се притеснявайте, не ме вълнува какво говори Борисов. Той да започне да ходи най-сетне на работа в парламента, че за 9-10 месеца има едно изказване и то е процедурно", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който заедно с другите кандидати за евродепутати внесоха днес в ЦИК документи за регистрация на листата на Коалиция за България за предстоящия евровот.

"Всеки, който иска социална Европа, към която европейските и българските социалисти се стремим, трябва да подкрепи листата на социалистите", призова той.

Още по темата
По думите на „червения“ лидер видяното в последните 5 години - „орязване на социалните и публичните разходи и догматичната политика, която се налага от Брюксел, трябва да се промени, като се върви към нова, социална и справедлива Европа“.

"Промяната, която започнахме преди 9 месеца, която се реализира стъпка по стъпка, последователно от кабинета на Орешарски, също трябва да получи шанс да продължи, защото иначе се връщаме в едни мрачни времена на репресия, газене на бизнеса, социален геноцид, това не бива да се допуска“, допълни още Станишев, който посочи, че на тези избори залогът наистина е голям – както за бъдещето на Европа, така и за бъдещето на България.

Лидерът на БСП подчерта, че не се притеснява от евентуална промяна в листата заради преференцията на евровота. По думите му кандидатите на Коалиция за България за евродепутати работят като екип и не се състезават помежду си.

"Работим за една обща кауза - за справедлива България и за социална Европа", добави в заключение той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
12
 
! Отговори
Stas преди 10 години
За Доган глас бих дал, но за комунист-никога. По-голямо зло от *** няма.
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гербави и бесепари-сите са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. 70 години ни водят към идиотския си комунизъм идиотизъм, учеха ни за загниващия капитализъм, унищожаваха хората по лагерите, отричаха религията, а днес станали демократи и леви. Трябва да се изметат на бунището на историята при *** им Маркс в Сев Корея и Виетнам, иначе ще си стоим в гетото на африканския съюз.
38
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 777Това с печатането на бюлетини е специалитет на ГЕРБ!
37
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малеееее, Йотовка какво прасенце е-пак ще се облажи ,като втора в листата
36
4
 
16
 
! Отговори
777 преди 10 години
еми зависи колко бюлетини ще си напечатате
35
4
 
14
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
ВСИЧКИ СТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ!!!
34
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сТанишеФ освен , че си политически ****е*аст, си и все още жив ****ера*т. дОганя те чака да ти пораснат още малко циците и да станеш и *** , а моНика я чакат в сливенския....
33
4
 
12
 
! Отговори
Веселин преди 10 години
ха-ха...че аз/ние/искаме репресии да има,иначе всички се самозабравят.....и към кого са били репресиите?Не е към обикновеният човек ами пак към стари БКП членове.....Силна ръка трябва на тази робска държавица.....а не някой като Станишев.Вчера гледах за 96година как са ограбили държавата ,а сега репресии имало,ами нашите парички къде отидоха??????
32
4
 
29
 
! Отговори
БО БО БО БО преди 10 години
Попитали радио Ереван, защо устата на Станишев прилича на кокоши ***.- От непрекъснатото повтаряне БОйко БОрисов БОйко БОрисов БОйко БОрисов... - отговорило радиото.
31
4
 
22
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Ще имаме повече евродепутати от ГЕРБ, сигурен е Станишев----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------КАТО СЕГА ЛИ - 83 Е ПОВЕЧЕ ОТ 97 и СЪБРАНО С ДЕПУТАТИТЕ НА ДПС ,ДВЕТЕ ПАРТИИ СЕ ИЗРАВНЯВАТЕ С ГЕРБ,КОЕТО ПО ЧЕРВЕНИТЕ СМЕТКИ Е...ПОБЕДА
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИСТДо САЩ може да се бяга и през изток, зависи от гледната точка. Китай и Русия гледат на САЩ като на Богатия Изток, а не като на Богатия Запад.
29
5
 
31
 
! Отговори
63 преди 10 години
Ще имаме по-вече депутати от ГЕРБ, казал мишока и се скрил в дупката си, като видял герберака зад ъгъла.
28
31
 
5
 
! Отговори
Kolev преди 10 години
Оставете го сега Бойко, главата му се е запалила с тия Кокаинови крале, вие с работа в Парламента го занимавате! Първо бизнеса, после хобито.
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До рангоРамбо, много знаеш бе, за 30ст на коментар, много начетен изглеждаш :-)
26
5
 
29
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Ех Сергей, Сергей... забрави ли, че откакто си шеф на БСП нито един път не си спечелил срещу Борисов? Че защо сега да спечелиш...
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е важен резултата от мача, а какво ще свърши и направи като работа за България.
24
5
 
22
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Професия евродепутатка.Много старо месо, много вълна. Защо уж социалните бягат на запад а не към Русия- защото не са социална партия а бананови капиталисти.
23
4
 
14
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
ЗАЩО ЧАТ ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС ПРЕДПОЧИТА ДА ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ А НЕ ЗА СТАНИШЕВ?ТОВА НЕ ВИ ЛИ ГОВОРИ НИЩО Д-РИ ЧЕРВЕНИ
22
25
 
6
 
! Отговори
ранго преди 10 години
Крайно време е Тиквата да излезе от Парламента и да влезе в затвора. Престъпниците трябва да се разследват, това, че си играят на избори прокуратурата не трябва да я интересува! Да са мислили преди да престъпят закона!
21
6
 
24
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
ЕЙ СТАНИШКА ТИ ЗА ТЕЗИ МЕСЕЦИ КАКВО ДОБРО СИ НАПРАВИЛ ЗА ТОВА ОБЩЕСТВО ТОВА КАЖИ.ТИ МОЖЕ ДА БУДАЛКАШ САМО ЧЕРВЕНИТЕ *** НЕ И НАС.И БЪДЕ ТАКА ДОБЪР ДА КАЖЕШ КАК РАЗПРЕДЕЛЯТЕ БАНИЦАТА С АГЕНТА ДОГАН.