Депутатите работят извънредно на 29 април

БСП, ДПС и "Атака” осигуриха днешния кворум
13
Депутатите  работят извънредно на 29 април
Архив: Булфото

След като миналата седмица поради липса на кворум пропадна едно заседание, а от четвъртък депутатите излизат в десетдневна ваканция, днес те се съгласиха, че ще работят извънредно на 29 април.

Тогава те ще обсъдят ветото на президента Росен Плевнелиев върху промените в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, както и измененията на Закона за устройство на Черноморското крайбрежие и промените в Закона за обществените поръчки.
 
Освен това утре парламентът ще започне работа не в 9 ч., както обикновено, а в 10 ч., защото ще се проведе тържественото заседание на Народното събрание по повод на 134-тата година от приемането на Търновската Конституция.

Иначе днес кворумът беше осигурен от БСП, ДПС и „Атака”.
 
В 14.00 ч.121 депутати се регистрираха и заседанието беше открито, макар че в залата нямаше нито един представител на ГЕРБ. Народните представители от опозицията влязоха в пленарна зала, след като заседанието беше открито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
..."Народните представители от опозицията влязоха в пленарна зала, след като заседанието беше открито"... Идиотизмите на една обезличена тълпа от послушковци! Жалко, може да има и излъгали се читави хора, но тежко им под диктата на ***, каквито ежедневно показват, че са Боце и Цеце!
9
3
 
1
 
! Отговори
симпатизант преди 10 години
Ами извънредна работа е, защото обикновено във вторниците няма сесии. Което не означава, че избранниците ни не работят, има и друга работа за вършене преди приемането на законите. Нали трябва да се пишат нови законопроекти, да се заседава по комисии, и т.н.Малко натоварен става графика, но сполука и скоро да имаме повече нови закони, които ние да спазваме.
8
2
 
7
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Извратена работа. Ще честват великата Търновска конституция, която социалистите отхвърлиха. Те социалистите избиха свещениците а сега ходят на черква и се правят на набожни. Ако са искрени да свикат велико народно събрание и да разпуснат яловия парламент. Но не са.
7
0
 
4
 
! Отговори
ronin преди 10 години
samo da ne se preumoriat zavaliite...
6
0
 
3
 
! Отговори
ksharp преди 10 години
Аууу, завалийките ....
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бялата златка май е получил поредния транш? Де го пеевски?
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Avgustнаучи български и се върни
3
7
 
2
 
! Отговори
Avgust преди 10 години
Gerb naistina sa bolna partia !!!! Samo se chudqt kak da igraqt selski nomera! Absurdni si!! za kakvo plashtame danaci, za da si sedat GERB po kafetata!!!!!!!!! *ati narodnitep predstaviteli!! Smeshki
2
0
 
8
 
! Отговори
dan преди 10 години
Някой да ми обясни как събраха 121гласа
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ужас значи на 01.05.2014 ни чака голяма новина народните харантутници започнали да работят гласували да си вдигнат заплатите и извънредния труд с 100 процента и това с гласовете на БСП и ДПС