Компроматната война е инструментът на безсилието!

Дончев: Има опасност изборът да бъде за най-малко мразените кандидати
47
Компроматната война е инструментът на безсилието!
Томислав Дончев и президентът на КНСБ Пламен Димитров. Снимка: БТА

Компроматната война е инструментът на безсилието и ако някой не може да излезе с аргументи,  прилага този метод, заяви водачът на листата на ГЕРБ за евродепутати Томислав Дончев.

Тъжното е, когато коментираме опасността да няма истински европейски дебат, от това губят гражданите, каза Дончев във връзка с призива на президента Росен Плевнелиев българските политици да проведат качествен дебат по европейския дневен ред в започващата днес кампания.

Още по темата
Той попита в крайна сметка, какво ще избират гражданите – „най-големите борци, пехливани, боксьори, тези, които могат най-силно да викат“.

Дончев посочи и още една опасност - изборът да бъде не за най-добрите, а за най-малко мразените кандидати.

По-рано днес кандидати за евродепутати от ГЕРБ се срещнаха с ръководството на КНСБ.

От синдиката очакват бъдещите български представители в ЕП да се включат активно във всички европейски директиви, които засягат правата на работещите граждани и конкретно в тези, свързани със заплащането на командированите в страни от ЕС наши сънародници.

На разговорите е присъствал и лидерът на партията Бойко Борисов, а основната тема е била обсъждането на Манифеста на синдикалната организация "За повече справедливост, солидарност и социални измерения на икономическия растеж" по повод предстоящите избори за членове на Европейския парламент.

От КНСБ са поставили също въпроса за европейското икономическо управление и за начина, по който държавата формулира и защитава своите позиции, интересите на гражданите и бизнеса.

От синдиката са настояли и за дебат по национални теми в сферата на пенсионната система и образованието, за да бъде постигнат национален консенсус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БЪЛГАРЧЕЯсно, Кутев ти плаща. А тия простовати коментари на пълна тарифа или на половина ги броите. Простееш ми много, явно разчиташ на бройка за да докараш надника, че на качество не става...
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВЕРВАЙТЕ МИКой си ти бе,***?
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БЪЛГАРЧЕТи Атакистко Българче ли си, или комунистко Българче? С този Сахалин ми мязаш на ***... Сергей ли ти плаща за коментарите или Кутев?
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъчи ме един въпрос... Защо няма един свестен политик в тази държава?
8
8
 
9
 
! Отговори
ВЕРВАЙТЕ МИ преди 9 години
ЛЪЖИТЕ,КОМПРОМАТИТЕ,МАНИПУЛАЦИИТЕ +НАГЛОСТ,НАСИЛИЕ, РЕКЕТ И ПР. ЕКСТРИ СА ЗАПАЗЕНА МАРКА НА ГЕРБ. ПРИЛАГАЙКИ ТЕЗИ ХВАТКИ + НАТИСК ВЪРХУ МЕДИИТЕ И ЗДРАВО ЗАХРАНВАНЕ НА ***, МУТРИТЕ ПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ ДО СЕГА.ДА, ГЕРБ И МУТРОПОДОБНИЯ СА СЛАБИ. И ЩЕ ЯДАТ ЗДРАВ БОЙ НА ИЗБОРИТЕ.КАЗАХ!!!
7
13
 
8
 
! Отговори
Христо преди 9 години
Ако вотът ще бъде за най-малко мразените Дончев няма никакви шансове за успех, особено след като загроби Габрово и Перник със своите безумни идеи и начин на работа
6
9
 
11
 
! Отговори
мимичка преди 9 години
Да не забравяме ,че вече започнахте със селското подкупване на хората с козунаците и яйцата ... тцтцтцтцтцт
5
16
 
12
 
! Отговори
мимичка преди 9 години
Безсилни сте цялата герберска *** ,с удоволствие ще ви гледаме цирка по време на изборите ,то ще бъдат кебапчета ,кюфтета ,бири ,безплатно превозване с автобуси !
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-мразен е прасето, ама и другите за нищо не стават
3
11
 
11
 
! Отговори
виктория преди 9 години
Така си е когато Дончев изпадне в конфузна ситуация се опитва да отклони темата това е всеки път ,когато го поканят в някоя телевизия ...
2
10
 
15
 
! Отговори
вихър преди 9 години
Гледал съм те по телевизията ,левите депутати те правят на две стотинки ,а ти им мъцаш и гледаш като теле в железница ! Слаб си на изказ ,слаб си на мисъл ,слаб политик си !
1
12
 
13
 
! Отговори
вихър преди 9 години
Безсилна ти е кухата ,гола глава Томиславе ,на един сериозен ,словестен дебат не може да се изправиш .