Ръководството на ГЕРБ зове за висока избирателна активност

Така купените гласове ще бъдат заглушени
14
Ръководството на ГЕРБ зове за висока избирателна активност
Снимка: Булфото, архив

Изпълнителната комисия /ИК/ на ГЕРБ и Националният предизборен щаб инструктират в адрес до партийните структури да работят за висока избирателна активност през следващите четири седмици, "за да може гласът на активните българи да бъде чут и отчетен, а купените гласове да бъдат заглушени". Това информира пресцентърът на политическата формация.

В обръщението си ръководството поздравява активистите и координаторите по места за перфектното организиране и провеждане на откриването на предизборната кампания на партията вчера в столичната зала "Арена Армеец".

"Благодарение на общите ни усилия, отново показахме, че ГЕРБ е политическата сила в България, която разполага с истински работещи структури и най-голям човешки потенциал и експертен капацитет. С мощната подкрепа, която всички заедно дадохме на кандидатите ни за членове на Европейския парламент, доказахме, че ГЕРБ е в по-добра кондиция от всякога. По този начин отправихме ясното послание, както към нашия европейски отбор, така и към всички наши опоненти, че за пореден път ще спечелим убедително изборите в страната", се подчертава в адреса.

В него се припомня и добрата работа на досегашните евродепутати на партията и се подчертава колко важно е техният опит да бъде запазен и развит, за да може ГЕРБ да се ползва с пълното доверие от страна на ЕНП. Това ще ни позволи да завършим започнатото от правителството на Бойко Борисов, когато ГЕРБ отново се върне на власт в България, нещо, което неминуемо ще се случи скоро,смятат в ИК и в Националния предизборен щаб.

Основен приоритет за евродепутатите на партията през следващите пет години ще бъде да работят, заедно с всички свои колеги от ЕНП за "финансова дисциплинирана Европа, прилагаща мерки за устойчиво развитие чрез инвестиции в образованието, иновациите и предприемчивостта на всички граждани", което ще доведе и до по-висок жизнен стандарт на всички българи.

Споделяйте тази истина при всичките ви срещи и разговори с хората в страната, за да получи ГЕРБ максималната подкрепа на 25 май.

Вярваме, че въпреки всички компромати, разумните аргументи ще надделеят и България ще се върне на правилния път към Европа, препоръчват ръководителите на формацията на областните координатори и активисти.

С пожеланието ГЕРБ да се утвърди като най-успешна дясна партия на България, завършва адресът на ИК и на предизборния щаб до структурите на формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
5
 
! Отговори
румен221 преди 9 години
Герберът Е особен вид нискоинтелигентен хоманоид:- Комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки.- Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, на фалшиво раболепие пред Господаря, който го хранаи - Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. - Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите.- Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. - Нулева фантазия, клиширани изразиПросто гербер.
12
2
 
10
 
! Отговори
Костинбродски преди 9 години
за герберасите гласуват само наркомани......
11
5
 
11
 
! Отговори
морски преди 9 години
Да,ще гласувам за Атака,не за антибългарската партия ГЕРБ.
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
висок наказателен вот срещу партиите на прехода, а за пп гроб място в нафталина при това дълбоко
9
4
 
8
 
! Отговори
киро преди 9 години
дясното трябва да изкара нещо читаво до парламентарните избори.Мисля че Герб не е нормална политическа партия,тя Меркел хабер си няма за каква банда говорим.Банда която за да е във власта са готови на всичко и на всякакви престъпления.Това са патологични лъжци и некадърници .
8
4
 
12
 
! Отговори
иво преди 9 години
С Герб е свършено след изборите
7
4
 
12
 
! Отговори
наско преди 9 години
На Боко му се иска пак да може да си печата бюлетини и сега не знае къде се намира
6
4
 
10
 
! Отговори
митко преди 9 години
каквото и да зоват герберите с тях е свършено
5
4
 
7
 
! Отговори
АНОНИМНА. преди 9 години
УРА!ЩЕ ИМА БЕЗПЛАТЕН ЦИРК С ЖИВИ ЦИРКАДЖИИ
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сами се предлагат, сами се подреждат, в листите... Цирка с изборите е напълно излишен... Да гласуват сами за себе си и готово....
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За всеки друг, но не и за ГЕРБ, така че, ще се отзова на призивът им за висока избирателна активност!
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бойкот на изборите!
1
3
 
15
 
! Отговори
Гласоподавател преди 9 години
Ще гласуваме ама не за вас !!! Видяхме ви един мандат !!!