Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...

В запечатаната стая в НС, ползвана от Борисов – 2 компютъра, бюра и кафеварката му
Обновена: 15 май 2014 15:34 | 15 май 2014 15:34, Веселина Йорданова
193
Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че ръководството на парламента ще даде стаята, ползвана доскоро от партията в НС, на „двамата депутати на новия коалиционен партньор на тройната коалиция“.

"ГЕРБ има най-много депутати, победител е на изборите, полагат му се. Сега ни оставиха две стаи, не че са направили нещо важно. По-важното е, че за двама депутати на Бареков, новия коалиционен партньор на тройната коалиция - БСП, "Атака" и ДПС - за двамата им депутати, сега им правят стая“, разясни той пред журналисти в Плевен, цитиран от „Фокус“.

Още по темата
Борисов допълни, че това не ядосва никого от партията и изтъкна, че ГЕРБ има със 17 депутати повече от БСП. „Показват, че Мишо Миков е един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите“, коментира лидерът на ГЕРБ, който обясни и какво има в стаята -  „два компютъра, бюра и моята кафеварка".

Той се възмути и от днешното изказване на Мая Манолова, че „ГЕРБ се ръководи от опорни точки на Прокопиев“ и го определи като глупост.

„Понеже вече няма как да направят костинбродска афера, защото са управляващи, слагат ни някакви опорни точки. Вторият в листата след Станишев, Курумбашев, водещо място имащ в листата на БСП, Прокопиев му е кум. Какво общо ние имаме с Прокопиев? Курумбашев отива да представя БСП в Брюксел. Те са си кумове, а искат да ми ги припишат на мен. Нито съм ги чувал, нито съм ги виждал, нито ме интересуват“, ядоса се Борисов.

Според председателя на ГЕРБ сега управляващите се радват на кабинети, защото не са ги заслужили.

„Представяте ли си, в каква истерия, в каква яд, в каква омраза са изпаднали, виждайки, че цялото им управление се срутва... Взели са стая - голяма работа. Ние кабинети сме имали, имали... Сега им се радват, защото те не са ги заслужили, те са победените, това са комплексирани хора. Знаеш ли какво е да си трети-четвърти или втори и да се правиш на първи? Много им е тежко“, заяви той.

Борисов потвърди отново, че ГЕРБ ще внесе вота на недоверие утре и заяви, че „това е другата глупост, която многоуважаемата госпожа Манолова е казала“.

„Какво общо има българският парламент и работата с европейските избори?! За да не работи парламентът и да ходят на мероприятия. Ние не можем да разберем - Станишев какъв е? Водач ли е? В Брюксел ли ще ходи? Тук ли ще стои? Все нещо му пречи. Той, ако беше мъж, щеше да стане премиер, нямаше да бута Орешарски да му вади кестените от огъня, не да дезертира и да става евродепутат. Бяга от дебат с Дончев. Нашият водач е готов“, за пореден път декларира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо градовете считани за червени крепости са и съответно най-мизерните с най-голяма безработица ? Пак ли Бойко Борисов е виновен ?
105
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АТАКА !!!НОМЕР ЕДНО Е ВОЛЕН СИДЕРОВ!ВЕЛИК ПОЛИТИК!!!
104
6
 
6
 
! Отговори
социолог-българин преди 9 години
Днес световно известната агенция "Керкенез" публикува последните проучвания за Евроизборите в България. ГЕРБ - 35 % , БСП-15 % , ДПС- 6 % останалите партии по няколко процента без да прескочат бариерата. Анализа показа, че Цензурата води по похарчени пари, но все пак те са спестени от заплата и закуски на Бюрека.
103
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте една Румъния Чеушеску и охраната му са изпратени на гости...А нашите ги връщат на власт бах мааму...Затова Румъния са по добре и по богати щото който обича диктатурата отива при граф ДРАКУЛА...
102
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак е е накокържил банкянският Тиквун!
101
2
 
9
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
Престанете с вашите глупости г-н Тиква , народа не желае нито вас ,нито бсп, нито останалите мошеници политици. Политиката в България е обвързана с мафията , политиците са кукли на конци , всичко дирижира мафията , проблема е в това че няма кой да замени тия ***, другите които се готвят да влязат в парламента са също ръководени от мафиоти. Стигнали сме до там да искаме да се върне татовото време и всички тия *** да влязат в затвора. Тъжно но факт.
100
10
 
6
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Всички от провинцията завиждат на София. Истината е, че Софиянци никога не са гласували за простаците от БСП-ДС. Сега г-жа Фандъкова и ГЕРБ им показаха как се работи с акъл и мисъл за хората. А в другите градове като Враца, Монтана , Лом , Силистра и т. н. си гласуват за простите и крадливи комунисти-социалисти и чакат 5 лв. повишение на пенсиите. *** човек и вързано куче го хапе.
99
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно такива като БОКО са виновни дето от ОХРАНИТЕЛИ стават МИНИСТРИ,Градоначалници изаемат високи постове в ДЪРЖАВАТА!Все едно моето куче да играе шах!Определено КУЧЕТО ще бие БОЙКО НА ШАХ !!!*** и калинки управляват потъващ кораб...
98
3
 
8
 
! Отговори
крис преди 9 години
Ако некадърните бяха мързеливи а глупавите мълчаливи колко по добър би бил света.Гласувайте за Гробарите ако искате да проверите дали след смъртта ....има живот!
97
10
 
9
 
! Отговори
художника преди 9 години
К`во квичите бе? Бойко ви е виновен, че от последните 25г. кой неизменно е в парламента или на власт? Вашите *** ни доведоха до просешка тояга, ама плашилото Бойко лесно отклонява вниманието от проблемите в България. *** сте, ама добре че сте малко, иначе държавата си отива.
96
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев къде си си мазна пу..о ? Покажи си свинската комунистическа физиономия смръдльо комплексиран. Тепърва много ще те комплексират .
95
7
 
8
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
Тези простаци Мая и Миков веднага да му дадат по-голяма стая защото Боико няма къде да си постави кафеварката.Ясно ли е Миковвввв?Ако не си разбрал още ,ще го разбераш след изборите!
94
5
 
18
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Аз по комплексиран човек от Борисов не съм виждал. То голямо мрънкане, голямо плюене. Добре, че спряха ония бюлетини иначе пак щеше да ни управлява!
93
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Бойко добре им го каза и бъди сигурен че ще ги биеш и на следващите избори както винаги.
92
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пикая на русофилите и всичко комунистическо !
91
7
 
16
 
! Отговори
баиГаню преди 9 години
*** ,защо взехте на Боичо кабинетчето.И тои горкият като баи Тодор имаше едно одялце в ареста и него му взеха.Сега се постъпва по същият начин с негов възпитаник! Не допустимо е при тази демокрация.Върнете му на Боичо СТАИЧЕТО защото цяла България ще се вдигне на протест!?Бъдете малко по дълновидни господа!Стига с тези грешки!
90
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не го показвайте и на снимка тоя ***,ще повърна!
89
8
 
23
 
! Отговори
Даскала преди 9 години
Тоя *** все още смята , че политиката и света в България се въртят около неговата персона!А бе Борисов , никой не те керти и за конска *** , бре, хората си имат свои проблеми , които ти така и не можеш да разбереш !Ега ти скапаната мутра !
88
18
 
7
 
! Отговори
ЦОНКО преди 9 години
САМО БОЙКО ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА
87
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко бръщолевене на един лъжлив и нагъл !