Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...

В запечатаната стая в НС, ползвана от Борисов – 2 компютъра, бюра и кафеварката му
Обновена: 15 май 2014 15:34 | 15 май 2014 15:34, Веселина Йорданова
193
Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че ръководството на парламента ще даде стаята, ползвана доскоро от партията в НС, на „двамата депутати на новия коалиционен партньор на тройната коалиция“.

"ГЕРБ има най-много депутати, победител е на изборите, полагат му се. Сега ни оставиха две стаи, не че са направили нещо важно. По-важното е, че за двама депутати на Бареков, новия коалиционен партньор на тройната коалиция - БСП, "Атака" и ДПС - за двамата им депутати, сега им правят стая“, разясни той пред журналисти в Плевен, цитиран от „Фокус“.

Още по темата
Борисов допълни, че това не ядосва никого от партията и изтъкна, че ГЕРБ има със 17 депутати повече от БСП. „Показват, че Мишо Миков е един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите“, коментира лидерът на ГЕРБ, който обясни и какво има в стаята -  „два компютъра, бюра и моята кафеварка".

Той се възмути и от днешното изказване на Мая Манолова, че „ГЕРБ се ръководи от опорни точки на Прокопиев“ и го определи като глупост.

„Понеже вече няма как да направят костинбродска афера, защото са управляващи, слагат ни някакви опорни точки. Вторият в листата след Станишев, Курумбашев, водещо място имащ в листата на БСП, Прокопиев му е кум. Какво общо ние имаме с Прокопиев? Курумбашев отива да представя БСП в Брюксел. Те са си кумове, а искат да ми ги припишат на мен. Нито съм ги чувал, нито съм ги виждал, нито ме интересуват“, ядоса се Борисов.

Според председателя на ГЕРБ сега управляващите се радват на кабинети, защото не са ги заслужили.

„Представяте ли си, в каква истерия, в каква яд, в каква омраза са изпаднали, виждайки, че цялото им управление се срутва... Взели са стая - голяма работа. Ние кабинети сме имали, имали... Сега им се радват, защото те не са ги заслужили, те са победените, това са комплексирани хора. Знаеш ли какво е да си трети-четвърти или втори и да се правиш на първи? Много им е тежко“, заяви той.

Борисов потвърди отново, че ГЕРБ ще внесе вота на недоверие утре и заяви, че „това е другата глупост, която многоуважаемата госпожа Манолова е казала“.

„Какво общо има българският парламент и работата с европейските избори?! За да не работи парламентът и да ходят на мероприятия. Ние не можем да разберем - Станишев какъв е? Водач ли е? В Брюксел ли ще ходи? Тук ли ще стои? Все нещо му пречи. Той, ако беше мъж, щеше да стане премиер, нямаше да бута Орешарски да му вади кестените от огъня, не да дезертира и да става евродепутат. Бяга от дебат с Дончев. Нашият водач е готов“, за пореден път декларира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 103 има подкрепата на БКП конгреси прави незнам кой номер !ЖИВКОВИСТИТЕ СА ОПАСНИ ЗА ХОРАТА!!!Пострадалите от режима ГЛЕДАТ още трябва и да ПОСТРЕЛЯТ!
85
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То са вижда че справедливоста е само КАЛАШНИКОВ!Велик изобретател!!!И като ги наредят ГЕРБ удри удри удри и те така!
84
7
 
17
 
! Отговори
Араламби преди 9 години
Герб отива на *** а вие повече кабинети няма да имате, няма да имате...
83
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
GAdna MUTRAAAAAAAAAA MRASNA MUTRAAAAAAAAAAA KRADLIVA MUTRA NIKOGA POVESHE MUTRI VAV VLSATA NIKOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
82
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МУТРО ЗАЩО СПРЯ БЕЛЕНЕ ДА УГОДИШ НА ЗЕЛЕНАТА МАФИЯ И НА ЖЕНА СИ ЛИ ИЛИ АМЕРИКА ТИ ЗАБРАНИ
81
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма такъв наглец народа го изгони с масови протести невиждани от 97 година а тий пак власт иска и вмесо обяснения дава акъл
80
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** - по-*** - най-*** върховно *** - Боко Тиквата
79
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В коя държава с свален диктатор охраната е жива и дори е медийна звезда?Освен това Живковистите са правят на ГЕРОЙ внуци,охранители и *** наТодор Живков нагло правят политика,а трябваше да са в затвора защото са били облагодеталствани от БКП и СССР а се правят на ОЩИПАНИ!!!ЗАТВОР ЗА БОЙКО и ЖИВКОВИСТИТЕ!!!
78
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Северна България МРАЗИ мутрата борисов и хунтата му ГЕРП
77
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ ОСТАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ И ЗА ДЕЦАТА СИ!
76
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОКОГА СТОЯ БЕ АКО 1 ДЕН НЕ Е В МЕДИИТЕ ЩЕ СЕ РАЗРЕВЕ ПР ***
75
4
 
17
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
Бре,взели на Боката стаичето.Е може ли такова нещо?Ама и Боката се излага с това стаиче;Разревал се като вдовица.Тая Мая и този Миков са големи ***.Прости хора.Бока да те посъветвам нещо баиовата ако още не си се сетил.Още днес хващаи самолета и право в Брюксел.Кажи им там за всичко и не забравяи за стаичката с кафеварката ***.Какво ни занимаваш с тези простоти и!?
74
5
 
14
 
! Отговори
11223344 преди 9 години
До ЛЕВСКИдобре де ама Боко е комунист, безплатно пазил др Тодор Живков. за него не се ли отнася?
73
7
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До до Пешконе гъкваха кутевци и депесари, гласецът им се не чуваше. А Бюрека какво да го коментираме
72
10
 
3
 
! Отговори
xv преди 9 години
Достатъчно е човек да прочете някой друг коментар, за да се убеди в тоталната простотия и ОВЧА мисъл в тиквата на българския избирател!! Само някви *** фенове на Шутлер и тотално пропадналите *** от "управляващата" към колапс България- БСП, ДПС, Ятака, Фекалии Дудуков и отбор юнаци!Някви пенсии и тотално изпростяли нещастници основно си дават мнение по форумите, но това не е зле, защото ви заблуждава за истинския брой хора, които ненавиждат всички и всичко свързано с това правителство!
71
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЯ ГНУСЕН СИКАДЖИЯ КОИТО РАЗМАЗА БИЗНЕС ИКОНОМИКА И ЕНЕРГЕТИКА ИЗГОНИ ОЩЕ 1 МИЛИОН ЗАД ГРАНИЦА РЕВЕ ЗА КАБИНЕТА СИ ЕГАСИ НАГЛАТА МУТРА КАК МОЖЕ ДА ИМА НОРМАЛНИ ХОРА КОИТОН ДА ХАРЕСВАТ ТОЯ ГНУСЕН ПР *** =НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ !!!!!!
70
2
 
9
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Десен,ти си напълно на левия тротоар,щом не знаеш ,че тиквата също е комунист,освен това и със запазена червена партияна книжка.
69
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАГЪЛ ТА НАГЪЛ ПРОСТАККАКВО РАБОТИШ БЕ ЕЙ ТИКВО ГНИЛА ТИ И ТВОЙТА МУТРЕНСКА ДРУЖИНА ХОДИТЕ ДА ПЛЮСКАТЕ КЮФТАЦИ НА АВАНТА И ДА ПЪРДИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ПЪК И ЗАПЛАТИ ЗА ТОВА ВИ ДАВАТ Я СЕ ВИЖ БЕ НА ТРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ СИ ЗАПРИЛИЧАЛ ОТ МНОГОТО КРАДЕНЕ И ПЛЮСКАНЕ ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ НЕЗАБАВНО ОХРАНАТА НА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ НА НЕГО И НА ОНЯ ГУРЕЛ ЦВИНОКИО ПО 100 000 лева НА МЕСЕЦ ДА ГИ ПАЗЯТ.
68
1
 
8
 
! Отговори
до Пешко преди 9 години
Да не забравяме, че Бюрека правеше шпакли на кума си Тиквата денонощно, а Тиквун, който толкова се канеше да ги "навре в миша дупка" не ги докосна за цял мандат.
67
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 9 години
До ЛЕВСКИ,какъв Лески си бе гащник,плюеш ***,а твоята любима тиква е най-големия комунист.