Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...

В запечатаната стая в НС, ползвана от Борисов – 2 компютъра, бюра и кафеварката му
Обновена: 15 май 2014 15:34 | 15 май 2014 15:34, Веселина Йорданова
193
Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че ръководството на парламента ще даде стаята, ползвана доскоро от партията в НС, на „двамата депутати на новия коалиционен партньор на тройната коалиция“.

"ГЕРБ има най-много депутати, победител е на изборите, полагат му се. Сега ни оставиха две стаи, не че са направили нещо важно. По-важното е, че за двама депутати на Бареков, новия коалиционен партньор на тройната коалиция - БСП, "Атака" и ДПС - за двамата им депутати, сега им правят стая“, разясни той пред журналисти в Плевен, цитиран от „Фокус“.

Още по темата
Борисов допълни, че това не ядосва никого от партията и изтъкна, че ГЕРБ има със 17 депутати повече от БСП. „Показват, че Мишо Миков е един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите“, коментира лидерът на ГЕРБ, който обясни и какво има в стаята -  „два компютъра, бюра и моята кафеварка".

Той се възмути и от днешното изказване на Мая Манолова, че „ГЕРБ се ръководи от опорни точки на Прокопиев“ и го определи като глупост.

„Понеже вече няма как да направят костинбродска афера, защото са управляващи, слагат ни някакви опорни точки. Вторият в листата след Станишев, Курумбашев, водещо място имащ в листата на БСП, Прокопиев му е кум. Какво общо ние имаме с Прокопиев? Курумбашев отива да представя БСП в Брюксел. Те са си кумове, а искат да ми ги припишат на мен. Нито съм ги чувал, нито съм ги виждал, нито ме интересуват“, ядоса се Борисов.

Според председателя на ГЕРБ сега управляващите се радват на кабинети, защото не са ги заслужили.

„Представяте ли си, в каква истерия, в каква яд, в каква омраза са изпаднали, виждайки, че цялото им управление се срутва... Взели са стая - голяма работа. Ние кабинети сме имали, имали... Сега им се радват, защото те не са ги заслужили, те са победените, това са комплексирани хора. Знаеш ли какво е да си трети-четвърти или втори и да се правиш на първи? Много им е тежко“, заяви той.

Борисов потвърди отново, че ГЕРБ ще внесе вота на недоверие утре и заяви, че „това е другата глупост, която многоуважаемата госпожа Манолова е казала“.

„Какво общо има българският парламент и работата с европейските избори?! За да не работи парламентът и да ходят на мероприятия. Ние не можем да разберем - Станишев какъв е? Водач ли е? В Брюксел ли ще ходи? Тук ли ще стои? Все нещо му пречи. Той, ако беше мъж, щеше да стане премиер, нямаше да бута Орешарски да му вади кестените от огъня, не да дезертира и да става евродепутат. Бяга от дебат с Дончев. Нашият водач е готов“, за пореден път декларира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
4
 
10
 
! Отговори
BUDA преди 9 години
Млъкни ПОНЕ ЗА ЕДИН ден, жалко нищожество!!!!! Гнусен наглец. АМАН от тебе !!!!!!
65
2
 
6
 
! Отговори
:) преди 9 години
Хмм а тиквата не беше ли кум на *а?
64
5
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
При боко кутевци и депесари бяха у миша дупка, а високи и красиви като Бюрека бяха ниски и раболепни
63
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахаха, на снимката Боци прилича на продавач в зеленчуков магазин. То и капацитета си му е такъв де.
62
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се направи на МУЗЕЙ!Хората ще искат да видят стаята вход 0,50 стотинки!!!За два месеца ще се вдигне БВП с 300% .Да сложат табелка! "Тука спеше една тиква три години и половина"
61
3
 
6
 
! Отговори
443322 преди 9 години
До ДесенБойко не може да понася Доган, по много причини, Доги, макар и *** е по-високо в ДС йерархията, Боце е в нея заради връзки с поземния свят. Единственото, което можа е да му бутне барбекюто. Знаеш ли защо? Боце е нисък ешелон слуга, част от същата система, дето ни командрисва 60-70 години вече.
60
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛЕВСКИЛЕВСКИ АКО БЕШЕ ЖИВ щеше да бъде убит от комунистите.
59
1
 
6
 
! Отговори
arhar преди 9 години
След като Путин прибърза с продажбата на доларите си за евро при неизгоден курс, дали по този начин допълнително не допринесе за намаляването на валутния резерв на Русия, преизчислен в щатски долари ?Ако Сергейчо не може да отговори на тези въпроси поради липса на елементарна финансова култура , то може би Трактора и Роман Василев, които са 'наши' момчета от ДС , ще му направят съответните финансови консултации ?
58
4
 
3
 
! Отговори
Вера преди 9 години
Ехееее.....имали ималии , пак се размечта. имаЛИ! В минало време. И не съм сигурен, че ще имате в бъдеще!
57
6
 
1
 
! Отговори
ертерт преди 9 години
До ЛЕВСКИа за Боко-рапона какво мислиш? или ти, Левски, одобряваш бодигарда на ТЖ, мутрата, трафиканта на амфетамини, крадеца на коли, собственика на нелегален цех за цигари, авера на Пашата и Маджо? не се коси, ясно е , че имаш проблем с раздвояването на личноста.. хапчетата не забравяй!!
56
2
 
5
 
! Отговори
arhar преди 9 години
Въпроси към червения вожд с розовите очилца:След като Путин заяви, че ще продава доларите си и ще ги заменя за евро, дали не се прецака , сиреч дали не прибърза с действията си ?Доларът беше около 1,400 лв / 1 евро = 1,397 щ. д. / , когато Путин продаваше доларите от валутния си резерв. В момента доларът е около 1,432 лв / 1 евро = 1,366 щ. д. / , като тенденцията е щатският долар да поскъпне слрямо еврото .Валутният резерв на Русия е намалял с 10 % / цели 14 милиарда долара / за последните 6 месеца . Русия върви към техническа рецесия през второто тримесечие на т. г.След като Путин
55
7
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
МБМД-ГЕРБ- 23%БСП-21%РБ-7%АТАКА-6%АБВ-4%ББЦ-3.5%НФСБ-3%Ето това са резултатите на Европейския вот.
54
3
 
4
 
! Отговори
Иво преди 9 години
За тебе килия, не стая.
53
4
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Налице явно е нова бузлуджанска опорна точка - аз преди гласувах за герб, ама сега съм разочарован :))) Ех, кутевци, бсп-то отече, разберете го най-сетне, станишко може и да брюксел да не стигне
52
8
 
7
 
! Отговори
Десен преди 9 години
Бойко ги почна *** но не му стигна времето приложиха му аферата с костинбродските бюлетини и докопаха властта, сега вече е много късно защото го почнаха с техните номера и няма да престанат докато не го съсипят, а ние понеже сме странен народ ще им помогнем. Видяхме ги сега като стана кризата в Украйна че не са мръднали грам в развитието си, още им кънтят залповете на Аврора в главите. Сега ми слагайте минуси плюйте по Бойко и РБ но в един прекрасен момент да не се питате какво стана.
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иванов, тиквата не само излъчва простота, глупост и т.н., той пращи от простащина! И аз като теб гласувах за ГРОБ, но това повече никога няма да ми се случи.
50
4
 
16
 
! Отговори
иванов преди 9 години
тоя човек излъчва такава простота ,глупост ,елемнтаризъм и нарцистизъм но не и държавнечство и мъжество!толкова много съжалявам че съм гласувал за тоя ***
49
4
 
16
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Този пак не чул. Този пак не разбрал.Не ,бе . Той просто е неграмотен. Освен думите "лошо управление" , "бих ги" , "ще ги бия" да сте чули от него ?
48
4
 
10
 
! Отговори
ББЦ преди 9 години
Tиквуня има 2 грама акъл по-малко от тоя, къде хич няма
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полага ви се един по-дебел на вас. Нищо друго.