Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...

В запечатаната стая в НС, ползвана от Борисов – 2 компютъра, бюра и кафеварката му
Обновена: 15 май 2014 15:34 | 15 май 2014 15:34, Веселина Йорданова
193
Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че ръководството на парламента ще даде стаята, ползвана доскоро от партията в НС, на „двамата депутати на новия коалиционен партньор на тройната коалиция“.

"ГЕРБ има най-много депутати, победител е на изборите, полагат му се. Сега ни оставиха две стаи, не че са направили нещо важно. По-важното е, че за двама депутати на Бареков, новия коалиционен партньор на тройната коалиция - БСП, "Атака" и ДПС - за двамата им депутати, сега им правят стая“, разясни той пред журналисти в Плевен, цитиран от „Фокус“.

Още по темата
Борисов допълни, че това не ядосва никого от партията и изтъкна, че ГЕРБ има със 17 депутати повече от БСП. „Показват, че Мишо Миков е един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите“, коментира лидерът на ГЕРБ, който обясни и какво има в стаята -  „два компютъра, бюра и моята кафеварка".

Той се възмути и от днешното изказване на Мая Манолова, че „ГЕРБ се ръководи от опорни точки на Прокопиев“ и го определи като глупост.

„Понеже вече няма как да направят костинбродска афера, защото са управляващи, слагат ни някакви опорни точки. Вторият в листата след Станишев, Курумбашев, водещо място имащ в листата на БСП, Прокопиев му е кум. Какво общо ние имаме с Прокопиев? Курумбашев отива да представя БСП в Брюксел. Те са си кумове, а искат да ми ги припишат на мен. Нито съм ги чувал, нито съм ги виждал, нито ме интересуват“, ядоса се Борисов.

Според председателя на ГЕРБ сега управляващите се радват на кабинети, защото не са ги заслужили.

„Представяте ли си, в каква истерия, в каква яд, в каква омраза са изпаднали, виждайки, че цялото им управление се срутва... Взели са стая - голяма работа. Ние кабинети сме имали, имали... Сега им се радват, защото те не са ги заслужили, те са победените, това са комплексирани хора. Знаеш ли какво е да си трети-четвърти или втори и да се правиш на първи? Много им е тежко“, заяви той.

Борисов потвърди отново, че ГЕРБ ще внесе вота на недоверие утре и заяви, че „това е другата глупост, която многоуважаемата госпожа Манолова е казала“.

„Какво общо има българският парламент и работата с европейските избори?! За да не работи парламентът и да ходят на мероприятия. Ние не можем да разберем - Станишев какъв е? Водач ли е? В Брюксел ли ще ходи? Тук ли ще стои? Все нещо му пречи. Той, ако беше мъж, щеше да стане премиер, нямаше да бута Орешарски да му вади кестените от огъня, не да дезертира и да става евродепутат. Бяга от дебат с Дончев. Нашият водач е готов“, за пореден път декларира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
16
 
31
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Стига с *** новини за този. Игнорирайте го!
5
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До момента само гн Плевнелиев и гн Борисов се движат в правелна посока в политиката за България.Благодарение на тях ни познават вече в Европа и целият свят.Другите политици и партии са с разстартирани мозъци които много трудно може дасе оправат.Българите вече го усъзнаха и започнаха да загърбват азиатските интереси,защото нищо хубаво нени очаква от там.Русия е най голямата спирачка за БГ дасе развива нормално,Русия ни гледа като хора втора ръка,като натегачи подмазвачи и предатели.
4
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този съсел МОМАТА СерГЕЙ,още ли не е влязъл в затвора??? Съда какво чака,предателството е констатирано,документите са фиксирани остава да потърка наровете в Софииския затвор! Резил голям!?! Това са Червените ***, предатели!
3
10
 
28
 
! Отговори
MaTPoca преди 9 години
Да не би в стаята да е останала някоя пратка амфетки, че се вдига толкова шум. Или нещо в компютрите???? А ??
2
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** и ***! Няма нужда от по-дълги коментари!
1
15
 
21
 
! Отговори
Tony преди 9 години
Toia *** kak moje da ne se izbrusne pone, egati neuvajenieto!