Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...

В запечатаната стая в НС, ползвана от Борисов – 2 компютъра, бюра и кафеварката му
Обновена: 15 май 2014 15:34 | 15 май 2014 15:34, Веселина Йорданова
193
Управлението им се срутва, а ние кабинети сме имали, имали...
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че ръководството на парламента ще даде стаята, ползвана доскоро от партията в НС, на „двамата депутати на новия коалиционен партньор на тройната коалиция“.

"ГЕРБ има най-много депутати, победител е на изборите, полагат му се. Сега ни оставиха две стаи, не че са направили нещо важно. По-важното е, че за двама депутати на Бареков, новия коалиционен партньор на тройната коалиция - БСП, "Атака" и ДПС - за двамата им депутати, сега им правят стая“, разясни той пред журналисти в Плевен, цитиран от „Фокус“.

Още по темата
Борисов допълни, че това не ядосва никого от партията и изтъкна, че ГЕРБ има със 17 депутати повече от БСП. „Показват, че Мишо Миков е един жалък човек, комплексиран, победен, бит на изборите“, коментира лидерът на ГЕРБ, който обясни и какво има в стаята -  „два компютъра, бюра и моята кафеварка".

Той се възмути и от днешното изказване на Мая Манолова, че „ГЕРБ се ръководи от опорни точки на Прокопиев“ и го определи като глупост.

„Понеже вече няма как да направят костинбродска афера, защото са управляващи, слагат ни някакви опорни точки. Вторият в листата след Станишев, Курумбашев, водещо място имащ в листата на БСП, Прокопиев му е кум. Какво общо ние имаме с Прокопиев? Курумбашев отива да представя БСП в Брюксел. Те са си кумове, а искат да ми ги припишат на мен. Нито съм ги чувал, нито съм ги виждал, нито ме интересуват“, ядоса се Борисов.

Според председателя на ГЕРБ сега управляващите се радват на кабинети, защото не са ги заслужили.

„Представяте ли си, в каква истерия, в каква яд, в каква омраза са изпаднали, виждайки, че цялото им управление се срутва... Взели са стая - голяма работа. Ние кабинети сме имали, имали... Сега им се радват, защото те не са ги заслужили, те са победените, това са комплексирани хора. Знаеш ли какво е да си трети-четвърти или втори и да се правиш на първи? Много им е тежко“, заяви той.

Борисов потвърди отново, че ГЕРБ ще внесе вота на недоверие утре и заяви, че „това е другата глупост, която многоуважаемата госпожа Манолова е казала“.

„Какво общо има българският парламент и работата с европейските избори?! За да не работи парламентът и да ходят на мероприятия. Ние не можем да разберем - Станишев какъв е? Водач ли е? В Брюксел ли ще ходи? Тук ли ще стои? Все нещо му пречи. Той, ако беше мъж, щеше да стане премиер, нямаше да бута Орешарски да му вади кестените от огъня, не да дезертира и да става евродепутат. Бяга от дебат с Дончев. Нашият водач е готов“, за пореден път декларира лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
1
 
! Отговори
до 171 преди 9 години
Бойко Борисов е племенник на ген. Кирил Войнов, шеф на пожарната при социализма, до 2006 г. - и при капитализма и кандидат 1 на НДСВ за изборите през 2009 г. (водач в Софийска област). Генералът, чийто близка рода се оказа Бойко, е племенник на Иван Славков
145
3
 
2
 
! Отговори
Бараката преди 9 години
Давай Бареков мачкай мутрите разбойниците и олигарсите народа е с теб но ако го излъжеш ще играе точилката
144
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като цяло ГЕРБ и в частност Бойко Борисов са си един медиен балон, който обаче много умело се поддържа напомпан вече с години. Никаква стратегия за развитие на страната, възхвала от редица платени журналисти, фалшификация на всички избори за да може да се узурпира властта, безпринципни коалиции с когото се сетиш. Най вече при тях е издигната на голяма почит лъжата!
143
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо кампания на ГЕРБ, гледаме шоуто на феодала БорисовЛидерът от Банкя прилага милиционерски хватки към водещите, СЕМ съучаства в измамата на зрителите, че гледат обективна журналистика
142
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко, Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, подготвящ кадри за пожарната, оглавявана от брата на *** ти Кирил Войнов. Кажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. И, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?
141
4
 
4
 
! Отговори
ПРОСТ ПРОСТАК БУДА преди 9 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е МУТРАТА ДА СЕ ГРЪМНЕ. С ЛЕЕЩАТА СЕ ПРОСТОТИЯ САМО КАТО СИ ОТВОРИ УСТАТА НЕ ПРОСТО ОТВРАЩАВА, А РАЗВРАЩАВА НЕДОРАЗВИТИТЕ МОЗЪЦИ И РАЗВИХРЯ СКРИТИТЕ ДЕМОНИ И НИЗКИ СТРАСТИ В СБЪРКАНИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ДУШИ. ДРЕБНАТА ДРЕБНАВА МУТРЕНСКА ДУШИЦА СЪВСЕМ СЕ ОШАШАВИ ГОРКИЯ.
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прокопиев трябва да се борис алкохолната си зависимост и високото си кръвно налягане, а не да натиска върху корпоративните си интереси с политически средства! Снимката по-горе е абсолютно доказателство на двете ми медицински твърдения -алкохолна зависимост и високо кръвно налягане! Най-важно е да си здрав! Препоръчително за него е да се храни оскъдно и да не се занимава повече нито с политика, нито и с бизнес! В противен случай ще го загази яко!
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако още някой не е разбрал, с цялата тази работа Прокопиев защитава Цвета секса. Тя е един от най-големите инвеститори в България във възобновяеми енергийни източници. Притежава фотоволтаични централи, ветрогенератори и водно-електрически централи. Икономедиа естествено, че ще застане на нейна страна. Та нали тя им е собственик.
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имахте ,имахте ,но от глупост пропиляхте шанса пак да имате.
137
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, комунисти, да не сте посмяли да му откраднете кафеварката за турско кафе на Мутрата, защото после с какво ще черпи Доган и Местан ?!?
136
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
а бе добрият политик може и от килията да управлява , ако невинно виновен е там . БАБА МИ Е РАЗКАЗВАЛА ЗА ЕДИН ЧОВЕК , ГЕОРГИ ДИМИТРОВ , А ТОДОР ЖИВКОВ , САМО МОЖЕТЕ ДА МЕЧТАЕТЕ ЗА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА . ХЕМ ВЪЛКЪТ БЕЩЕ СИТ ХЕМ АГНЕТАТА БЯХА ЦЕЛИ И ДОВОЛНИ , А СЕГА САМО ВЪЛЦИ, КОТКИ, , ПУМИ И ЛЪВОВЕ . А НА ОВЦЕТЕ ГЛАС НЕ ИМ ОСТАНА ДА БЛЕЯТ И ВИКАТ ЗА ПОМОЩ . КАБИНЕТИ ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ ТЕ ЗА КАБИНЕТИ СЕ КАРАТ ТО БИВА БИВА НАГЛОСТ АМА .....
135
0
 
7
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
След няколко дена е 24 май -най-големият български празник- ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА И ОБЩОЧОВЕШКА ПИСМЕНОСТ-историческо събитие,което отделя човечеството от варварствотои поема пътя на цивилизацията. И това събитие става на днешните български земи и се извършва от прото траките, чиито наследници сме и ние днешните българи.ДА НИ Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА,НО ЗАЩО ЦЕЛИЯТ НИ НАРОД СЕ Е СВИЛИ МЪЛЧИ,МЪЛЧАТ И УЧЕНИТЕ. А АЗ СЕ ПРОВИКВАМВМЕСТО ТЯХ- дА НИ Е ЧЕСТИТ ВЕЛИКИЯТ ДЕН- 24 МАЙ. БЪЛГАРИ !
134
6
 
5
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Днес световно известната агенция "Керкенез" публикува последните проучвания за Евроизборите в България. ГЕРБ - 35 % , БСП-15 % , ДПС- 6 % останалите партии по няколко процента без да прескочат бариерата. Анализа показа, че Цензурата води по похарчени пари, но все пак те са спестени от заплата и закуски на Бюрека. Хохегер е изпратил виенски кифлички на мутреса Моника и Станишко да се успококоят след загубата.
133
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дорогие товарищи ***, и на вас ли Мая Манолова даде виагра,бе. Ами тя скъпо струва. Моника Хахегер не е доволна от коментарите ви. Не ви плаща за това. Излагате управляващите с тоя примитивен език. Какви са тези вулгаризми. То бива изцепки бива, ама толкоз простотия на едно място не бива. Успокойте топката и напишете нещо по-смислено. Така ви е стресирал Борисов, че сте загубили ума си съвсем. Съберете сили. Изпращат ви и храна за подкрепа - кюфтета и бюреци!:)Но...нормалните хора са с ГЕРБ.
132
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая Манолова пак е с виагра.Не е просто превъзбудена,а направо е в истерия.Взе да й става ежедневие.Въпреки всички атаки на управляващата тройна коалиция по фронтовете,няма положителни прогнози за изборите.Менторите им един по един рухват,безсилни да обясняват безхаберната политика с последващи вреди за България.Опорните точки на Моника Хохегер взеха съвсем да издишат.Стресът така ги е изнервил,че пръскат само злоба.А червената "Медиана" така зарадва Бареков,че той изтрещя.Ку-ку!ГЕРБ идва!:)
131
7
 
17
 
! Отговори
111 преди 9 години
Тази песен "ние сме повече, ние сме ги били" до болка ни втръсна. цял мандат говореше те това, те онова и продължава и сега. Хайде да се махат, че да започнем да живеем нормално. ГЕРБ няма нищо градивно, само простотии.
130
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте му едно мазе, буркан туршия и една филия с мас, да се радва на Боко.
129
17
 
3
 
! Отговори
Нане преди 9 години
БСП продължават да разбиват България с най-високия икономически ръст в послените 5 год. Световната банка и всички останали международни институции се всеки месец завишават прогнозите...долу БСП, ние искаме беднотия и фалит!
128
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквун Тиквич Премиеров стига си досаждал с *** приказки, кажи нещо смешно като: Камъните в космоса и кой да ги броиАрхеолозите духалки или климатици да купуват за зимна работаИТ спецовете какви овце да развъждат че да бият шотландците
127
13
 
15
 
! Отговори
иван преди 9 години
Борчо и други преди теб пророкуваха че БСП си отива,че се разпада,че никога повече във власта че бля,бля,бля и т.н. че те са незаменими но.....гробищата са пълни с незаменими хора....а тя пак си е там пущината и пак управлява.Нищо лично ти си знаеш далаверата що трябва тъй да хортуваш, но на нас ни писна от щуротиите ти! Спри се малко почини бе човек Миков ще ти запечати и другия кабинет и устата,те дотам я докара вече!