АБВ закри предизборната си кампания

Първанов отговори на обвиненията, че реже гласове на левицата
22 май 2014 22:55, Анисия Иванова
7
АБВ закри предизборната си кампания
Снимка: БТА

АБВ закри предизборната си кампания за европейските избори с концерт на Николина Чакардъкова. Проявата бе пред храм-паметник „Св. Александър Невски” в столицата.

Пред симпатизанти лидерът Георги Първанов определи състоялата се предизборна битка за симпатиите на избирателите „като кампания с толерантност, кампания на добрата политическа култура". Президентът в периода 2002-2012 г. отговори и на обвиненията, че реже гласове от левицата в полза на ГЕРБ.

 "Аз няма да кажа - който гласува за БСП, гласува за ДПС. Няма да го кажа заради дълбокото ми уважение към хилядите честни български социалисти, към хората от левицата. Няма да кажа и - който гласува за Станишев,
 гласува за Пеевски, но хората го казват”, заяви Първанов.

Той допъли, днес барикадата е навсякъде – барикадата е в парламента, барикадата е между институциите, на улицата, барикадата е в душите ни. "Това съм казал точно преди 15 години. Тогава, когато направихме един митинг срещу погромаджийския режим на Иван Костов. Тук, на това място. И не съм допускал, че ще ми се наложи толкова време по-късно да изрека със същото, може би, с по-голямо основание, тези думи за едно управление, което има претенциите да е ляво и демократично”, каза той

Партиите на статуквото не искат да има кампания, каза Ивайло Калфин и подчерта липсата на дебати по ключови политически въпроси, липсата на предизборни платформи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: кампанияАБВзакриване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
12
 
7
 
! Отговори
ха ха ха преди 9 години
Гошко и другарите му ще си другаруват с другарите на Бойко в европарламента на ...Сирищник и Хераково.
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези миришат на мухъл и ***.Да си слуга на Боку Тиквата е гавра.Гавра на агент Буда с агент Гоце.А Тиквата беше слуга и на Тато и на Царя.*** , големи ***.
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kolko ste jalki ***.kyrshym za vas izmenici agenti predateli.
2
7
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Ако не вкарат поне 1 депутат Първанов е политически труп.
1
10
 
11
 
! Отговори
????? преди 9 години
Седефчов какво всъщност прави с този концерт? Иван Костов ли е решил да громи? Много мъгла има в главите на тези от АБВ.