Битката е оспорвана, да не разпиляваме левите гласове

Станишев: Гласувайте по съвест, няма да има вече Костинброд
23 май 2014 19:53,
143
Битката е оспорвана, да не разпиляваме левите гласове
Снимка: БСП

Промяната може да се случи в Европа и това, което правим в последните 12 месеца  в България, може да укрепне и да се развие. 

Това заяви лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев на стадион „Локомотив” в Стара Загора, където започна тържественото закриване на предизборната кампания на Коалиция за България. 
 
„Намира ме се на финалната права. Битката е наистина много оспорвана, но хората трябва да знаят, че единственото, което може да помогне на нашите опоненти от ГЕРБ и им дава някаква надежда, това е ако допуснем разпиляване на леви гласове. Не бива да помагаме на тези, които 4 години съсипаха България - институции, икономика и човешки съдби, и сме на прав път  за победата”, категоричен бе лидерът на социалистите, цитиран от пресцентъра на БСП. 
 
„Убеден съм, че ако социалистите спечелят изборите, Европа ще стане по-социална. Стотици милиони европейци искат промяна , защото Европа е в беда и не е това, което всички искаме да бъде – справедлива, социална, демократична и да се мисли за хората, а не за големите корпорации и за банките, за елита”, каза още Станишев.
 
Той призова хората да гласувайте свободно, по съвест, изхождайте от личните си убеждения. 
 
„Направили сме такива промени в изборното законодателство, че вотът  ви да бъде таен, да бъде по съвест. Не се страхувайте от приказките, които се разнасят за манипулиран вот или всякакви други глупости. Няма да има вече Костинброд. България вече е свободна и демократична и гласът на всеки има значение“, заключи Сергей Станишев. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разстреляният в Своге с 6 куршума в гръб подземен бос Красимир Гочев-Шмид е носил в мерцедеса си бюлетини от предизборната кампания на БСП, твърди Faktor.bg, цитиран от агенция ПИК.Освен това в лимузината на подземния бос били намерени и три разпечатки за различни лица, направени от системата на МВР Български документи за самоличност. След убийството на Шмид проговориха запознати с живота му. Те твърдят, че през последните години бандитът работел усилено за изборните кампании на БСП.
77
1
 
10
 
! Отговори
до 110 преди 9 години
Грешка Другарю! Чужденците са в управлението на България.
76
1
 
13
 
! Отговори
наистина преди 9 години
Честит Празник , Българи!!До кога ще се оставяте да ви управляват чужденци?Правото е ваше!Утре преценете кои лица ще ви представляват в Европа! Успех!
75
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и нито дума, че днес е 24 Май, най-българския празник. Ето какво представляват тези властолюбци.
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не гласувайте за чужденци в ЕП. Те отиват там за да прокарват интереси на чужди държави, не на българите, а и за лична изгода. Това са тези тук.
73
0
 
16
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 9 години
Промяната е видима,ХЛАДИЛНИКА МИ Е ВСЕ ПО ПРАЗЕН....ЧАКАМ ТРИТЕ ЛЕВА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИЯТА,ЗА ДА ГО НАПЪЛНЯ.
72
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви леви гласове бре! Чорбаджиите пазите ! Насила принуждавате хората да гласуват! Егати наглите хора!
71
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разпиляхте всичко, което ни е нужно,но нормалните хора не са се свършили и този път на унищожението ще се сложи край.Моника Хохегер категорично подкрепя своя ПЕС,но категоричният отговор на обществото ще ви освести.Станишев е свикнал да губи избори и няма да е разочарован особено.Важното е,че милионите му-неговите и на другарите му,не се губят.Този път обаче не е съвсем така.Наглостта на управляващите крадци е огромна,а категоричната крадлива бивша министърка Корнелия пак лъже.Затвор за ви чака.
70
7
 
2
 
! Отговори
колио преди 9 години
До социопад 94 а бе тупн аз изкарах 24 месеца казарма бачках всяко лято в ткзст като ученик изкарах 5-6 бригади дето си оте ех Уволних се и вече 25 години разни *** и социопати ми обясняват колио би ло лошо явно ти е малка чурката и като пишеш глупости ти порасва.
69
13
 
1
 
! Отговори
колио преди 9 години
До шопето 88 значи ако боко нахрани 50 олигарха е хубав а ако серго нахрани 3000 миньора е лош е не сьм отявлен комунист но бсп ще е поне 10% пред герб на тия избори квото и да си плямпа боко той все пак си е *** милиционер.
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сергей Йосифов ........
67
1
 
27
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Мишок, Костинброд ти го организира, за да заграбиш властта.
66
1
 
21
 
! Отговори
Началото на края преди 9 години
***-турската партия БСП е на път да бъде разгромена веднъж завинаги от българите!
65
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сбогом(Збогом-по Ст.Данаилов) БСП!
64
1
 
23
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Каква еврокампания с тези *** Станишев, Местан, Сидеров, Бареков-най вече. Те през цялото време плюеха ГЕРБ и Б. Борисов , друго не можаха да измислят. А наркоманчето Бюреков-дудуков говори като извън земен . Ще връща казармата, ще прави ТКЗС-та , ще отнема собственост на богатите и ще дава на бедните, въобще пълен ***. Е при това положение остава най-читавата партия ГЕРБ. Само Б. Борисов се държеше като Държавник , който мисли за хората реално. Явно това е новата четворна коалиция .
63
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Samo minavamIstinska e za sajalenie.Sramuvam se,che imam tolkova prosti sagrajdani..................:(
62
4
 
20
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
Лошо другарю Сергей,много лошо.. Всички над 18 ще гласуват с бюлетина номер 18 !!
61
4
 
31
 
! Отговори
шопето преди 9 години
Няма да има Костинброд. Ще има Бобовдол. *** са нагли както винаги. Не гласуваме за ***. Ще гласуваме за свестните хора, които заслужават заплатите си и работят за народа. Долу Станишев, Доана, Ореха и Вейсел Сайдероглу!
60
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишка бий боко тиквата по кратуната.ПЕС това е бъдещето на Европа.Тиквата плюе защото никога такъв *** не биха го избрали за председател на ЕНП.ПЕС ще победи ЕНП защото тако го иска Европа.
59
7
 
31
 
! Отговори
milen преди 9 години
Никога няма да се обедини българската нация докато има българи които се радват че на 9.09.1944 г. България е станала социалистическа държава . Датата девети септември е просто един преврат в който едни по-некадърни и по - неграмотни, но по -алчни и по-нагли хора , нихилисти и продажници взеха с чужда помощ властта и досега не са я пуснали .Последващите години доказаха че не са кадърни като развитието на страната ни беше най-бавно и най-слабо на фона на останалите европейски държави .