Битката е оспорвана, да не разпиляваме левите гласове

Станишев: Гласувайте по съвест, няма да има вече Костинброд
23 май 2014 19:53,
143
Битката е оспорвана, да не разпиляваме левите гласове
Снимка: БСП

Промяната може да се случи в Европа и това, което правим в последните 12 месеца  в България, може да укрепне и да се развие. 

Това заяви лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев на стадион „Локомотив” в Стара Загора, където започна тържественото закриване на предизборната кампания на Коалиция за България. 
 
„Намира ме се на финалната права. Битката е наистина много оспорвана, но хората трябва да знаят, че единственото, което може да помогне на нашите опоненти от ГЕРБ и им дава някаква надежда, това е ако допуснем разпиляване на леви гласове. Не бива да помагаме на тези, които 4 години съсипаха България - институции, икономика и човешки съдби, и сме на прав път  за победата”, категоричен бе лидерът на социалистите, цитиран от пресцентъра на БСП. 
 
„Убеден съм, че ако социалистите спечелят изборите, Европа ще стане по-социална. Стотици милиони европейци искат промяна , защото Европа е в беда и не е това, което всички искаме да бъде – справедлива, социална, демократична и да се мисли за хората, а не за големите корпорации и за банките, за елита”, каза още Станишев.
 
Той призова хората да гласувайте свободно, по съвест, изхождайте от личните си убеждения. 
 
„Направили сме такива промени в изборното законодателство, че вотът  ви да бъде таен, да бъде по съвест. Не се страхувайте от приказките, които се разнасят за манипулиран вот или всякакви други глупости. Няма да има вече Костинброд. България вече е свободна и демократична и гласът на всеки има значение“, заключи Сергей Станишев. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долу БСП!
57
3
 
25
 
! Отговори
дали преди 9 години
Нямало да има Костинброд А вързахте ли ДудукоФ и ежедневно дефилиращата с модни тоалети ?
56
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Копирайте в google Извършеният от комунистите Геноцид и Холокост над българската нация (1944-1989 г.)И вижте какво са вършели комунистическите зверове с българите. Който гласува за БСП е национален предател и престъпник. Враг на България .
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това с какво са се занимавали горепосочените комунистически ***, палачи и садисти споменава един от сътрудниците на Лев Главинчев*: Още на 9 септември към обяд докараха двама от регентите принц Кирил и генерал Михов. Докараха ги с лека кола, а ги откараха към затвора с жандармерийски черен автобус с дълги седалки от стена до стена. Пак в Славянска беседа доведоха генерал Петър Цанков, началник на Школата за запасни офицери (ШЗО). Наши гвардейци го убиха с чук в главата
54
2
 
18
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Ако снимката е истинска,един стадион,гладни потомци на мандраджии и обирджии на кокошарници.Гнусни ко..лета и Безродникът.Главен в Сюжета.
53
3
 
25
 
! Отговори
Rumen преди 9 години
Същата партия репресирала и убила стотици хиляди български граждани, предимно интелигенция и политически затворници по лагерите, същата горда столетница, никога не разграничила се от срамното си минало обвинява ГЕРБ за "съсипани човешки съдби"Няма толкова нагли хора, няма такова лицемерие като лъжите изричани от Сергей Станишев.vbox7/play:ae1525be76
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давид Ова-дия* партизанин-терорист; Раймонд Вагенщайн*; Изидор Со-ломонов*; Димитър Насимов Аврамов* (Давид Насим Авраам*) инспектор и главен палач в РО-2; партизанинът Санто Бидже-рано* (баща на Лидия Шулева* от НДСВ бивш министър и вицепремиер в правителството на Симеон Сакскобургготски-Ко-хари*, понастоящем депутат от парламентарната група на НДСВ и български наблюдател в Европейския парламент); Мирчо Спасов по-късно генерал от МВР; майор Стефан Китов
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бивш политкомисар от врачанския партизански отряд Гаврил Генов; Рако Аврамов* партиен секре-хар на БРП (БКП) в Коларовград (Шумен); полковник Валери Таджер*; Исак Елизер Франсис*, Матю Кербел*, Жак Натан Примо* (по-късно член на ЦК на БКП); Давид Буко Коен* -служител в МВР (ДС); Ешуа Кемалов Декало*; Анжел Ваген-щайн*; Георги Боков (баща на Филип Боков от БСП); Премя-нов-старши (баща на Красимир Премянов от БСП); Гео Зайков Пирински (баща на Георги Пирински* от БСП понастоящем председател
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В репресиите и избиванията се включват особено активно лица, като: Антон Югов министър на вътрешните работи; Давид Елазар* партизанин от бригада Чавдар; Тодор Живков тогавашен служител в МВР; Лев Главинчев* по-късно полковник в МВР (собственоръчно убил над 250 души!); Хенрих Ко-ен* следовател от ДС; Бачи Зеев* (Изидор Леви*) агент на Берия* и ръководител на следствието към ДС; майор Аврам Михов* офицер от ДС
49
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимката двама червени отврати - една *** и един хамстер - лакоми за огромните еврозаплати и привилегии.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лев Главинчев* (македонски евреин) бил изключителен садист; според някои показания на политически затворници собственоръчно убил близо 250 души!Някои от тях удушавал с голи ръце за няколко минути. Жертвите му били предимно македонци, свързани с ВМРО. Една от жертвите на убиеца Главинчев* е Манчо Димитров - виден адвокат и съдия в апелативния съд в София. Димитров бил удушен още в камионетката на път за Дирекцията на милицията на Лъвов мост".
47
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Царица Йоана в своите Спомени" посочва, че комунистическият терор след 9 септември 1944 г. достигнал чудовищни измерения:... Арестите следваха ден и нощ: селяни от селата, държавни чиновници без вина, богати търговци, професори, офицери на служба или в оставка, журналисти, свещеници, представители на всякакви идейни течения и така нататък. Някои плащаха значителни суми, за да получат свобода, но биваха залавяни отново след няколко дни и ликвидирани.
46
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не сме троллове, а хора с леви убеждения, които десните само с платена хунта да пометат.
45
19
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Вище снимката.Вище колко народ се е събрал.Неприятно ви е нали.Има за какво.На тези хора никой не им плаща да бъдат там те са там по собствено убеждение.Само БСП.
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 10.09.1944 г. в село Долни Лозен, Софийско, войнишки комунистически комитет сваля от пилона националния трико-льор и издига червено знаме. Батарейният командир поручик Георги Дървингов заповядва да се свали комунистическия флаг и издигне отново трибагреникът. Разстрелян е на място.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- В село Козаревец (Горнооряховско) в гората Мешето след 5.09.1944 г. всяка вечер в продължение на близо месец разстрелват и избиват с колове и мотики десетки хора.Отначало ги погребвали полуживи и местните хора чували как стенат в по-заритите гробове.Ето това е вършила партията БСП с българските граждани
42
3
 
6
 
! Отговори
луд преди 9 години
Къде е сега оня супермен. Ако утре не излезе и с целия ресурс на CNN не каже(имаме новина) за Бобов Дол ще покаже ИСТИНАТА на БЪЛГАРИТЕ
41
1
 
9
 
! Отговори
Mehmed преди 9 години
Neka vsichki da otidem da glasuvame, ne ostavqyte badeshteto si v racete na niakoi drug.No BSP No BSP No BSP
40
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забравихте ли, че Сергей Станишев най-безотговорно взе повече от 7 млрд. лв заеми към външни кредитори при изключително неблагоприятни лихвени нива само и само да остане няколко месеца на власт? Забравихте ли, забравихте ли?Забравихте ли, че НЕК е в технически фалит от два месеца заради изкуствено занижената цена на тока, а последните заплати на миньорите от Марица Изток са платени с поредният взет заем? Забравихте ли, забравихте ли?
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забравихте ли, че от началото на 2014 г има пет деца под 9 г. убити по най-жесток начин, а извършителите и досега не са открити? Забравихте ли, забравихте ли?Забравихте ли, че откакто Орешарски е премиер се върна рекетът по улиците, хулиганските прояви, а убийствата и грабежите бележат нечуван ръст? Забравихте ли, забравихте ли?