"Готви се манипулация на вота в края на изборния ден"

Нуждаем се от политици без високопарни обещания, заяви Бареков
Обновена: 25 май 2014 12:45 | 25 май 2014 11:38, Александър Попов
131
"Готви се манипулация на вота в края на изборния ден"
Снимка: ББЦ

Гласувах за по-добро бъдеще за всички нас, каза Николай Бареков, след като гласува в Пловдив.

Той заяви, че се нуждаем от човешко управление, политици без високопарни обещания и приказки.

Още по темата

"Ясно е, че се нуждаем от силна икономика, да изравним стандарта на живот в страната, а после и в Европа. България трябва да се развива, но трябва да се знае, че децата на България живеят в бедност. А с тази бедност ние ставаме опасни за съседите, за цяла Европа и НАТО. В тази връзка гласувах и за децата, и за майките, и за младите хора, които трябва да гласуват днес", каза Бареков.

Той бе категоричен, че се готви манипулация на вота.

"Ще депозирам екзит пола на обяд пред всички наблюдатели и чужди посолства, за да се видят резултатите сега и в края. В края на изборния ден ще се купуват цели изборни секции. Печатани са фалшиви протоколи в общински предприятия. Имаме сигнал от Банкя, има опасност средните страници да се подменят. Разбирам, че народът е беден, но никой няма полза от фалшиви избори. Защо се правите на луди, знаете кой се вклини и притеснява т.нар. стари партии. Много наши хора са прогонвани от секциите в Пловдив. Току-що депозирахме иск в ЦИК, Карлово, Хисаря, Асеновград. Не знам защо точно там се случва това", каза Бареков.

Той заяви, че вотът за неговата коалиция е пропорционално разпределен - колкото ще вземат в селата, толкова и в градовете.

"Последните избори бяха тежки, нека сега бъде почтено. За да можем да седнем на една маса, да се гледаме в очите и да правим политика в името на хората", каза още Николай Бареков.

Той призова да не се правят манипулации и призна, че имат десетки хиляди наблюдатели и застъпници, които ще пазят вота и демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: Николай Бареков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***,манипулациите ги правиш ти и твоите господари.От сутринта в Блиц не сте се спрели да публикувате в нарушение резултати от изборите.Срам,че има хора дето гласуват за теб.
23
1
 
24
 
! Отговори
безобразие преди 9 години
А защо в деня на размисъл от името на г-н Бароков се пращаха SMS-и по повод празника 24 май и то на латиница...
22
36
 
2
 
! Отговори
Народа е за Ники преди 9 години
Бареков ще е изненадата на тези избори като трета политическа сила.Браво Ники!Довечера ще има опулени муцуни които плюха по теб да питат като препикано мушкато-КО СТАНА.Ще им гледаме сеира.Само ББЦ!
21
14
 
6
 
! Отговори
ТЦТЦ преди 9 години
Росен Петров казва:"Гласувах младите хора да имат право на спокоен и щастлив живот, което означава работни места и достойно заплащане, а по-възрастните хора да имат право на достойни старини, което пък означава и достойни пенсии", мотивира гласа си Петров". Шефът му Бареков казва:"Нуждаем се от политици без високопарни обещания"Е как да не гласуваш просто за тях.
20
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като са сетя как изпълнява песента "Радка пиратка" не мога да си представя, как може такъв човек да има наглостта да иска да ни управлява. Ако вземе и един глас дори, това означава, че народа сам си е виновен, допускайки такива хора във властта. Живеем във време с достъп до много информация, кощунство е да не се информираме кой какъв е в държавата.
19
0
 
9
 
! Отговори
... преди 9 години
Ролексът тик-така...Бареков и Кобака....
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЩОМ ИСКАШ ДА ВЪРНЕШ КАЗАРМАТА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС ТОЕСТ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ИЗОБЩООО ЗАЩИТАВАТЕ САМО ИНТЕРЕСИТЕ НА ПАРТИИТЕ НО НЕ НА НАРОДА
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На това г...о мозъка му е една голяма манипулация.
16
0
 
15
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Както викат по Северозапада: "Тоя не струва и цифката да си фърлиш връз него"
15
0
 
18
 
! Отговори
akud преди 9 години
Барекоф ромскике номера само в маалаъа. Аз и всички мой познати гласуват късния слдд обяд и се та искащ да ми кажеш че нашите гласовемса продадени както ти си се продал на ромите. Така ли да те тълкувам
14
0
 
12
 
! Отговори
Проктър енд Гембъл преди 9 години
Този пък се презастрахова при евентуален провал...Е*ати смешниците! Да ходя да им гласувам за хора, които ще вземат по 16 000 евро...а мерси....още не съм дорасъл да си дам гласа за такъв човек....
13
12
 
4
 
! Отговори
ред чук преди 9 години
от проекта ГЕРБ можеше и да излезе нещо ако човека ,който поставиха на чело не беше толкова *** ,колкото батката Боко....но пък Барека със сигурност също е подставено лице...тогава,кво правиме?!....Ще взема да си гласувам пак за БСП ...щот поне Станишев е интелигентен пич:)
12
1
 
24
 
! Отговори
dostoen преди 9 години
BAREKOV TI SI BOLEN MOZAK NO NAGLOSTTA TI 6TE SVAR6I 20 4ASAT
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков - лицето на новата партия на Ахмед Доган !!!!!!
10
32
 
5
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Прав е Бареков ! На всички избори ГЕРБ губи през деня и накрая вдига процентите, за да се пише Тиквата победител.Платените гласоподаватели и фалшивите бюлетини явно влизат в късна доба в употреба.
9
2
 
37
 
! Отговори
ИСТИНА Е преди 9 години
САМО НИЗЛЕЧИМО БОЛЕН МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЛЪЖЕЦ И ЛИЦЕМЕР !!
8
2
 
30
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Крадеца вика дръжте крадеца.
7
1
 
35
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Неслучайно му викат ***
6
1
 
31
 
! Отговори
ОТ МАЛЪК ГРАД преди 9 години
Каква манипулация бе *** ,в градът ни няма един турчин ,а пазара не се вижда от предизборни плакати на ДПС и *** ,голяма борба да си разпределите гласовете на *** ,не на ***.
5
3
 
23
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До Анонимен 1Пеевски и Доган са му лекари,но го лекуват с други инжекции-кожени.