"Готви се манипулация на вота в края на изборния ден"

Нуждаем се от политици без високопарни обещания, заяви Бареков
Обновена: 25 май 2014 12:45 | 25 май 2014 11:38, Александър Попов
131
"Готви се манипулация на вота в края на изборния ден"
Снимка: ББЦ

Гласувах за по-добро бъдеще за всички нас, каза Николай Бареков, след като гласува в Пловдив.

Той заяви, че се нуждаем от човешко управление, политици без високопарни обещания и приказки.

Още по темата

"Ясно е, че се нуждаем от силна икономика, да изравним стандарта на живот в страната, а после и в Европа. България трябва да се развива, но трябва да се знае, че децата на България живеят в бедност. А с тази бедност ние ставаме опасни за съседите, за цяла Европа и НАТО. В тази връзка гласувах и за децата, и за майките, и за младите хора, които трябва да гласуват днес", каза Бареков.

Той бе категоричен, че се готви манипулация на вота.

"Ще депозирам екзит пола на обяд пред всички наблюдатели и чужди посолства, за да се видят резултатите сега и в края. В края на изборния ден ще се купуват цели изборни секции. Печатани са фалшиви протоколи в общински предприятия. Имаме сигнал от Банкя, има опасност средните страници да се подменят. Разбирам, че народът е беден, но никой няма полза от фалшиви избори. Защо се правите на луди, знаете кой се вклини и притеснява т.нар. стари партии. Много наши хора са прогонвани от секциите в Пловдив. Току-що депозирахме иск в ЦИК, Карлово, Хисаря, Асеновград. Не знам защо точно там се случва това", каза Бареков.

Той заяви, че вотът за неговата коалиция е пропорционално разпределен - колкото ще вземат в селата, толкова и в градовете.

"Последните избори бяха тежки, нека сега бъде почтено. За да можем да седнем на една маса, да се гледаме в очите и да правим политика в името на хората", каза още Николай Бареков.

Той призова да не се правят манипулации и призна, че имат десетки хиляди наблюдатели и застъпници, които ще пазят вота и демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: Николай Бареков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даже и да те псувам не заслужаваш. Толкова си жалък.......
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** няма да му харесат резултатите и ще вие , че са го прецакали! Подло човече, познаваме те вече! Никой не си прави илюзии за ***!
2
2
 
14
 
! Отговори
нужда преди 9 години
да, трябва да с легитимират чрез манипулация при малка изборна активност! трябва да изглежда че хората са съучаствали в избирането им.
1
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този няма ли си личен лекар?И защо психодиспансера не се самосезира?