"Готви се манипулация на вота в края на изборния ден"

Нуждаем се от политици без високопарни обещания, заяви Бареков
Обновена: 25 май 2014 12:45 | 25 май 2014 11:38, Александър Попов
131
"Готви се манипулация на вота в края на изборния ден"
Снимка: ББЦ

Гласувах за по-добро бъдеще за всички нас, каза Николай Бареков, след като гласува в Пловдив.

Той заяви, че се нуждаем от човешко управление, политици без високопарни обещания и приказки.

Още по темата

"Ясно е, че се нуждаем от силна икономика, да изравним стандарта на живот в страната, а после и в Европа. България трябва да се развива, но трябва да се знае, че децата на България живеят в бедност. А с тази бедност ние ставаме опасни за съседите, за цяла Европа и НАТО. В тази връзка гласувах и за децата, и за майките, и за младите хора, които трябва да гласуват днес", каза Бареков.

Той бе категоричен, че се готви манипулация на вота.

"Ще депозирам екзит пола на обяд пред всички наблюдатели и чужди посолства, за да се видят резултатите сега и в края. В края на изборния ден ще се купуват цели изборни секции. Печатани са фалшиви протоколи в общински предприятия. Имаме сигнал от Банкя, има опасност средните страници да се подменят. Разбирам, че народът е беден, но никой няма полза от фалшиви избори. Защо се правите на луди, знаете кой се вклини и притеснява т.нар. стари партии. Много наши хора са прогонвани от секциите в Пловдив. Току-що депозирахме иск в ЦИК, Карлово, Хисаря, Асеновград. Не знам защо точно там се случва това", каза Бареков.

Той заяви, че вотът за неговата коалиция е пропорционално разпределен - колкото ще вземат в селата, толкова и в градовете.

"Последните избори бяха тежки, нека сега бъде почтено. За да можем да седнем на една маса, да се гледаме в очите и да правим политика в името на хората", каза още Николай Бареков.

Той призова да не се правят манипулации и призна, че имат десетки хиляди наблюдатели и застъпници, които ще пазят вота и демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: Николай Бареков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 9 години
ЗАЩО 65% ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НЕ ГЛАСУВАХА ДНЕС????
103
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков знае нещоМвр да го привика да си кажеИначе ще стане като в Костинброд
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това го вярвам 100%Комисиите се купуват на килограм
101
13
 
2
 
! Отговори
Мариела преди 9 години
на тях отново сме готови да дадем шанс да ни ограбват и лъжат, понеже ги познаваме....Бареков по-голям престъпник ли е от Станишев, Борисов, Сидеров, Местан, Кунева?! По-голям лъжец или манипулатор от тях ли е?Защо не е достоен да му се гласува доверие?Аз ще гласувам за ББЦ и не съм получила 1 ст. за моя глас, нито съм присъствала на техен митинг!
100
10
 
2
 
! Отговори
Мариела преди 9 години
Направо не мога да повярвам, че българите имат толкова самоубийствен манталитет! Появи се една достойна за уважение партия - поне не компрометирана все още!, като ББЦ, и лидер, който има доблестта да застане зад думите си ясно и категорично и всички подеха кампания срещу него с компромати, а народът веднага се настрои негативно....Затова българите никога няма да имаме достоен лидер, защото ги убиваме в зародиш, а на старите престъпници
99
4
 
22
 
! Отговори
Anton преди 9 години
Популизма на България без цензура и Бареков стига дотам, че горе долу същите нещо които му излизат от ***, му излизат и от устата. Лъжи до дупка. Но по-лошото е че наистина има чакащи хора в очакване с отворени усти... Да видим какво ще падне отгоре.
98
6
 
6
 
! Отговори
кичук париж преди 9 години
Аз така виждам нещата,предпочитам 3 политическа сила да е БРЦ+ВМРО отколкото ДПСа и защо не на 4 място да е Атака=даи боже
97
11
 
2
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
ГОШКО И КАК ТОЧНО ЩЕ МИ ПЛАТИШ БЕ *** ...Аз и моето семеиство гласувахме за България без цензура .Лично аз с предпочитание към Красимир Каракачанов ако имах право на второ предпочитание щеше да е за Росен Петров Тате навремето казваше плюят ли много по един политик значи ги е страх ,много ги е страх ,не е вътре в далаверата и как да предвидиш такъв по свирката ти ли ще играе или не Аиде довечера ще броим пилците
96
2
 
8
 
! Отговори
гошо преди 9 години
каква политика правиш ти всичките ти гласоподаватели са платени,теб те интетесуват само парите,ако влезеш на хранилката как ще ги връщаш не знам. Рано или късно ще отговаряш за всички тези разходи за милиони.
95
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойкууу, тегли парите от Ливан, че избор нанай жегла!
94
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сичкото *** гласува за Байраков, хАдаша на Байрак Обама, демУкрат аферим!
93
3
 
9
 
! Отговори
до 110 преди 9 години
Да измете мутрите? ха ха ха А кой ще му плаща? С тоя умствен капацитет сигурно ти е трудно в живота!
92
1
 
11
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Внимание, готви се манипулация! БСП, ДПС, ГЕРБ, ЦРУ, КГБ, Мосад и М6 работят против бащицата на онеправданите българи - Вожда Бареков! Наблюдава се необикновена активност на летящи чинии над България, което е признак на несъмнена намеса във волята и избора на народа, както и в опити за опорочаване образа на любимеца Бареков в очите на любящите му избиратели. От турската МИТ пък сигнализират, че Обама и Путин са организирали покушение над Бареков, ако спечели поне един депутат. У-у-у-у-у мафия!
91
3
 
16
 
! Отговори
ела преди 9 години
Следващия *** в политиката! Срам за българите! "Заслужаваме повече",но не с подобни *** !
90
1
 
24
 
! Отговори
bobo преди 9 години
Прав е Бареков,виж как знае какво ще се случи!!! Няма как тоя *** да не знае след като той го организира!!! Вън помияра Бареков от ЕВропарламента!!! Там няма място за капуту,*** и дупедавци!!!
89
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този дудук дано не види власт никога. Гласувайте повече българи, за да не може купената от Бареков пирамидална структура да влезе във властта.
88
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От теб ли бре ***
87
1
 
3
 
! Отговори
dd преди 9 години
***
86
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айдеееееее! Сега ще имаме възможност отново да видим майстора на най-големите манипулации в действие. Не се сдържа да говори за тях, но само в своя полза. Един куп от неговите наблюдатели не знаят от името на коя партия наблюдават. Такава пародия на наблюдение показаха по ТВ.:)Важното е, че заплащането на наблюдаващите лица е официално разрешено. Никой няма толкова купени гласове. Резил за новия политик, че не му знаят партията ухилените ромчета . Стоят пред секциите и си чакат парите. Отврат.
85
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Огромен поток от хора ще гласува след като се прибере по градовете и тоя гнусник ще вие, че вота е манипулиран! Гражданите са по-интелигентни и няма да гласуват за ***! Ааааайде чупка! Миналата година ти са връзвахме на идиотщините, ама ти за това стана милионер, а ние ровиме по кофите!