Каракачанов: Хората искат алтернатива на политическия модел

Партиите в ЕП да решат кога ще са предсрочните избори
18
Каракачанов: Хората искат алтернатива на политическия модел
Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото, архив

Според лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, коалиционен партньор на „България без цензура“, резултатите от днешните избори за евродепутати показват, че хората търсят алтернатива на сегашния политически модел.

Още по темата
„Търсят социална риторика, консенсус и е ясно, че партиите, които влязоха в ЕП, трябва да са тези, които да се обединят около една обща програма, около 4-5 важни приоритети за нацията и най-вече да решат заедно кой ще е следващият ни еврокомисар и кога ще се предсрочните избори“, коментира той.

Каракачанов смята, че купуване на гласове ще има, докато не се въведе образователен ценз.

„След като в Конституцията пише, че образоването е задължително до 16 години и не се въведе това ограничение, ще има купуване на гласове“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: ВМРОкаракачановизборо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки дудне глупост след глупост. И ка и що и за кво щели били да решават за предсрочни избори ? Че нал тряааа да има вот на недоверие на правителството или масови протести...Човек ти чуваш ли се какви тъпотии ръсиш ?И как пък образованието до 16 години ще ти даде база върхо която да стъпиш и да направиш правилен избор ? Да не би да ги учат политически науки и държавно управление из училищата ?
11
1
 
4
 
! Отговори
мда преди 9 години
За вас бих казал само следното. Да ви **** на алтернативите.
10
1
 
5
 
! Отговори
Poncho преди 9 години
Еми, 35% са гласували и като сметнеш процентите, главно над 50% от тях ***, турци и пенсионери, останалата половина - интересчии и реститути, дето скачаха по паветата.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха - и това ни го казва един от тези, които се отъркват в политиката още от началото на т.нар. демокрация :) Да се смееш ли да плачеш ли...
8
1
 
7
 
! Отговори
КОКОШ преди 9 години
БАРЕКОВ ВЕЧЕ Е ЗАБРАВИЛЗА ТОВА ЧЕ ЩЕ АРЕСТУВА БОКО
7
2
 
12
 
! Отговори
Българан преди 9 години
И тоя нагаждач,Каракачанов, вижда възможност най-после да влезе във властта.Сега ще си разчекнат устите да викат колко е велик *** и новите "политици" от" България ближе ***".
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do pomosht ot priqtel!Zashtoto Balgarina napusna stranata si !!!Tolkova e ochevadno...
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Falshivata Karakachanka!!!
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
voelene predatelio , zahsto malchihs kato riba?
3
20
 
2
 
! Отговори
Глас Народен преди 9 години
"България без цензура" е голямото явление на тези избори-ЕДИНСТВЕНАТА НАРОДНО-ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ КОЯТО БЕ СРЕД НАРОДА СИ.ОТ ТУК НАСЕТНЕ ЗАПОЧВА БИТКАТА СРЕЩУ СТАТУТКОВОТО.НИКОЛАЙ БАРЕКОВ ПОКАЗА ЯСЕН ИЗКАЗ-НАРОДНОСТ НА МЕГДАНА КАКТО И ПОВЕДЕНИЕ НА ВОЙВОДА КОЙТО НЕ ГО Е СТРАХ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА!ОТ ДНЕС ВСИЧКИ ПАРТИИ КОИТО СА ПОД ББЦ-ЛИДЕРИТЕ ИМ ТРЯБВА ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИ И ДА ОБЯСНЯТ НА ЕЛЕКТОРАТА СИ ЗАЩО НАРОДА НЕ ГИ ИСКА!ВСЕКИ ГЛАС СЛЕД ББЦ Е ЗАГУБЕН ГЛАС В НИЩОТО В ПОЛЗА НА ГЕРБ-БСП-ДПС!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен до 1То е защото трябва да разбереш че политиците които говорят не казват това което мислят. Останалите не говорят.
1
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 9 години
ЗАЩО 65% ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НЕ ГЛАСУВАХА ДНЕС????