Станишев безмълвен за мандата на кабинета

Нека видим сега вота на недоверие, каза само той
51
Станишев безмълвен за мандата на кабинета
Снимка: архив, БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев не коментира думите на председателя на ДПС Лютви Местан, който по-рано заяви, че не би обсъждал вариант кабинетът да довърши мандата си.

Още по темата
Не смятам, че трябва да коментирам позиция и мнение на други политически сили, каза само Станишев.

Засипан с въпроси за ремонт на кабинета и предсрочни избори, той призова: „Нека видим сега вота на недоверие“.

„Цялостният анализ за ситуацията и резултатите ще го направим в близко време", обеща отново председателят на левицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами той ремонтът започнаАма първо ще метат в здравеопазването май
38
0
 
1
 
! Отговори
out преди 9 години
chervenite partiini bg mafioti pravyat psycho teror na bulgar evrodeputata Momchil Nekov da se otkaje ot evropeiska zaplata 30 000 evro?!kandardisvat go da se otkaje sam samichak?! beshe im dobre da se tarkat s surata mu edin mesec, a sega ?!...bil mnogo prekaleno mlad?! :))))))
37
0
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Хората в ПЕС ще се произнесат преди съпартииците му у нас.
36
0
 
9
 
! Отговори
Данек преди 9 години
Вече дори не искам да го обиждам,той е жалък,няма нищо мъжко
35
0
 
9
 
! Отговори
БоСимеонов преди 9 години
Аз съм привърженик на лявата идея. Когато видях изборните резултати разбрах, че най-разумното и достойно решение за левицата са предсрочни парламентарни избори. Лидерите на БСП твърдяха, че евро изборите ще определят бъдещето на кабинета.
34
1
 
13
 
! Отговори
Сашо от София преди 9 години
Политическото бъдеще на Станишевбв България,завинаги в решено.Въпрос на време е да се оттегли.Но за разлика от царя,който избяга от тук ,защото не можеше да се оправи с тази пасмина,Сергей е властолюбив и много користен човек.Нагъл до безбожие и свръх арогантен.Ето защо при него е валидна максимата: " Аз нем да съм,ама и друг нема да е".Правителството може да падне, а може би не. Но тозо човек до последно ще гледа да обърка нещата на държавно ниво,така че след него ПОТОП.Човек без достойнство.
33
0
 
5
 
! Отговори
zdr преди 9 години
до 19Ти женски бой ял ли си?
32
3
 
3
 
! Отговори
terminator преди 9 години
aman ot plateni draska4i ;evroizbori; apak te iskat ostavka na pravitelstvoto 4e imali 2 ma depotati v pove4e ;bate boiko po po leka malko is4akai si reda asnoe 4e pak ti si sledvashtia to drygi za sazalenie nema..slet magistralite sega kakvo shte napravish za naroda ;kypiim i koli za da imat kakvo da karat ,ama mai xorata nemat kakvo da papat,glat i mizeria do shia ;vremee naistina da zarabotite .............
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
живееме в някакъв невероятен смех. ега ти демократичното и толерантно общество.
30
1
 
5
 
! Отговори
жена преди 9 години
до Доктор сър пичукда ти пере усраните *** всеки ден, па и да ходи на работа до 65г. Срамота
29
3
 
7
 
! Отговори
men преди 9 години
не само ти ами и всичките *** от последните 25 години, и на българина му бе леко около врата можехте да си крадвате това онова, да си карате на народни разноски бронираните мерцедеси и на всички немаше да им пука. а сега? иде тиквуня, апетити големи, жажда за мъст голяма. дали нема да ви земе хотелчетата на теб и брат ти?
28
1
 
18
 
! Отговори
men преди 9 години
отиде бащинийката а станишко? пенсионерите ги морито с по 150 евро пенсийка и най скъпия ток в европа и те измират хората кво да правят. млади българи почти не останаха. турците под строй гласуват по заповед на ердоган. а *** от всякъде пари вземат пак за кой гласуват знае ли човек. кой ще гласува за теб а? мъка мъка станишко. ако си бяхте свършили добре работата и защитили националните интереси, не само ти ами и всичките *** от последните 25 години, и на българина му бе леко около врата можехте да си крадвате това онова, да си карате на народни разноски бронираните мерцедеси и на всич
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SERJ NE SI OTIVAI MOLQ TE KOGO SHTE BIEM KATO MACHE U DIREK I NA SLEDVASHTITE IZBORI?A I KOI DRUG SHTE ZAKOPAE TOVA BIESIEPIE DOKRAI?
26
1
 
20
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Какво да каже завалията,по-голям карък и от каръците излезе!Още му е вътрешно, в устата горчи от целувката с Местан,15 излезе в бингото,а трябваше да е друго и провали играта...Биеш се сам и боли, вот на недоверие- червиш се и наместваш очилцата, искаше в Брюксел и всичко вървеше по мед и масло,докато електората ти го не навря яко...Малеее, срам!Ами няма и нищо мъжко в поведението му на политик и да се оттегли от сцената!Или трябва и малко кютек?
25
2
 
28
 
! Отговори
Гошко преди 9 години
Остави другото, ами този син на бивш БКП велможа се заинатил и заявява на всеуслишание: Няма да подам оставка, оставам председател на БСП! На това му се казва нагло перде! Г-н Цацаров, ти с четата прокурори и *** доведе БСП-ДПС на власт през април-май миналата година! Ще се подадеш ли оставакта или и ти оставаш на поста си?! Аман от нагли екземпляри!
24
1
 
21
 
! Отговори
Гочо преди 9 години
При такъв левичар, пардон левак ръководител на ПЕС-овете, заскономерна е задънената улица, в която Серж закара не само България, а и цяла Европа. Дебеланата *** Илияна от Сливница допреди 4 дни пееше, че сега е момента лявата идея да покори Европа! Абе *** смотана, нали видя каква стана: и в България, и в ЕС! Как с такива като СС, теб, опулената Мая, адски простия Кирчо от Гоцето, бедскрупулния, но с по-малко от една гънка в мозъка театрал Кутев, с театрала Курумбашев БСП ще победи на изборите в РБ, а с нагъл и също безскрупулен, високомерен, но нямащ таланта да приобщава хората, а
23
3
 
22
 
! Отговори
STANIK преди 9 години
Когато цифрите говорят...и *** мълчат.Честити изборни резултати на всички гласували с 15
22
1
 
22
 
! Отговори
ТУЗ преди 9 години
Мишок ***, *** си с мир.И бабичките вече те разбраха, че *** за зеле на става от теб.Вярвате или не, моята баба - върла комунистка на 81 години, червена и в *** си отказа да иде на изборите. А дядото (87) бивш офицер гласува за АБВ.Вашите вече не те понасят, как се гледаш в огледалото? Утре как ще си купуваш хляб в магазина, ще ходиш и хората ще те заплюват по улицата, като Жан Виденов на времето...
21
1
 
19
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Има нещо гнило тук-няма ги тролчетата,или обядват тримцата заедно, или кабинета ще пада или сега ги надъхват и ако не падне ще има през три поста "А така мачкай Станишев" "Народа е с вас" , "Тиквун пак не успя", "Браво на Орешарски истински технократ",разбира се ще има и варианти за подането " На прос /без Т/ народ така му се пада", "Аре сега Тиквун пак ще ви...."но ще съм много разочарован ако продължат със старите опорни точки ! Серго гепи 15 - контролиран поздрав,а вазелинче нали си носиш!?!?
20
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** СИ ТИ СТАНИШЕВ БЕЗ КАПКА МОРАЛ